chitos píše:Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma
Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.
Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísu
Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapišto
Pavel H píše:[quote="chitos"]Jen technická věc!!Čučim na letecký snimek Dětenic ale nějak tam nevidím ten kemp tak jak se tam dostanu.Přijedu od Jíčína.No jo a holky kašlete na nějaké šlechtění v hospodě je tma
Kemp neni v Detenicich, je v Podebradech.
Počkat počkat tak tet to nechápu??Sraz je teda kde??A skama se odjíždí na tu spanilku??No a pije se kde??Sem tet mimo mísu
Takže sejdeme se v Dětenicích v krčmě,potom pojedem spanilku asi 35 km do Poděbrad na náměstí kde vystavíme naše autíčka,po hodině nvystavování se odebereme do nedalekého kempu u Poděbrad jmenem kemp Golf,kapišto [/quote]
Ja ja už sem doma a to bude hukot.Už jdu nechat hladit dobrutku bude zima tak se ji spořádá na zahřátí:D
P.S. jen aby se nám někdo věnoval v te hospodě
Adminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
Adminxp píše:Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal Ne je s nim prdel i po ceste
bretajun píše:tak plakáty jsou všude vylepený,tak se těšte
Kuwa koukal jsem ,dost dobry Breto a koukam ,ze z ///MORDPOWER se stava klasika ,mne ser.... ,ze jsem na MORDU nikdy nebyl [/quot to jsi o hodně přišel ale příští rok si to nenevh ujít
bretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY
ja beru vlajku bmwklubu , ale ta je plastova a ma kovove kolecka , tak by ti omlatila kapotu
bretajun píše:Jo ještě jedna věc,chtěl jsem vás poprosit jestli někdo nemá vlajku BMW kterou bych jakožto první auto dal do okna,stydím se že ji ještě nemám,DÍKY
ja beru vlajku bmwklubu , ale ta je plastova a ma kovove kolecka , tak by ti omlatila kapotu
ještě se tam vejdete,chceš napsat na seznam?
Na 95% bych to měl zvládnout, piš mě tam, kámošku potvrdit nemůžu, je na cestách.
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal Ne je s nim prdel i po ceste
V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.
V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.
No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju.
Vlajku nemam ,ale DJ Honza mel na BIGu ,muzu se pro ni stavit ,kdyz pujci ,jen nevim jak Ji mel chycenou v aute.
Vlajku nemam ,ale DJ Honza mel na BIGu ,muzu se pro ni stavit ,kdyz pujci ,jen nevim jak Ji mel chycenou v aute.
Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na ceste juchuuuuuuu.....
DoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na ceste juchuuuuuuu.....
Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožek
DoctorX píše:Jejda George jede taky ,dalsi nalestena car ,nerikejte ,ze tam budu delat ostudu sam Ja se tesim ,uz zitra a touhle dobou uz snad i na ceste juchuuuuuuu.....
Neboj ja jdu tet nasadit nový nárazník tak sem zvědav a leštit to ještě uvidím.Tak se kdyžtak postavýme vedle sebe někde na rožek
Jo jo sezeneme radsi prehoz na auto ,at lestenkam nedelame ostudu