DoctorX píše:Adminxp píše:DoctorX píše:[quote="Adminxp"]Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal

Ne je s nim prdel i po ceste

V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.

No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju.

[/quote]
Tak jsem psal SZ, ale nejsem si jist zda vše proběhlo OK, nemám to v odeslanejch.
Trasa mě je skoro jedno, možná by se dalo i přes Ty Poděbrady. Jinak jsem koukal, že možná pařmeni z Olomouce pojedou někde poblíž, ale dřív. Možná by se dalo přidat.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32251