Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- vlastnemec
- vlastnemec
- vlastnemec
Tož to jsem nevěděl, nenapadlo mě, že by tam někdo mrsknul Nascu bez odvětrávání. Jinak jsem seděl u Jaraxe v Club a je opravdu jemná. Co mě, ale překvapilo je kůže u bratra v Mercedesu. Má jemnější kůži než já a nemá vyhřívání, ale přišli jsme na to, že tolik nestudí, jak moje. Pomalu vůbec nestudí. U mě to řeší výhřev. Nepochopili jsme proč má vyhřívaný volant a nemá výhřev sedaček. Perforovanou kůži a 4 zónovou klimu, ale výhřev ne. Jinak W211 taky super kára.
Ahoj, docela mě zaujala tahle sedma:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Chybí tomu autu něco zásadního pro 7er?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Chybí tomu autu něco zásadního pro 7er?
Určitě tomu chybí DD, moc jsem to nezkoumal. Nemám čas, musím do práce. Ale jak tu bylo řečeno. Za tu cenu nemůžeš čekat, že tam bude vše. Zelený není špatný, měl jsem z něho strach, ale ve skutečnosti je takový svěží a prosvětlí interiér. Jen to matné dřevo mně tam nesedí. A když už kůže Nasca, tak odvětrávání by bodlo. Barva laku taky pěkná, není na ní tolik vidět špína a škrábance.
- Don
Ma to L7, vyhrivany volant, DD... bez ventilovanych zidli to nekupuj - v lete budes litovat. Dale chybi EDC, coz je po DD velka zmena komfortu. Tazne tam nevidim, ale treba jsem se prekouknul.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
proč si nepřiplatíš 50tis za auto uplně jiné kategorie a výbavy. Stačí dát navíc to co běžně dáš do serisu e65 či e66 a koupit si krásnější kousek servisovanej a vybavenej a možná i mladší.
Vzal bych jaraxe a jel pro něco do němec nebo koukl do klubových aut co mají nějakou historii. E65 se vybírá minimálně pár měsíců ... ty auta se objevují jednou za čas v pěkném stavu servisované nařáchlé výbavou ...ale čekám taky cenovku kolem 250-300tis.
Vzal bych jaraxe a jel pro něco do němec nebo koukl do klubových aut co mají nějakou historii. E65 se vybírá minimálně pár měsíců ... ty auta se objevují jednou za čas v pěkném stavu servisované nařáchlé výbavou ...ale čekám taky cenovku kolem 250-300tis.
Já se začínám po 7er rozkoukávat, ale tohle mě nepřijde jako holota. Co navíc budu potřebovat krom toho EDC? Jo v 545i jsem měl adaptivní tempomat ten mě chybět bude, ale co chybí víc? Jinak prověření auta nebude problém, vezmu sebou kámoše..
Pokud mě nějakou v ČR za 250 jiné kategorie a výbavy ukážeš, budu neskonale vděčný!
Pokud nic nenajdu do měsíce, tak mrknu i za hranice..

Pokud mě nějakou v ČR za 250 jiné kategorie a výbavy ukážeš, budu neskonale vděčný!

Tahle je desne narachla, potom co jsem videl e65 bez pameti sedacek nedavno
Jestli jsi byl zvykly na ACC, tak te to bude casem stvat, ze to nemas. Bez EDC a DD je to nemyslitelny a jestli pujdes do plynu, tak i nivo, abys pak neresil donekonecna spravne tuhy pruziny. Jestli chces mit neco extra, tak se hodi softclose a CA. Koukal jsem, ze i novej superb ma bezklicovy pristup, tak at nejsi pozadu
Jako starter kit je to auto dobry za tu cenu. Ale jestli si ho chces nechat delsi dobu, tak te bude absence nekterych veci casem urcite prudit. Treba komforty vzadu by nemusely byt spatny, i kdyz v kratky verzi to asi postrada smysl, nebo pokud nikoho nikdy nevozis.

Jestli jsi byl zvykly na ACC, tak te to bude casem stvat, ze to nemas. Bez EDC a DD je to nemyslitelny a jestli pujdes do plynu, tak i nivo, abys pak neresil donekonecna spravne tuhy pruziny. Jestli chces mit neco extra, tak se hodi softclose a CA. Koukal jsem, ze i novej superb ma bezklicovy pristup, tak at nejsi pozadu

Jako starter kit je to auto dobry za tu cenu. Ale jestli si ho chces nechat delsi dobu, tak te bude absence nekterych veci casem urcite prudit. Treba komforty vzadu by nemusely byt spatny, i kdyz v kratky verzi to asi postrada smysl, nebo pokud nikoho nikdy nevozis.
Vzadu nikdo jezdit nebude, takže nechci Long a zadní sedačky mě nezajímají. Roční nájezd do 10 tis, plyn ne.
Jde mě v první řadě o pohodlí pro řidiče! Ostatní je zbytečný. Sportovní jízdní vlastnosti neočekávám a nechci. Na blbnutí mám jiné auto. Ty softclose vůbec nepotřebuji, jelikož postrádám význam a je to akorát věc co se může pokazit. Dovřít dveře dokážu sám. Ovšem bez Logic7, DD a dvojitých skel bych auto nekoupil. Taky opravdu HODNĚ oceňuji ten vyhřívaný volant! Ještě jsem si všimnul, je rozdíl mezi S677A a S677? Co znamená to A? A je opravdu znát v pohodlí vůz s EDC a bez? Sport mě nezajímá.
Jde mě v první řadě o pohodlí pro řidiče! Ostatní je zbytečný. Sportovní jízdní vlastnosti neočekávám a nechci. Na blbnutí mám jiné auto. Ty softclose vůbec nepotřebuji, jelikož postrádám význam a je to akorát věc co se může pokazit. Dovřít dveře dokážu sám. Ovšem bez Logic7, DD a dvojitých skel bych auto nekoupil. Taky opravdu HODNĚ oceňuji ten vyhřívaný volant! Ještě jsem si všimnul, je rozdíl mezi S677A a S677? Co znamená to A? A je opravdu znát v pohodlí vůz s EDC a bez? Sport mě nezajímá.