Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová 7er 2016 už jste viděli?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

#261 Příspěvek od Filozof »

vidíš já znám pána v letech kolem 60let a má ještě firmu a šílené peníze mohl by mít rolse nebo bentley každej měsíc novej ale jezdí v audi A6 3.0tdi skoro plné výbavě ... aby moc nebyl nápadnej asi...

zajimavé že ? :-)

Vypadá že je běžnej řadovej podnikatel :D

Dokážu si představit že si koupí německý penzista slabou 7er na pohodu....

Kolik jezdí například v DE 520d ??? Hodně sice kombík ale jezdí. Asi firemní pro obchodníka.

U 7er jsou taky lidi co chtějí pohodlné velké auto třeba má 1,9-2metry a nechce 5er a jde do 7er. Nepotřebuje jezdit více jak 160-180km/h po dálnici ...ikdyž to auto dá 230km/h i ta nejslabší verze.

Stále někteří žijete ve snech ...projedte se ve fabii nebo oktávce I - II. Případně renaultu...pak si pujčte nejslabší 7er a budete hodně spokojeni z toho přechodu. Stále auto umí nabídnout dost. Mě tam vadí jen R4 ...kdyby aspon 6válec tak v pohodě. Ale R4 nepatří do segmentu 7er.

:D
zzeli

#262 Příspěvek od zzeli »

http://video.aktualne.cz/auto-report/bm ... position-3

Vypadaji ty zadni tablety i ve skutecnosti tak lacine?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od JaraX »

tak je to normalni tablet, to nikdy nebude vypadat nijak vznešeně,
JohnyB

#264 Příspěvek od JohnyB »

ten recenzent je strasnej debil
Jaris330D

#265 Příspěvek od Jaris330D »

zzeli píše:http://video.aktualne.cz/auto-report/bmw-7-luxusni-limuzina-pro-bohate-pocitacove-geeky/r~61adbea0c9d111e59c4a002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-3

Vypadaji ty zadni tablety i ve skutecnosti tak lacine?

Jak by měl jinak vypadat tablet? Tablet je tablet. Důležité je, co je uvnitř a na obrazovce:).
zzeli

#266 Příspěvek od zzeli »

Nejde mi o plochu obrazovky. Ta je sklenena, velka, rovna a dotykova. Jde mi o ten zbytek, zejmena tedy to "oplastovani". Kdyz jsem koukal na to zminovane video, tak tam bylo dobre videt jak ten tablet vypada zboku, zezadu a nic moc. Elektronkovy radia mivaly hezci "layout". Kdyz si vezmu tu krasnou kremovou kozenou sedacku a na ni pridelanej ten plastovej odlitek, tak to nejde k sobe. Mohly tam byt elegantnejsi tvary a ozdobny listicky, co ja vim. Kdyz by to lezelo nekde na pultu napadlo by vas, ze to je soucast 7er za x mega? :D
Aspon maj na cem zapracovat pri faceliftu.

JohnyB: Libilo se mi jak si uziva gesture control a jak je tam videt, jakou to ma super odezvu. Knoflikem by to mel davno nastaveny a presneji.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od JaraX »

jj taky jsem si zkoušel gesture a funguje to, ale knoflik je 3x rychlejší a přesnější :)
ted dostanu G11 na par dní tak uvidíme, akorat to bude ropa :(

mě spíš mrzí že to nemá věcí co má E65, to je pro mě víc než kvalita nějakyho tabletu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#268 Příspěvek od JaraX »

potřeboval bych uplatit někoho z vyvoje BMW at navrhne auto dle mych představ a já si mam za 10 let co koupit :)
Jaris330D

#269 Příspěvek od Jaris330D »

Je pravda, že máme tablet od Sony a má hliníkový zadní čelo s designovým prolisem. Celý ten tablet je dobře proveden a vypadá dobře, ale cena byla taky hustá :). Takže v 7er by měla odpovídat ceně auta, ale tohle je jen detail.
zzeli

#270 Příspěvek od zzeli »

Ten tablet me jen prastil do oka, nechtel jsem tu o tom delat velky debaty.

Je mozny, ze v designerskem oddeleni jsou nejaky lamy, ktery maj ty napady bud blby, nebo je maj dobry, ale neumej je prosadit. Treba co se tyce radicky, tak tu bych nechal do "sportovnejsich" rad 6er, 5er a nize, aby to tam melo nejakej ten look. Ale v aute typu limuzina je to k nicemu a odliseni premiove rady by bylo fajn. Koukal jsem, ze Jaguar uz me par let tlacitka...
https://www.youtube.com/watch?v=YvxsQdxVh6c
Nebo treba slunecni clony jsou prezitek. Uz to mohli davno integrovat do celniho skla, jako se zatmavuje treba sklo sibru. bylo by to po cely sirce v urcity vysce, v bocnich oknech, nejak nastavitelny. Nebo by to mohla bejt proste featura navic, kdyby se to posralo, tak by tam zustaly i klasicky clony :D Nebo by se komplet zaskleni pri odchodu z auta zatmavilo, aby do nej nepralo slunce a setril se interier pred UV a aby tam necumeli zlodeji.
kurevtor

#271 Příspěvek od kurevtor »

Clony určitě nejsou přežitek :-) Je to skvělá věc, která skvěle slouží i vypadá. (samozřejmě se bavíme o elektrických v 7er, ne nějaký trapný ruční). Samozřejmě přijde doba (divim, se že to ještě není rozšířené), kdy budou i boční skla regulovatelný pro propustnost svělta přes tekutý krystaly... Bude to cool, ale i ty elektrický roletky mají své kouzlo 8)
JohnyB

#272 Příspěvek od JohnyB »

Nebo by se komplet zaskleni pri odchodu z auta zatmavilo, aby do nej nepralo slunce a setril se interier pred UV a aby tam necumeli zlodeji.

to je sakra dobrej napad!

Jinak to XJ bych zrovna nevytahoval, ten na me zrovna moc dobre nepusobil...zlata e65
Jaris330D

#273 Příspěvek od Jaris330D »

Už jsem to u nějakého modelu viděl. Jako prototyp. Skla měnili propustnost světla.
kurevtor

#274 Příspěvek od kurevtor »

ano, to už je X let co se tekutý krystaly poprvé použily ve střešním okně...

co se týče XJ, X308 a X350 jsou pro mě krásný káry a nestyděl bych se za to v tom jezdit :-D Když ale vidim ty sedačky proti E65, to pro mě neni :-) na druhou stranu interiér je pro mě hezkej, hezčí než v E65. Ta řadička je ale trochu úlet pro mě, když parkuješ a přehazuješ D a R..... kroutit tim sem a tam? :-D Na řadičku E65 prostě nic nemá :-D
Pechy

#275 Příspěvek od Pechy »

A není řadička v 7er, tak trochu okopírovaná z merglu?
kurevtor

#276 Příspěvek od kurevtor »

to si nemyslim, když W220 má ještě řadící páku...

jinak co se týče toho tabletu, podle mě chyba. Zde se podle mě BMW mělo inspirovat u merglu, tj. vzadu již displeje jsou na opěrkách hlav, takže tablet je redundantní a stačí dálkový ovládání. Je to elegantnější a pohodlnější. K tomu navíc samozřejmě mohli udělat iOS / Android appku, pro ty co chtěj to ovládání klimy/sedaček/ na vlastnim tabletu... Kupovat si auto a mít v tom tablet je divný :-/ To raději ty hodinky...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od Snejk »

Pechy píše:A není řadička v 7er, tak trochu okopírovaná z merglu?

Mergl okopiroval e65, vcetne idrivu a kaplicky na displej... Bohuzel on u toho zustal a v bmw jsou banda natvrdlejch kretenu.
Pechy

#278 Příspěvek od Pechy »

To jsem nevěděl. Všechno jde teda k horšímu. Řadička pryč, Fka se kazí.. to je teda doba :(

Tu řadičku mám taky rád :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od JaraX »

je to mazec, dneska už se hraje jen na design a počet barev podsvícení, nějaká ergonomie už nikoho nezajímá.
proč nemá F01 spostu věcí co má E65? proč má F01 užší a méně pohodlné sedačky jak E65? to sou pro mě nezodpověditelné otázky
Pilsner

#280 Příspěvek od Pilsner »

Ja sem ted videl jet novou sedmu z acr ,byl to teda dehet,ale ten zadek dost hruza,hromada chromovejch kokotin,list...no vypadalo to jak hnujdaj... snad za par let udelaj novou,nebo fejs a vrati se to snad k e65...prijde mi ze to vypada skoro jak hnujdaj,nebo mazda,takovej ten divnej ,lacinej japonskej vzhled...
Odpovědět