Murfas píše:Musim se zastat zastupcu razeni placeneho klubu.Ono to neco stoji aby ty stranky vubec mohli existovat.A ten clenskej poplatek zas neni tak zavratnej.Za dob Kriznika tu byli taky cleni klubu co dali prispevek cca 2000,- Kc, a taky nemrmlali ze musej platit.A co se tyka novacku a zberu skusenosti , myslim ze jim kazdej rad poradi,jen pokud si nezaplatej clensvi tak si nebudou moci treba stahnout videa atd........
Rozhodne to neni otom ze by nekdo nekomu chtel zneprijemnovat pohyb na tomto netu ale uznejte placeni clenove musej mit nejake vihody no ne ????
jasne ze .. kazdopadne se tady nikdo nebude branit podavanim rad neplaticim ... to je blbost
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Kot3l píše:nemam ted moc casu, tak sem to cely necet a omlouvam se, opakuju-li nekoho... 1. to peto neni az tak moc.... 2. napadlo nekoho sem soupnout reklamu?
no jiste ze napadlo ale neni nikdo kdo by se toho ujal. krome toho jsou nekteri proti
Kot3l píše:nemam ted moc casu, tak sem to cely necet a omlouvam se, opakuju-li nekoho... 1. to peto neni az tak moc.... 2. napadlo nekoho sem soupnout reklamu?
jo soupnem sem reklamu tvoji firmy a cely nam to zaplatis, to neni spatny , ne ?
jo soupnem sem reklamu tvoji firmy a cely nam to zaplatis, to neni spatny , ne ?
moje firma je ACR, ta reklamu uz nepotrebuje nebo snad jo?
kdyz mate reklamu v kine, muzete mit i na netu Ale je pravda, ze na server, kde nejsou xy tisicove denni navstevy unik. IP adres, tak tezko nekoho sezenes kdo neco slusnyho nasype.. Maximalne system vymeny banneru, ale to tenhle server nepotrebuje vubec..
darmon píše:[quote="Kot3l"]nemam ted moc casu, tak sem to cely necet a omlouvam se, opakuju-li nekoho... 1. to peto neni az tak moc.... 2. napadlo nekoho sem soupnout reklamu?
Vim ze za fsechno se plati je mi lito ze ktomu doslo ale 500 neni zase tak moc.
Jediné co se mi na tom nelíbí je to ze vim kolik stoji domena na rok a i to kolik stoji provoz techto predpokladam SQLkových stranek s neznameho duvodu i s reklamou kdyz je to pry placeno z kapes jedincu no budiz predpokladam ze to poplati stopro 100 lidicek tak ze je tu razem 5000,- a kdyz to zaplati 1000 lidicek muzeme si najmout rovnou firmu at to tu spravuje sama ne?
Predpoladam ze je tu spaousta lidi ktery udelaji fse proto aby tento web fachcil co nejdele
FAQ?:Proc si nemuzme frknout nejakou reklamu od firem co se zabyvaji BMW v jakemkoliv smeru aby to neodradilo nove prichozi cleny atd...?
kdyz uz tu jednu reklamu mame?
Omlouvam se esli sem se nekoho dotknul myslim to dobre....B.
Počítá ti to hezky, ale ta pětibába není pouze sponzoringem tohoto serveru, je to členský příspěvek občanskému sdružení. Tento vypindávací server je jeho prezentační součástí, nikoliv hlavní náplní. Ok ? Někdo další to potřebuje zopakovat ? Je potřeba to nakreslit ?
Kot3l píše:[quote="darmon"][quote="Kot3l"]nemam ted moc casu, tak sem to cely necet a omlouvam se, opakuju-li nekoho... 1. to peto neni az tak moc.... 2. napadlo nekoho sem soupnout reklamu?
mazec, já jsem majitelem Microsoftu [/quote]
ty chces dostat asi pres drzku, co? [/quote]
Skaute, mám tě smáznout s webu nebo povrchu zemského...? OT jako svině, a to jsi admin. Tak neser a jdi příkladem, voe!
mno tak jo, mohli bychom to tu zavrit a z clenskych prispevku si nechat udelat podobny web, treba na to muzeme vypsat vyberove rizeni. Pak budou vsichni spokojeni, jak se tech jejich 500kc dobre vyuzilo...
(Hodnoty v závorkách odpovídají 7 dnům před 26.led 2005 04:02).
Úspěšné požadavky: 18 342 158 (793 393)
Denní průměr úspěšných požadavků: 65 347 (113 341)
Úspěšné požadavky na stránky: 367 146 (10 023)
Denní průměr úspěšných požadavků na stránky: 1 308 (1 431)
Přesměrované požadavky: 46 923 (2 300)
Různých požadovaných souborů: 174 323 (12 250)
Různých obsloužených počítačů (hosts): 31 435 (2 840)
Poškozené záznamy v logu: 38
Objem přenesených dat: 100,96 gigabytů (4,61 gigabytů)
Denní průměr přenesených dat: 368,32 megabytů (674,73 megabytů)
server bezi na prenosem omezene velice rychle lince, od spusteni techto stranek jde traffic porad a porad nahoru, z tohoto duvodu jsem musel navysovat traffic a stejne porad platim...
Doslo k politovani hodne udalosti, ke ktere dochazi maximalne 1x za 10let . HDD vypovedel sluzbu a data jsou necitelna. Z toho duvodu nemam registracni udaje na forum, ale pokud si dobre pamatuji, tak jsem mel VS s cislem 59. takze kdyby to doslo na toto VS 2x..