Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07
jumper píše:Kdy budem asi vyjíždět z těch Dětenic do Poděbrad? Přítule s kámoškou, kdyby to stíhali ,by dojeli do tý hospody a cestou do Poděbrad by udělali pár fotek.
přal bych si odjezd nejdéle 15.20hodinek aby jsme byli před 16.00hodinou v Poděbradech,budou tam čekat na nás fízlové a lidi tak nesmíme zklamat

bretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI
ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,konec hlášení
ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším![]()
Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovson

P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho
chitos píše:bretajun píše:POZOR.POZOR,HLAŠENI
ještě jednou připomínám,v chatkách není topení,kdo trpí zimnicí nezapomeňte si vzít přímotopy,konec hlášení
ještě jedna věc,žádná velká muzika v kempu nebude,beru pouze věž tak snad to bude stačit,příště se polepším![]()
Něco málo mám i v autě ale ještě to není hotovson![]()
P.S. první sraz a tolik lidí jak já to udělám snad to bude v poho
tak to dáme dohromady a ozvučíme to

bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry![]()
Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičce

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry![]()
Sakrááááá co si vezmu na sebe? A to abych ráno ještě zašla ke kadeřnici a kosmetičceNo každopádně to bude chtít něco luxusního
také přemýšlím že si vezmu šaty

-
- Kontaktovat uživatele:
bretajun píše:Zdar.Ty ole,vás ale je,mám objednané čtyřicetikilový prasátko,koukám po něm se jenom zapráší.K věci,kamarádka z klubu nickem momo pracuje u ČT a pomohla dohodit TV,není to sice ještě 100% ale ........,tak se namalujte a napudrujte káry![]()
To tam z lakem budu delat zase vostudu jen Ja

-
- Kontaktovat uživatele:
chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma
I kdyby si si dal kosmickej ,tak ho neuvidis

Ty wago Breto !!!! poklona......
///MORDPOWER
no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....
samozrejme nezapomenu na deodorant....................
///MORDPOWER

no bude to velka udalost...... tak se vyjimecne oholim , udelam depilaci , manikuru , pedikuru , kadernice , pletova maska , vycistim boty , a koupil jsem si audispray do usi , takze bych mel byt jak ze skatulky.....
GeorgosAc píše:Ty wago Breto !!!! poklona......
///MORDPOWER![]()
božinku ty budeš ale krásňoučkej

Pavel H píše:chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma
Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.
Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??Sem tet mimo mísu