Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
bretajun

#261 Příspěvek od bretajun »

chitos píše:
Pavel H píše:
chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma :D

Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.

Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísu

Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapišto :wink:
chitos

#262 Příspěvek od chitos »

bretajun píše:
chitos píše:
Pavel H píše:[quote="chitos"]Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma :D

Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.

Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísu

Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapišto :wink:[/quote]
Ja ja už sem doma a to bude hukot.Už jdu nechat hladit dobrutku bude zima tak se ji spořádá na zahřátí:D
P.S. jen aby se nám někdo věnoval v te hospodě :wink:
Adminxp

#263 Příspěvek od Adminxp »

Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?

Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
bretajun

#264 Příspěvek od bretajun »

Adminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?

ještě se tam vejdete,chceš napsat na seznam?
bretajun

#265 Příspěvek od bretajun »

TAKŽE BUDEME UZAVÍRAT POČTY LIDÍ JAK V DĚTENICÍCH TAK V KEMPU,POSLEDNÍ ŠANCE 8O :wink:
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od DoctorX »

Adminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?

My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal :lol: :lol: Ne je s nim prdel i po ceste :D
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od DoctorX »

bretajun píše:tak plakáty jsou všude vylepený,tak se těšte :lol: :lol:

Kuwa koukal jsem ,dost dobry Breto :Kapela: :potlesk: a koukam ,ze z ///MORDPOWER se stava klasika ,mne ser.... ,ze jsem na MORDU nikdy nebyl :?
bretajun

#268 Příspěvek od bretajun »

DoctorX píše:
bretajun píše:tak plakáty jsou všude vylepený,tak se těšte :lol: :lol:

Kuwa koukal jsem ,dost dobry Breto :Kapela: :potlesk: a koukam ,ze z ///MORDPOWER se stava klasika ,mne ser.... ,ze jsem na MORDU nikdy nebyl :?[/quot to jsi o hodně přišel ale příští rok si to nenevh ujít :wink:
bretajun

#269 Příspěvek od bretajun »

Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#270 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY

ja beru vlajku bmwklubu , ale ta je plastova a ma kovove kolecka , tak by ti omlatila kapotu :lol:
bretajun

#271 Příspěvek od bretajun »

GeorgosAc píše:
bretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY

ja beru vlajku bmwklubu , ale ta je plastova a ma kovove kolecka , tak by ti omlatila kapotu :lol:

dík,ale tu snad radši jen pověsit :lol: :lol:
Adminxp

#272 Příspěvek od Adminxp »

bretajun píše:

ještě se tam vejdete,chceš napsat na seznam?

Na 95% bych to měl zvládnout, piš mě tam, kámošku potvrdit nemůžu, je na cestách.
Adminxp

#273 Příspěvek od Adminxp »

DoctorX píše:

My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal :lol: :lol: Ne je s nim prdel i po ceste :D

V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160. 8)
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od DoctorX »

Adminxp píše:
DoctorX píše:

V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160. 8)

No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju. :)
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#275 Příspěvek od DoctorX »

Vlajku nemam ,ale DJ Honza mel na BIGu ,muzu se pro ni stavit ,kdyz pujci ,jen nevim jak Ji mel chycenou v aute.
bretajun

#276 Příspěvek od bretajun »

DoctorX píše:

Vlajku nemam ,ale DJ Honza mel na BIGu ,muzu se pro ni stavit ,kdyz pujci ,jen nevim jak Ji mel chycenou v aute.

TO BY JSI BYL HODNEJ,JÁ UŽ JI NĚJAK PŘIDĚLÁM,DÍK :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od George_D »

Já jen hlásim, že dorazim na 100% takže se na mě těšte, jako já na vás :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od DoctorX »

Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam :lol: :lol:
Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na ceste :lol: juchuuuuuuu.....
chitos

#279 Příspěvek od chitos »

DoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam :lol: :lol:

Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožek :D
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od DoctorX »

chitos píše:
DoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam :lol: :lol:

Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožek :D

:lol: Jo jo sezeneme radsi prehoz na auto ,at lestenkam nedelame ostudu :lol:
Odpovědět