Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Věčný boj Dieslu s Benzínem :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
podle me ma TDS jeden z nejhezcich zvuku.........jinak uz je to tady jen hadka o nicem
Snad je vetsina nas normalni a vi ze diesel neni nic extrasportonvi taxe furt nepredhanejte jak mali jarini kdo ma stovku o deseti lepsi atd. Navic 99% porovnani motru je stejne o ridici.....to by musel testovat jeden a muselo by se to merit necim gut
(pruznost a 0-1000m, kruh atd.)
Baxone : vetsina aut co jsi psal jsou francouzke mrdky
navic to turbo co odeslo muze byt o stylu jizdy a to oprava cerpadla me stala 10k takze to zas tak hrozne neni....
:gopivo:

Baxone : vetsina aut co jsi psal jsou francouzke mrdky

Originál zaslal Baxon
[B]P405 1.9d - 3roky starej (koupenej jako funglovka) prdlá hlava
Laguna - (koupená 2 roky stará) ráno to hulilo a škubalo, vyměnit střiky a žhaviče a bylo to O.K., ale 7tis v prdeli
e34 touring TDS (koupenej jako 4 roky starej serviska 79.000km)
prodával se 118.000km. Maník po mě najel 10.000km a měnil turbo.
e38 TDS - (koupenej jako funglovka) za 4 roky najeto 220.000km a naftový čerpadlo dělalo pá pá - rychle prodat
mladá - Ford Orion 1.8D 80.000km dle servisky - zůstala stát z ničeho nic v zimě ve městě s kámoškama, když jela z nákupů. Zamrzlá voda v palivovým filtru. Oprava asi za 800,- , ale těch starostí.
A6 TDI zatím super, ale něco tam občas klepe. Nějakej střik či co, oprava by stála kolem 15.000,- , ale zatim se to prej nemusí řešit.
s benzínama jsem nikdy takový starosti neměl
hodně dobrý svíčky stojí tak 160,- jinak kolem 100,-![]()
to je pravda, ale moje 520i žere míň jak TDs-ko, který na mě nemá![]()
Tak to nevim cemu rikas hodne dobry svicky...

520i zere min jak tds a nema na Tebe?, bych rekl pravej opak...

N54 PWR
Originál zaslal skautik
[B]to je onicem, pravdou je, ze diesel bez turba by byl o nicem, pravdou je, ze se takove diesly uz pomalu nevyrabi (u vetsich objemu), pravdou je, ze diesel muze jezdit stejne dobre jako benzin za mene penez, pravdou je, ze si s dieslem neuzijes tolik funu a prijdes o pekny zvuk
S tou posledni vetou nesouhlasim...

N54 PWR
mno hodne dobrej zvuk ma Tatra8x8
ja mam s naftakama asociovanou scenu, kdy jednu zimu asi tak pred 5ti lety soused behal kolem sierry a bedoval ze mu ztuhla nebo zmrzla nafta
a to ze ridici dekuji OMW za "lepsi" netuhnouci naftu
to jsou dve funny veci, co se mi vybavujou... ale jinak lukasovi to jezdi pekne, a kdo chce mluvit o nejakych imho zanedbatelnych rozdilech ve spotrebe at si koupi Corsu ECO ne?

ja mam s naftakama asociovanou scenu, kdy jednu zimu asi tak pred 5ti lety soused behal kolem sierry a bedoval ze mu ztuhla nebo zmrzla nafta

to jsou dve funny veci, co se mi vybavujou... ale jinak lukasovi to jezdi pekne, a kdo chce mluvit o nejakych imho zanedbatelnych rozdilech ve spotrebe at si koupi Corsu ECO ne?

Originál zaslal LOPOLO
[B]Nikdo tu nemluvil o hlasitosti ale "peknosti". Je samozrejme vseobecne znamo ze diesel ma lepsi zvuk .. a to i motoru:D:D:D
Zetor je myslim taky fain![]()
Lopolo Ty uz dobre ulitavas...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal skautik
[B]ja teda nevim, ale myslim, ze pri stejnem zp. jizdy bude to tds zrat min![]()
opravdu nevíš, měl jsem obě. litr k dobru pro benzin
Baxone : vetsina aut co jsi psal jsou francouzke mrdkynavic to turbo co odeslo muze byt o stylu jizdy a to oprava cerpadla me stala 10k takze to zas tak hrozne neni....
:gopivo:
většina ne, jen dvě

styl jízdy? známý otřepaný argument

[i]Originál zaslal Lukas H.
[B]Tak to nevim cemu rikas hodne dobry svicky...![]()
520i zere min jak tds a nema na Tebe?, bych rekl pravej opak...Jsem 320i mel, jede stejne jako TDs bez cipu...
do 535i origo z BMW (opíšu to z faktury) svíčka zapal. W8LCR 151,28Kč s DPH. Kolik stojí ty žhaviče origo, když s tím pojedeš do autorizovanýho servisu jako já?
s TDS jsem jezdil 9,5l/100km a s 520i jezdím 8,5l/100km (stejnej řidič, stejnej styl - srovnávám pětky)
se Superbem 2.5 TDI na dálnici, identický zrychlení od nějakejch 130km/h a pojel jsem ho až na maximálce do mýrnýho kopečka, vlastně až na horizontu

Originál zaslal Lukas H.
[B]Lopolo Ty uz dobre ulitavas...Ok tak jinak, nepotrebuju ani hlasitejsi ani peknejsi, libi se mi (a nejen me) tak jak to je...
![]()
To je jeste hovno kemo, to bys cumel jakej umim bejt brilantni demagog kdyz se dostanu do raze .. tohle je slabej vodvarek

To nejen me znamena ze se to libi jeste Lukkovi a tvy matce?

Originál zaslal Kriznik
[B]mno hodne dobrej zvuk ma Tatra8x8
to jsou dve funny veci, co se mi vybavujou... ale jinak lukasovi to jezdi pekne, a kdo chce mluvit o nejakych imho zanedbatelnych rozdilech ve spotrebe at si koupi Corsu ECO ne?![]()
No on to zas tak zanedbatelnej rozdil neni, jestli s TDs projedu 50k v nafte za rok tak s 320i bych projel 100k...
N54 PWR