Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
jumper
Kontaktovat uživatele:

#241 Příspěvek od jumper »

Kdy budem asi vyjíždět z těch Dětenic do Poděbrad? Přítule s kámoškou, kdyby to stíhali ,by dojeli do tý hospody a cestou do Poděbrad by udělali pár fotek.
bretajun

#242 Příspěvek od bretajun »

jumper píše:Kdy budem asi vyjíždět z těch Dětenic do Poděbrad? Přítule s kámoškou, kdyby to stíhali ,by dojeli do tý hospody a cestou do Poděbrad by udělali pár fotek.

přal bych si odjezd nejdéle 15.20hodinek aby jsme byli před 16.00hodinou v Poděbradech,budou tam čekat na nás fízlové a lidi tak nesmíme zklamat :lol: :lol:
bretajun

#243 Příspěvek od bretajun »

POZOR.POZOR,HLAŠENI

ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,
konec hlášení

ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším :oops: :lol:
bretajun

#244 Příspěvek od bretajun »

tak plakáty jsou všude vylepený,tak se těšte :lol: :lol:

Obrázek
chitos

#245 Příspěvek od chitos »

bretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI

ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,
konec hlášení

ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším :oops: :lol:

Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovson :D
P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho
bretajun

#246 Příspěvek od bretajun »

chitos píše:
bretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI

konec hlášení

Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovson :D
P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho

tak to dáme dohromady a ozvučíme to :lol: ,nedělej si starosti že tam bude spousta lidí,co je znám tak jsou to bomba lidičkové :wink:
jumper
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od jumper »

Já to mám taky dobrý. Z regionálu znám asi tři bawmeny. :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#248 Příspěvek od Misa Moderátor »

bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry :lol: :lol:

Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičce 8O No každopádně to bude chtít něco luxusního :D
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
bretajun

#249 Příspěvek od bretajun »

Misa píše:
bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry :lol: :lol:

Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičce 8O No každopádně to bude chtít něco luxusního :D

také přemýšlím že si vezmu šaty :lol: :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od DC Výkonná rada »

zajdu si na manikůru :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od DoctorX »

To tam z lakem budu delat zase vostudu jen Ja :lol: Breto vyber v Podebradech flek ,kde se muzu schovat :lol:
Pavel H

#252 Příspěvek od Pavel H »

Jejda to bude zase bordel...
chitos

#253 Příspěvek od chitos »

Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma :D
chitos

#254 Příspěvek od chitos »

Jo tak už sem to asi našelJe to tam u toho nějakého náměstíčka.No kdybyste si náhodou někdo všimly valašské značky a černého bawa jak už jede po páté kolem a pořád to nevidí tak na něj mávněte :D Jo a u koho se tam hlásit k tomu ubytování atd???
Pavel H

#255 Příspěvek od Pavel H »

chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma :D

Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.
bretajun

#256 Příspěvek od bretajun »

chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma :D

papáme v Dětenicích a chlastáme v kempu u Poděbrad :wink:
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#257 Příspěvek od DoctorX »

I kdyby si si dal kosmickej ,tak ho neuvidis :lol: :lol: V Detenicich je sraz v Krcme ,kemp je u Podebrad ,cituji Bretu ,,je to u Poděbrad a jmenuje se kemp Golf"
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#258 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ty wago Breto !!!! poklona......

///MORDPOWER :P

no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....

samozrejme nezapomenu na deodorant....................
bretajun

#259 Příspěvek od bretajun »

GeorgosAc píše:Ty wago Breto !!!! poklona......

///MORDPOWER :P

no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....

samozrejme nezapomenu na deodorant....................

božinku ty budeš ale krásňoučkej :lol: :wink:
chitos

#260 Příspěvek od chitos »

Pavel H píše:

Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.

Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??Sem tet mimo mísu
Odpovědět