jaho píše:AlexZ24> vítej a doufám, že se někde potkáme na vyjížďce...
Kdyby měl někdo zájem, tak prodám TYTO originál disky BMW, styling 202, 2ks 8x18", 2ks 8,5x18". Ježděné pouze v létě, perfektní stav, jen jeden přední disk lehce škráblý (lze lehce opravit).
K tvým otázkám.. 1) pokud chces jezdit v zime a parkujes v garazi, hardtop nepotrebujes.. pokud parkujes venku, tak na zimu určite se hodí.. myslím že se pohybuji kolem 90 tisic czk.. (ale nechci te mystifikovat.. zas tak moc jsem se o to nezajimal) ..
2) na zimu urcite zimni pneu, 16ky max 17ky, s max sirkou 225/45 ... i kdyz ja sam jsem loni dostal nekolikrat smyk a musim rict ze jsem byl HODNE vyklepanej.. proste to na provoz kdy na silnici lezi snih moc neni ( Ale treba pocasi co je ted (cili bez snehu) - pohoda..
3) kdyz bys mel o ty moje kola zajem, staci rict...
AT ZIJE BMW
xyron
Garáž sice mám, ale není vytápěná... Bydlím už pár let kousek za Prahou, u Berouna... Na hardtopy jsem koukal, dají se sehnat v Anglii nebo v Německu z druhé ruky kolem 30k, nový je za $4.500 v barvě. Jde hlavně o to, že denně jezdím do Prahy a občas prostě musím přes den parkovat venku
Měl jsem před pár lety MB C Coupe, to byl na sníh ještě větší zmetek, poměr váhy předek/zadek absolutně na nic, tohle je na tom asi o dost lépe.
aha, .. ani vytapena garaz neni takovej problem(taky mam auto pres zimu v nevytapene garazi, teplota tam ted v tech velkej minusech pod -5 nejde a na strechu zadna vlhkost nepada) ale jestli to potrebujes nekdy nechat venku v Praze v zime.. tak to asi by chtělo....
ja to naštěstí jako celoroční auto nemám - ale i tak mám nájezd kolem 12tis za sezonu.. je to strasná droga... jakmile svítí sluníčko a jde teplota aspon k 10 stupnum jde strecha dolu a okamzite jses KING silnic ))
Jinak abych trochu představil svou novou "milenku":
2007, 2.5si, monacoblau metalíza, navi, xenony, kůže s výhřevem - bez toho už ani ránu -, atd. Je to standardka, nic extra, ale zase s minimem kilometrů a přímo přes zastoupení BMW...
Fotka je braná jen mobilem, něco rozumnějšího nafotím až bude teplejší počasí
já přemýšlím na druhou půlku srpna vyrazit nekam nablint k mori,
sebou malej stan a spacaky kdyby se nesehnalo spani a trochu se projet po cizim kraji, asi chorvatsko, nebo italie tak na tyden max.
Kazdej den spat nekde jinde, nebo mozna nekde dvakrat
ZZZZ píše:já přemýšlím na druhou půlku srpna vyrazit nekam nablint k mori, sebou malej stan a spacaky kdyby se nesehnalo spani a trochu se projet po cizim kraji, asi chorvatsko, nebo italie tak na tyden max. Kazdej den spat nekde jinde, nebo mozna nekde dvakrat
SUPER...pokud nás vezmete tak se s Janou rádi připojíme...
Jen tak zkusim, kdyby nahodou nekdo chtel stejne jako ja na toto leto jinou hracku:) nemel by nekdo zajem vymenit z3 / z4 za Suzuki GSR 600 "07 + doplatek?:)
Tak sem se uklepl, je to 320D (diesel), 120kW, sedan, modrá metla, inroš bílá kůže...je krásný, v plný palbě...fotku tady nemám, mladej není doma...časem určitě nějaké foto dodám...
jaho píše:Tak sem se uklepl, je to 320D (diesel), 120kW, sedan, modrá metla, inroš bílá kůže...je krásný, v plný palbě...fotku tady nemám, mladej není doma...časem určitě nějaké foto dodám...
hmmm bílá kůže to zní libově akorát slovní spojení "plná palba" .. no nevím nevím Jinak ale kratulace snad ti to synek občas půjčí