MIKI píše:[quote="JFK"][quote="Jirka-328"]....tak jsem o pě?o lehčí, teda o 505,- teď jsem to poslal........
neregistrovat........ na srazy teda nejezdim a kuželky mi jsou ukradený
nebudeme kupovat bowlingovou hernu, ty kuželky jsou na slalom
Ale bowling by nebyl spatnej.....
Dej pokoj , mne bolela prdel a nohy celej vikend....... [/quote]ja mluvim vo bowlingu, to sou takovy kuzelky, ne vo tom ze sis nekde nechal rozmrdat prdel. Tady si to vecne nekdo plete s buzerantskym klubem to forum. To je taky naka nova placena vec ? to je super [/quote]
Kdyz to rika Lukas tak moooc....chtel to mit trochu komornejsi mam pocit.
Rekl bych, ze nema rad lidi, ale jeho snem vzdy bylo byt soucasti BMW klubu, problem ted je ze se mu tam hlasi lidi....
Ano, urcita souvislost s Hospodou na mytince tu asi je...
Lukas H. píše:[quote="LOPOLO"]stav: 62 nove registrovanejch
Hmmm
To jako že je to moc nebo málo
Kdyz to rika Lukas tak moooc....chtel to mit trochu komornejsi mam pocit. Rekl bych, ze nema rad lidi, ale jeho snem vzdy bylo byt soucasti BMW klubu, problem ted je ze se mu tam hlasi lidi....
Ano, urcita souvislost s Hospodou na mytince tu asi je...[/quote]
Ahááá už tomu rozumím Hele, tak založíme Compact Club a vezmeme Lukáše mezi sebe, tam bude lidí o dost míň
ne ja mam lepsi plan, protoze jsme obcanske cosi nebo jak se tomu rika, tak proste odhlasujeme lukasovo vylouceni z klubu a bude mit klid. Tomu rikam homopohoda.
Kua lidičky neblazněte! To je pěknej bullshit, že kdo nezaplati nebude moci zobrazovat ani vkladat přílohy ne? Měl jsem za to, že tyto stranky jsou na tom postaveny, aby nováčci s BMW měli kde se poradit a zjištovat info. Takhle ztratí absolutně svoji funkci. Chce to trochu marketingoveho ducha:))) a nechat zaplatit provoz webu nakym bannýrkem. Tyto stranky maji dobrou navstevnost a verim, ze by nebylo složité najit firmu, která prodává auto-díly, kola, doplnky, servis, tuning , blabla, blabla atd..... jestli uz nekdo neco takoveho psal, tak se omlouvam, protoze me neba projíždet tisíce příspěvkůůůů zpět......)))) CAAAAAAAAAAAU.)
holt budou moct vkladat jen prilohy jako linky .... to snad neni takovej problem .. na tuningforu to je tak od zacatku a je to v poho ...
LOPOLO píše:[quote="Fenri"][quote="LOPOLO"][quote="Fenri"]VIP sekce dále přístupná jen vybraným uživatelům,nehledě na fakt,že člověk přispívá na chod webu/klubu?
zatim ano .. ale vsechno se da zmenit
No zatim se ještě nic nezměnilo,nebo už jo? Nezkoumal sem to. Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.
to si nemyslim .. leda by se prejmenovala[/quote]
Já si to myslím.. Když už člověk platí,tak by tu nemělo být žádný omezení. Jasně,VIP je VIP.. Když de tolik o ten název.[/quote]
Takže až se zařadíš do zdravého jádra klubu a budeš jezdit na různý chlastací akce ,třeba se tam dostaneš ale uvědom si,že se tam řeší hrozné věci o komunistech atd... že Lopolo [/quote]Hmm tak to jsi teda fakt obrazne napsal....vip a otom to asi je...
No zatim se ještě nic nezměnilo,nebo už jo? Nezkoumal sem to. Nevim,ale VIP sekce by měla být přístupná všem co platí. To je můj skromný názor.
Si delas prdel ne? Ti co plati budou mit k uzivani 95% fora narozdil od tech co nezaplati a neuvidi skoro nic... Pripadas si snad jako nejakej VIP clen?
Jojo 95%... Řikám jen,že když člověk podpoří klub a přitom tam furt má zamčenou sekci pro nadlidi,tak k tomu mám výhrady.
VIP neni pro nad lidi.... jsou tam lidi co pro klub neco delaji, ne ti co jen kecaji na foru... nikdo tam nikoho po tajnu nepomlouva, od toho mame ICQ, re si tam provozni veci, nic zajimaveho co by te melo mrzet ze nectes...[/quote]No me osobne by treba zajimalo kdo co vsechno dela pro klub...max,a ze je pak vip....
Si delas prdel ne? Ti co plati budou mit k uzivani 95% fora narozdil od tech co nezaplati a neuvidi skoro nic... Pripadas si snad jako nejakej VIP clen?
Jojo 95%... Řikám jen,že když člověk podpoří klub a přitom tam furt má zamčenou sekci pro nadlidi,tak k tomu mám výhrady.
VIP neni pro nad lidi.... jsou tam lidi co pro klub neco delaji, ne ti co jen kecaji na foru... nikdo tam nikoho po tajnu nepomlouva, od toho mame ICQ, re si tam provozni veci, nic zajimaveho co by te melo mrzet ze nectes...[/quote]No me osobne by treba zajimalo kdo co vsechno dela pro klub...max,a ze je pak vip....[/quote]
VIP neni pro nad lidi.... jsou tam lidi co pro klub neco delaji, ne ti co jen kecaji na foru... nikdo tam nikoho po tajnu nepomlouva, od toho mame ICQ, re si tam provozni veci, nic zajimaveho co by te melo mrzet ze nectes...[/quote]No me osobne by treba zajimalo kdo co vsechno dela pro klub...max,a ze je pak vip....[/quote]
se podivej do uziv skupin a najdi si to tam ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Musim se zastat zastupcu razeni placeneho klubu.Ono to neco stoji aby ty stranky vubec mohli existovat.A ten clenskej poplatek zas neni tak zavratnej.Za dob Kriznika tu byli taky cleni klubu co dali prispevek cca 2000,- Kc, a taky nemrmlali ze musej platit.A co se tyka novacku a zberu skusenosti , myslim ze jim kazdej rad poradi,jen pokud si nezaplatej clensvi tak si nebudou moci treba stahnout videa atd........
Rozhodne to neni otom ze by nekdo nekomu chtel zneprijemnovat pohyb na tomto netu ale uznejte placeni clenove musej mit nejake vihody no ne ????