Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Angel Eyes pro E34
-
uz neco vymyslete... ja to chci taky
ja jsem nasel tohle http://www.aukro.cz/show_item.php?item=72534407 vychazi to na cca 290Kč/par .. to mi prijde docela dost..
no a taky tam jsou GOLD LED..

ja jsem nasel tohle http://www.aukro.cz/show_item.php?item=72534407 vychazi to na cca 290Kč/par .. to mi prijde docela dost..

no a taky tam jsou GOLD LED..
toretto píše:Maxiczech píše:Z čeho to jste tady celý vyplesklýZe světel, které já mám v socce
![]()
Zábavné..![]()
![]()
ty mas socku za 250 - ja mam auto za polovinu.. ale to uz tady bylo a ja se jen divim, ze te tu admini nechavaj urazet ostatni a placat (povetsinou) nesmysly..![]()
Kde jsi vzal 250 ? Mám špičkový BMW a ne vrak.
Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě za 250? Kde jsi to viděl?

Jenom je vidět, kdo jak reaguje a o čem se tady vlastně bavíte. Nikomu se neposmívám. A? má auto každý jaký chce. Někdo za 50 tis., někdo za 3 mil. Je to na každym, jaký si kdo pořídí nebo si muže dovolit.

Jen mě zaráží, jak jste mi zhanily moje auto, že to je socka apod. a tady zjiš?uji, že jste pěkně vydrážděný "jen ze světel"

Promiňte. Je to prostě úsměvné.

Neboj. Admini dělají svou práci. Zdárně mi mažou příspěvky.

Myslel jsem, že tady podebatíme o vozech BMW. A né, že to tady bude přetékat závistí. Jděte do háje.. i vy "admini"

Maxiczech píše:Kde jsi vzal 250 ? Mám špičkový BMW a ne vrak.
Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě za 250? Kde jsi to viděl?![]()
Jenom je vidět, kdo jak reaguje a o čem se tady vlastně bavíte. Nikomu se neposmívám. A? má auto každý jaký chce. Někdo za 50 tis., někdo za 3 mil. Je to na každym, jaký si kdo pořídí nebo si muže dovolit.![]()
Jen mě zaráží, jak jste mi zhanily moje auto, že to je socka apod. a tady zjiš?uji, že jste pěkně vydrážděný "jen ze světel"![]()
Promiňte. Je to prostě úsměvné.![]()
Neboj. Admini dělají svou práci. Zdárně mi mažou příspěvky.![]()
Myslel jsem, že tady podebatíme o vozech BMW. A né, že to tady bude přetékat závistí. Jděte do háje.. i vy "admini"
castku jsem strelil od boku - je to mimo me moznosti a tak do tech cenovych relaci nevidim - jestli se te to dotklo, tak sorry..
Tvoje auto Ti nikdo nehanil (aspon ne ze zacatku) - jen (a pouze) jsi nebyl a jak je videt stale ani nejsi schopen/ochoten pochopit vyraz "socialni vybava".. a dokud jsi nenapsal svuj prispevek, tak tady lidi debatili o vozech BMW

radsi nam rekni jak je to reseny u novejsich modelu a rekni poznatky, pripadne jak by to slo nabastlit do starsich modelu - o to nam totiz v tomhle threadu jde

A az Ti budu chtit zavidet Tvou Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě, tak si na to zalozim jiny thread..

Pokud mi dá někdo prostor, podělit se o poznatky mého modelu, tak to velice rád udělám. Zatím sorry.., fakt to nešlo, i když jsem právě s tímto na klub BMW přicházel. Je to auto, které v žádném případě není možné nachytat. Naprosoto v ničem nesere. Je to auto postavené pro uživatele na 100%! Věci, které by jsi si přál, nebo sám nastavil, dělá plně automaticky. Od stěračů, brzd po podvozek. Kdysi pro mě sience fiction, dnes realita. Zázrak!
Fakt sorry, ale člověk neví, kam vchází. Jestli do debat nad 1 mil., nebo do 200 tis. Tím se samozřejmě nikomu neposmívám, jak mě to bylo několikrát předhazováno. Chtěl bych se jednoduše bavit o BMW a jeho vymoženostech. Třeba i závadách. Comunnication free...

Fakt sorry, ale člověk neví, kam vchází. Jestli do debat nad 1 mil., nebo do 200 tis. Tím se samozřejmě nikomu neposmívám, jak mě to bylo několikrát předhazováno. Chtěl bych se jednoduše bavit o BMW a jeho vymoženostech. Třeba i závadách. Comunnication free...