tobě se to pálí když máš sady... já mužu nazout tak akorát 185ky s nic moc zimním vzorkem... to asi moc sedět nebude...
ale zkusil bych sprint... RZ samo pojedu ( pokud jsem přihlášenej ) ale nečekám nic moc výsledky, ale třeba sejmu pár kuželek, nějakýho čumila a bude legre
tobě se to pálí když máš sady... já mužu nazout tak akorát 185ky s nic moc zimním vzorkem... to asi moc sedět nebude...
ale zkusil bych sprint... RZ samo pojedu ( pokud jsem přihlášenej ) ale nečekám nic moc výsledky, ale třeba sejmu pár kuželek, nějakýho čumila a bude legre
chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba
a slečnám zdarma umyju chodidýlka... a za protislužbičku i namasíruju
castro píše:chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba
Jeste ze beru autobus a vezu 50 starych duchodkyn....ty budou radi za masaz,a jako protisluzbu nevim nevim
castro píše:chtěl jsem dnes leštit, leštit a leštit, ale nebudu přivolávat déšť.. uvidim až na bigu jak bude, kdyžtak beru kýbl, vodu v kanystrech a otevírám si minirůčo myčku. Prvním dvoum přihlášeným umyju auto a navoskuju... za nějakej lidovej polatek... něco s *000,- třeba
ja jsem prave dolestil a blizi se tady apocalypsa......
Zdar, tak mě teda čekejte. Moje Báwo přijede umytý-neumytý, obutý-neobutý, prostě tak jak ho používám. Snad bude aspon trochu hezky. Nedete někdo v sobotu ráno z jížních čech?? zatím čus