Pavel H píše:100RM píše:Inak hlasim pred detenicami maly upgrade celych brzd, takze som ready
A sakra. To jsem zvedav kolik navstivis kufru
Ani radsej nehovor. Teraz to zo zaciatku brzdi uplne napyzdu

Adminxp píše:DoctorX píše:Adminxp píše:[quote="DoctorX"][quote="Adminxp"]Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal![]()
Ne je s nim prdel i po ceste
V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.
ok,píši tě mezi nás,dostáváš chatku čtyřlůžkovou,na foru je napsáno vše co se týče odjezdu z Poděbrad,díky bretajunMichall píše:Cau ,potvrzuji ještě jednou učast a už jsem sehnal zbytek do chatky.Ještě bych potřeboval vědět,z který strany přijedete do Poděbrad,abych se mezi vás přimíchal.Díky.Už se moc těším,že ani neusnu.![]()
![]()
DoctorX píše:Adminxp píše:DoctorX píše:[quote="Adminxp"][quote="DoctorX"][quote="Adminxp"]Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?
Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?
My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal![]()
Ne je s nim prdel i po ceste
V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160.