Presne tak. A diskriminuji tak lidi, co chtej poradny motory. Vsadim se, ze i na montaznich linkach placou, kdyz to davaj dohromady. Skoda, ze nejsme tmavsi barvy, meli bysme vetsi sanci na zmenu
Jaká je tedy teď metodika měření emisí Euro3 a vyšších? Vyčítají se pouze hodnoty z řídící jednotky přes OBD nebo motor trápí v přeběhových otáčkách?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak buď rád, byl jsem u kámoše v servisu a ti jsou z toho na prášky, fronta 12 aut na emise, takže 3 hodiny čekání a to samý potom vedle na STK. Říkal, že jediná chyba v ŘJ motoru a neprojdeš
Foldas píše:přesně jak píše snejk objeví se závada na diag. tak to mechoš za pár minut a lehký poplatek tak seřídí že i auto s vykuchaným dpf plní euro 16,5
Krásná práce...to je jako z těma novýma fízlovskýma autama na zkrytý dohled..na veřejnost se dostala info toho typu..že je to nutné k udržení pořadku na naších silnicích..a hlavně prý jde o dosážení co nejvyšší morálky našich i zahraničních řidičů...zatím soudruzi dělají vše proto aby vybrali co nejvíc peněz..u nás už stojí nebo jezdí hlavně mimo obec v ůsecích kde lišky dávají dobrou noc..a ohrozit mužete maximálně lesní zvěř
naše vrchnost si všimla jak neoznačené policejní auta vydělávají na slovensku tak to udělali taky. zde se můžete podívat jak vypadá onen výpis pro měření emisí u auta co je v pořádku http://m40turbo.rajce.idnes.cz/emise#ISO9141-21.jpg Zajímavostí je že na stk kam chodím já se otočí asi 40 až 50 aut za den tak neprochází koncernové mrdky, korejci, volva a francouzi.
Oni tam pravděpodobně žádnej filtr montovat nebudou. Prostě za těch 5 tis. udělaji technickou "bez auta".
Myslim si, že by nebylo tak složitý zjistit, kam s tim jezdí a na takovou stk si pak posvítit (pokuta 5 mil. při opakování odebrat licenci)
A co kdo jako čekal??? Že ČEŠI, když strana a vláda něco nařídí, tak skloní hlavu, vypláznou ze šrajtofle 20, 30, 50, 80 tisíc a bezezbytku vyplní literu okrádačskýho nařízení/zákona?
Těžko Anežko...
Myslete si o mě co chcete ale v tomto jsem asi pravý Čech, protože 5 vteřin po tom, co se začal rozjíždět humbuk kolem emisní diktatury jsem v hlavě měl asi 3 možné varianty (třeba, že ne propracované) jak onen systém ojebat. Dodávám, že úplatek Lojzovi na ME v nich nebyl, protože to neberu jako vymýšlení varianty ale naprosto reálný způsob jak ME projít (to co fungovalo, funguje a jak vidno fungovati bude).
Pronájem DPF na 48hodin mě ale taky rozštípal... Holt země neomezených možností.
Pokud se to začne ojebávat, bude další krok mobilní STK, jako mají v Německu nebo Rakousku
mno a co výlet do rakouska nebo německa ? kde nás mají tak rádi a klidně to změří a dají mastnou pokutu ¨. Jedna věc je mít STK a EMISE a druhá nedostat flastr za hranicemi.
tady je vysvětleno jak se ojebává lid a jak funguje skvělý kapitalismus. Okrást všechny co to jde a dát jen těm pár procentum nahoře ... aby se neřeklo cikánum taky hodí nějakou mastnou kost.
o autech tam sice není řeč ale defakto dělají vše proto aby v autech byl taky nějakej ojebávací systém jak nás všechny odrbávat nejen o daních na palivu ale taky kurvítek kterých je v autech čím dál více a taky pak kurvítka co se musí stále a stále dokupovat a řešit ...viz DPF.
Takže jde o to jak dlouho to budeme tolerovat nebo jak si v této džungli poradíme.