Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BUGLIST - seznam a hlášení chyb na bmwklub.cz
nevim zda BUG u mě nebo na foru ale v poslední době po přihlášení ..... vidím nové příspěvky "žlutě" označené např pokec 3er ..atd
ale jakmile vlezu do nejakeho fora
po žluté se slehla zem i když se zase vrátim zpět ...
přihlášenej sem prohlížeč OPERA
edit1 dela to cca tejden
edit2 a funkci označit příspěvky jako přečtené jsem nepoužil
edit1 dela to cca tejden
-
- Kontaktovat uživatele:
norom píše:nevim zda BUG u mě nebo na foru ale v poslední době po přihlášení ..... vidím nové příspěvky "žlutě" označené např pokec 3er ..atd
edit1 dela to cca tejden
Zadávej do prohlížeče http://WWW.bmwklub.cz, já dával jen bmwklub.cz a dělalo mi to to, co tobě, pak jsem připsal WWW a bylo po problému

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Dnes byl poprvé "doručen od Jawak to Jawak":roll:
Jinak chodí denně to co je pod tím, "Zprávu pro jawak@bmwklub.cz nebylo možné doručit.
Důvod nedoručení naleznete níže v této zprávě.
Prosíme neodpovídejte na tuto zprávu, je generována automaticky a má pouze informativní charakter. Více informací o nedoručitelných zprávách.
A message from to:
-> jawak@bmwklub.cz
was considered unsolicited bulk e-mail (UBE)."

Jinak chodí denně to co je pod tím, "Zprávu pro jawak@bmwklub.cz nebylo možné doručit.
Důvod nedoručení naleznete níže v této zprávě.
Prosíme neodpovídejte na tuto zprávu, je generována automaticky a má pouze informativní charakter. Více informací o nedoručitelných zprávách.
A message from to:
-> jawak@bmwklub.cz
was considered unsolicited bulk e-mail (UBE)."

Ahoj, nemůžu odpovídat na SZ, píše mě to takovýhle chybový hlášení
Could not find oldest privmsgs (inbox)
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND privmsgs_to_userid = 2965' at line 6
SELECT privmsgs_id FROM nuke_bbprivmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 2965
Line : 1341
File : index.php

DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND privmsgs_to_userid = 2965' at line 6
SELECT privmsgs_id FROM nuke_bbprivmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 2965
WinCent píše:Ahoj, nemůžu odpovídat na SZ, píše mě to takovýhle chybový hlášení![]()
DEBUG MODE
Prověřím to.
Tak ne, odeslalo mi to s textem "test" ale ne s delším textem a vloženým obrázkem
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND privmsgs_to_userid = 20415' at line 6
SELECT privmsgs_id FROM nuke_bbprivmsgs WHERE ( privmsgs_type = 1 OR privmsgs_type = 0 OR privmsgs_type = 5 ) AND privmsgs_date = AND privmsgs_to_userid = 20415
Line : 1342
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé