BTW: Vypada to tu jako v parlamentu a pritom bych se vsadil, ze na ne vsichni nadavate

Radek píše:koukam Jarax umi vest debatu...samy kokot, debil, curak...holt si asi sedmou neco dokazuje.... a tim s "tazenim" proti e39 mi prijde, jak kdyby mu s ni nekdo prefikl starou....
Thang píše:kurnik ja se tu snazim neco dozvedet a akorat tu ctu kdo je kokot a kdo komu prefikl starou... Bezte si to vyrikat do chatu a tady prosim reste vecne veci. Berte ohled na to, ze tu chodi lidi, kteri maji zajem se priucit nekterym zkusenostem a pote treba rozhodnout, co koupit... Jako treba ja... Diky .)
BTW: Vypada to tu jako v parlamentu a pritom bych se vsadil, ze na ne vsichni nadavate
to jsou Češi no...JaraX píše:Radek píše:koukam Jarax umi vest debatu...samy kokot, debil, curak...holt si asi sedmou neco dokazuje.... a tim s "tazenim" proti e39 mi prijde, jak kdyby mu s ni nekdo prefikl starou....
protože sou jak idioti, člověk se jen zmini satelitnich hodinach a webastu a oni jak kokoti to pišou do každyho přispěvku, ale když je nenaučili ve škole čist co nadělam.
nikdy jsem tu nepsal že je E38 lepší než E39 protože ma satelitni hodiny a webasto, jen psal že je to vyhodou, hlavně to webasto.
JaraX píše:výhody E38E38 má kompletně celý výfuk z nerezu, tzn není třeba nikdy řešit
MattyX píše:JaraX píše:výhody E38E38 má kompletně celý výfuk z nerezu, tzn není třeba nikdy řešit
hm pokud se nepletu tak kamosova 740i mela vyfuk vysypanej zevnitr tudis obal je z nerezu ale vyhnije i zevnitr
JaraX píše:tak srhnutí
roti píše:je pohodlnější, často má lepší lámací sedačky, nelámací sedačky sou stejné jak v E39 a v obou autech nepohodlné, nebrat ani v jednom autě
co jsou to ty lámací sedačky? Jak poznám jednotlivý druhy sedaček u e38? Comfort atd...
KrutaSedma píše:Dneska mi matka pujcila teda spis sem ji voblozil trojkovy BMW no ja myslel ze se mi podlomej kolena sedl sem si do toho sportaku uplne dolu nastartoval kozenej -m volant s posilovacem dal trochu plynu, p*co jak to tahlo, malem sem z toho mel infarkt pak sem to dal projet trochu za podebrady chvilku drzim plyn rucicka na 220 oooouu boze to je raj kde sem se to vocit... pred rokem mi vzali noty za zbytkac prave v tomhle aute, tenkrat sem si vubec toho BMW nevazil, pred 15 dnema mi papiry vratili s kamosema jezdime 3000km ve felicii po DEUTCHLANDU kde nas mimochodem benga chytaj jako cechy kazdou druhou hodinu, po dvou tydnech sednu z felicie do 320i (v papirech 325i
) BMW a prestavam chapat vsechno vsechny hodnoty REALITU BMW je proste to nejlepsi KARA v cem se da jezdit beeeeeeeeeest cerna 320:felicia to sou nebe a dudy.... proc sem pisu?? nemuzu vybrat mezi e38 740i kterou davno mel muj otec a e39 aspon 528i mam 85 000kc, koupim cokoliv co ma ve znaku BMW