Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
Koukám taky přes tel, na full leather se mi to nezdá, středový tunel ale pošitý je.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Hel černej interiér je fajn, takový útulný, ale zase kombinaci black/black bych moc nechtěl, to už by bylo moc černoty, jak z venku tak uvnitř. A to mi věř, že svůj interiér dost nesnáším.
Ale někdo z místních nám tady brzo vytře zrak interiérem, už se těším 

Tunel mám positej i já a žádnej individuál nemám..
Ty máš červenou kůži ne? Ta se mně líbí hodně, klidně vyměním
Ty máš červenou kůži ne? Ta se mně líbí hodně, klidně vyměním

pošitej tunel je s kůží pearl i bez individuálu
na počítači taky neni nic vidět, to rozlišení je malý, ale řek bych, že tam je vidět šev, takže kožená by mohla být...
na počítači taky neni nic vidět, to rozlišení je malý, ale řek bych, že tam je vidět šev, takže kožená by mohla být...
Jo, taková ta klasická vínová, kdybych nemusel měnit i koberec tak uz to tam asi nemám, ta vinova je ok, co mě štve je ta šedá, největší problém je palubka, moc nejsou, a taky to, že je to e6x kde něco rozdělat a dát zase dohromady se nemusí vždy vyplatit, jsem totiž dost haklivý na jakýkoliv vrzání,klepání,ťukání.
Ty máš Tann3re teda jaký ten introš? Máš nějaký beige?
Ty máš Tann3re teda jaký ten introš? Máš nějaký beige?
Mám tohle, akorát i se světlým dřevem. To budu muset minimálně vyměnit za tohle tmavé:

Problém u 6er je právě ta šedivá palubka a ještě větší problém je, že i ta obyčejná šedá stojí v polsku 20k, zbytek interiéru stojí pár korun.

Problém u 6er je právě ta šedivá palubka a ještě větší problém je, že i ta obyčejná šedá stojí v polsku 20k, zbytek interiéru stojí pár korun.
To já jsem zase rád, že jsem se zbavil auta s celočerným interierem a mám něco trochu zajímavějšího
Ani ta Tannerova kombinace by mi nevadila. Radši jak celočerný interier. I když teda spíš do auta typu 7er než 6er
Na těch fotkách je prd vidět, ale když si to člověk trochu zvětší, tak je vidět, že to má koženou palubovku. A lidi jsou schopní objednat si idividual černou...

Na těch fotkách je prd vidět, ale když si to člověk trochu zvětší, tak je vidět, že to má koženou palubovku. A lidi jsou schopní objednat si idividual černou...
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Tann3r > máš to krásný, nevím co řešíš ... ono se myslím okouká tak nějak všechno, člověk bude vždycky s něčím nespokojený 

Samozřejmě, hodnocení co je a co není hezké je silně subjektivní věc, bohužel u ojetiny se těžko vybírá, aby seděla výbava, stav, barva a interiér, to vše za přijatelnou cenu. Kdybych si mohl vybrat, bral bych černej interiér s nějakým pěkným, světlím dřevem.
tanneruv interier je nádhernej, proti mymu černymu je to pecka, hned bych to prohodil, ale bohužel cabro ma jiny sedačky.
Sranda, jak chce každej vždycky to, co zrovna nemá
Na to prohazování interiéru stejně seru. To co mi vadí nejvíc, tj. světlé sloupky, stropnice atd stejně nejde za normální cenu sehnat. Sedačky samotné mají krásnou barvu a měkkou kůži. Jen by se mi líbily víc v tmavším interiéru.

Na to prohazování interiéru stejně seru. To co mi vadí nejvíc, tj. světlé sloupky, stropnice atd stejně nejde za normální cenu sehnat. Sedačky samotné mají krásnou barvu a měkkou kůži. Jen by se mi líbily víc v tmavším interiéru.
Tohle je přesně můj interiér, až na hlasový ovládáníTANN3R píše:Mám tohle, akorát i se světlým dřevem. To budu muset minimálně vyměnit za tohle tmavé:

A musím říct, že i na živo to vypadá dobře 

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

černý dřevo fakt v 6 nádherný a to jsem příznivec karbonu, kartáčováného hliníku a ruthenia 

Dám to sem je tak ze zajímavosti protože competition paket jsem v ČR ještě prodávat neviděl.
Tohle je prostě sen.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Tohle je prostě sen.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
Jo, to by šlo 

to barevný provedení je katastrofa, jak ta matná zvenka, tak to černobílý vevnitř
Audio vypadá na Indvidual sound system, Snejk říkal že se to trochu blíží Logicu v E65, to bych chtěl slyšet.
Audio vypadá na Indvidual sound system, Snejk říkal že se to trochu blíží Logicu v E65, to bych chtěl slyšet.
Já bych to bral hned, nádherný interiér
Tak tak, jediny co bych nedal je ten volant, ten bych dal cely do cerne kuze a hned by to byl daleko mensi kolotoc. Mat taky moc nemusim, ale tady je to origo individual vybava a ne trapna folie takze ok. Ano audio je individual, stejne tak jako hromada dalsich veci.