JFK píše:ta mapa je minimalne 2 roky stara... nevidim tam sikanu na konci rovinky
Tady je. Když to vyjde, přijedu na kukačku.
Přílohy
Most.jpg (38.77 KiB) Zobrazeno 1510 x
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
heeej tak ta sikana na konci te cilove rovinky je fakt brutus, to moje brzdy nemuzou nikdy pobrat..) Doufam ze je tam sakra velky kacirek:D Bo co se stane kdyz to tam poslu rovne
podívej se na stránky automotosromu je tam připojené video a tam je ta šikana vidět.
Měl by jsi to normálně projet. Jsou tam akorát nějaké zábrany nebo tak něco.
kosh píše:podívej se na stránky automotosromu je tam připojené video a tam je ta šikana vidět. Měl by jsi to normálně projet. Jsou tam akorát nějaké zábrany nebo tak něco.
sem z toho pochopil akorat ze v ty Oktavce musis mit tuzerskej sterac, na repe plembak, ridit lezerne jednoruc a druhou honit fofrklacek .-) kua, nevim co tam budu teda delat
sem z toho pochopil akorat ze v ty Oktavce musis mit tuzerskej sterac, na repe plembak, ridit lezerne jednoruc a druhou honit fofrklacek .-) kua, nevim co tam budu teda delat
Zkus se opicit, treba s velkym stestim zajedes taky takovej cas...
Ted jsem se bavil s Charlitem o okruhu a o te priblble sikane( teda je ok, ale kdybych jel s cizim autem ) a vzpomel jsem si ze jsem to projednaval s kamosem co tam vcera jel BMW cup a rikal, ze my muzem jet klidne bez sikany.Ze snad pro verejnost se pouziva stara verze okruhu.Byl tam uz letos nekdo?
pro verejnost se jezdi taky spomalovaci sikana... od te doby co tam je jsem nevidel ze by se to jezdilo jinak... a hlavne by bylo na pikacu jezdit rovne kdyz by jsme ty casy potom nemohli porovnat s jinyma autama co jezdi s sikanou...