Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel Eyes pro E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
martinmasat

#281 Příspěvek od martinmasat »

Tak už je mám taky ale ještě nejsou namontovány ale vypadaj dobře.
Pavel

#282 Příspěvek od Pavel »

Jawak píše:
Zave_M50 píše:Neboj... v AAAckach beha Pavel okolo Baw a ometa z nich snih... :lol:
Nekdy musime dat srazek... :wink:

A neometá z nich přívěšky a poklice? :lol: :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nou koment :D
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od matal Moderátor »

To Pavel: prosím Tě, tos koupil celé světla nebo jen ty kroužky? Mě to svítí na Ho..., koupil bych celé světla na e34ku, něco jak má Mad max, ale to co má on je sice dost pěkný, ale pro mne zbytečně drahý..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Zave
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od Zave »

matal píše:je sice dost pěkný, ale pro mne zbytečně drahý..

Tak tak... nechapu proc je to na e36 tak levne a na e34 za to chteji o nekolik k vic... :?
Pavel

#285 Příspěvek od Pavel »

matal píše:To Pavel: prosím Tě, tos koupil celé světla nebo jen ty kroužky? Mě to svítí na Ho..., koupil bych celé světla na e34ku, něco jak má Mad max, ale to co má on je sice dost pěkný, ale pro mne zbytečně drahý..

Jsou to kompletní světla.Ty kroužky jsou odlity v tom kulatem skle.Nic lepeného 8)
Pavel

#286 Příspěvek od Pavel »

Zave_M50 píše:

Tak tak... nechapu proc je to na e36 tak levne a na e34 za to chteji o nekolik k vic... :?

U lexani na E36 stály kolem 7k mám takovej dojem,proto jsem si počkal na Renocar :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#287 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Pavel píše:
Zave_M50 píše:

U lexani na E36 stály kolem 7k mám takovej dojem,proto jsem si počkal na Renocar :D

za kolik jsi sehnal ty lampy?
Pavel

#288 Příspěvek od Pavel »

Cena 4800.- za obě (viz foto str.17 :D )
ali-c
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od ali-c »

Nevíte někdo kolik je vnitřní průměr světla? Narazil jsem na jeden zajímavej kroužek, kterej by tam super svítil!
Anonymous

#290 Příspěvek od Anonymous »

ali-c píše:Nevíte někdo kolik je vnitřní průměr světla? Narazil jsem na jeden zajímavej kroužek, kterej by tam super svítil!

Asi tak 122mm.Mereno zvenku,takze +-1mm :wink: Doktor1
ali-c
Kontaktovat uživatele:

#291 Příspěvek od ali-c »

To je dost. Mam obroučku, která má jenom 85mm vnější průměr a vnitřní asi 80mm. Šlo by to tam, ale nevim jak by to vypadalo.
toretto

#292 Příspěvek od toretto »

uz neco vymyslete... ja to chci taky :!: :lol:
ja jsem nasel tohle http://www.aukro.cz/show_item.php?item=72534407 vychazi to na cca 290Kč/par .. to mi prijde docela dost.. :roll: :?:
no a taky tam jsou GOLD LED..
Maxiczech

#293 Příspěvek od Maxiczech »

Z čeho to jste tady celý vyplesklý :?: Ze světel, které já mám v socce :?:
Zábavné.. :potlesk: :fuck: :potlesk:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od Slavisimo »

Maxiczech píše:Z čeho to jste tady celý vyplesklý :?: Ze světel, které já mám v socce :?:
no ty ses hustej
toretto

#295 Příspěvek od toretto »

Maxiczech píše:Z čeho to jste tady celý vyplesklý :?: Ze světel, které já mám v socce :?:

ty mas socku za 250 - ja mam auto za polovinu.. ale to uz tady bylo a ja se jen divim, ze te tu admini nechavaj urazet ostatni a placat (povetsinou) nesmysly.. :x :roll:
Maxiczech

#296 Příspěvek od Maxiczech »

toretto píše:

ty mas socku za 250 - ja mam auto za polovinu.. ale to uz tady bylo a ja se jen divim, ze te tu admini nechavaj urazet ostatni a placat (povetsinou) nesmysly.. :x :roll:

Kde jsi vzal 250 ? Mám špičkový BMW a ne vrak.
Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě za 250? Kde jsi to viděl? :D
Jenom je vidět, kdo jak reaguje a o čem se tady vlastně bavíte. Nikomu se neposmívám. A? má auto každý jaký chce. Někdo za 50 tis., někdo za 3 mil. Je to na každym, jaký si kdo pořídí nebo si muže dovolit. :?
Jen mě zaráží, jak jste mi zhanily moje auto, že to je socka apod. a tady zjiš?uji, že jste pěkně vydrážděný "jen ze světel" :lol:
Promiňte. Je to prostě úsměvné. :lol:
Neboj. Admini dělají svou práci. Zdárně mi mažou příspěvky. :evil:
Myslel jsem, že tady podebatíme o vozech BMW. A né, že to tady bude přetékat závistí. Jděte do háje.. i vy "admini"
:mad:
toretto

#297 Příspěvek od toretto »

Maxiczech píše:Kde jsi vzal 250 ? Mám špičkový BMW a ne vrak.
Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě za 250? Kde jsi to viděl? :D
Jenom je vidět, kdo jak reaguje a o čem se tady vlastně bavíte. Nikomu se neposmívám. A? má auto každý jaký chce. Někdo za 50 tis., někdo za 3 mil. Je to na každym, jaký si kdo pořídí nebo si muže dovolit. :?
Jen mě zaráží, jak jste mi zhanily moje auto, že to je socka apod. a tady zjiš?uji, že jste pěkně vydrážděný "jen ze světel" :lol:
Promiňte. Je to prostě úsměvné. :lol:
Neboj. Admini dělají svou práci. Zdárně mi mažou příspěvky. :evil:
Myslel jsem, že tady podebatíme o vozech BMW. A né, že to tady bude přetékat závistí. Jděte do háje.. i vy "admini"
:mad:

castku jsem strelil od boku - je to mimo me moznosti a tak do tech cenovych relaci nevidim - jestli se te to dotklo, tak sorry..
Tvoje auto Ti nikdo nehanil (aspon ne ze zacatku) - jen (a pouze) jsi nebyl a jak je videt stale ani nejsi schopen/ochoten pochopit vyraz "socialni vybava".. a dokud jsi nenapsal svuj prispevek, tak tady lidi debatili o vozech BMW :roll:
radsi nam rekni jak je to reseny u novejsich modelu a rekni poznatky, pripadne jak by to slo nabastlit do starsich modelu - o to nam totiz v tomhle threadu jde :!:
A az Ti budu chtit zavidet Tvou Pětku Touring r.v. 2002 v plný palbě, tak si na to zalozim jiny thread.. :mad:
Maxiczech

#298 Příspěvek od Maxiczech »

Pokud mi dá někdo prostor, podělit se o poznatky mého modelu, tak to velice rád udělám. Zatím sorry.., fakt to nešlo, i když jsem právě s tímto na klub BMW přicházel. Je to auto, které v žádném případě není možné nachytat. Naprosoto v ničem nesere. Je to auto postavené pro uživatele na 100%! Věci, které by jsi si přál, nebo sám nastavil, dělá plně automaticky. Od stěračů, brzd po podvozek. Kdysi pro mě sience fiction, dnes realita. Zázrak! :woot:
Fakt sorry, ale člověk neví, kam vchází. Jestli do debat nad 1 mil., nebo do 200 tis. Tím se samozřejmě nikomu neposmívám, jak mě to bylo několikrát předhazováno. Chtěl bych se jednoduše bavit o BMW a jeho vymoženostech. Třeba i závadách. Comunnication free... :roll:
Xixavo

#299 Příspěvek od Xixavo »

Panove tak to je super!!!!!!
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od Hitman »

Spis "Panove tak to je prdel" :lol:
Odpovědět