Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW sraz Dětenice III. 22.9-23.9.07

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
100RM

#301 Příspěvek od 100RM »

Pavel H píše:
100RM píše:Inak hlasim pred detenicami maly upgrade celych brzd, takze som ready ;-)

A sakra. To jsem zvedav kolik navstivis kufru :-)

Ani radsej nehovor. Teraz to zo zaciatku brzdi uplne napyzdu :-) Takze by som asi mal ist vsade prvy :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#302 Příspěvek od matal Moderátor »

Pěkně mne serete..zatím co si budete užívat na srazu,tak já musím pracovat.. :? :sad2: :alian:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
DoctorX
Kontaktovat uživatele:

#303 Příspěvek od DoctorX »

Adminxp píše:
DoctorX píše:
Adminxp píše:[quote="DoctorX"][quote="Adminxp"]Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?

Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?

My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal :lol: :lol: Ne je s nim prdel i po ceste :D

V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160. 8)

No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju. :)[/quote]

Tak jsem psal SZ, ale nejsem si jist zda vše proběhlo OK, nemám to v odeslanejch.

Trasa mě je skoro jedno, možná by se dalo i přes Ty Poděbrady. Jinak jsem koukal, že možná pařmeni z Olomouce pojedou někde poblíž, ale dřív. Možná by se dalo přidat.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32251[/quote]

Sorry vratil jsem se az ted ,dopoledne se ozvu na mobil at se domluvime. Co se Olomouce tyce vubec netusim v kolik by projizdeli HK ,ze by jsme se pripojili.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#304 Příspěvek od JaraX »

tak se tam mějte pěkně, :)
bretajun

#305 Příspěvek od bretajun »

Michall píše:Cau ,potvrzuji ještě jednou učast a už jsem sehnal zbytek do chatky.Ještě bych potřeboval vědět,z který strany přijedete do Poděbrad,abych se mezi vás přimíchal.Díky.Už se moc těším,že ani neusnu. :lol: :lol: :lol:
ok,píši tě mezi nás,dostáváš chatku čtyřlůžkovou,na foru je napsáno vše co se týče odjezdu z Poděbrad,díky bretajun
Adminxp

#306 Příspěvek od Adminxp »

DoctorX píše:
Adminxp píše:
DoctorX píše:[quote="Adminxp"][quote="DoctorX"][quote="Adminxp"]Sice mám víkend pracovní, ale snad bych měl stihnout ty Dětěnice + Poděbrady. Možná vezmu do auta kámošku, jak horká je ta rezervace v Dětěnicích?

Dá se po cestě tam dohromady nějaká skupinka z Východních Čech?

My jedeme z HK ,ale pokud nebude zajem ,pojedu prez Podebrady a vyzvednu Bretajuna ,on by se chudinka sam bal :lol: :lol: Ne je s nim prdel i po ceste :D

V kolik hodin? Mám zítřek a víkend našlapanej, zítra možná ještě výměna zadních kotoučů, tak se mě hůř plánuje, ale předbežně by zájem byl. Teda doufám v klidnou jízdu a ne jako na BIG BMW kdy se chvilku jelo 160. 8)

No pokud nepojedu prez Podebrady ,snad mi Breta promine ,tak na pohodovou jizdu okolo dvanacte z HK , v Krcme by jsme meli byt cca. okolo pul druhe. Chcete li tam byt nejdele v jednu tak samozrejme driv ,je to neco prez 60 km a klidne muzeme dat nekde jeste kafe. Klidne mi napis do SZ a neco spachame, ju. :)[/quote]

Tak jsem psal SZ, ale nejsem si jist zda vše proběhlo OK, nemám to v odeslanejch.

Trasa mě je skoro jedno, možná by se dalo i přes Ty Poděbrady. Jinak jsem koukal, že možná pařmeni z Olomouce pojedou někde poblíž, ale dřív. Možná by se dalo přidat.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32251[/quote]

Sorry vratil jsem se az ted ,dopoledne se ozvu na mobil at se domluvime. Co se Olomouce tyce vubec netusim v kolik by projizdeli HK ,ze by jsme se pripojili.[/quote]

Budu funkční na mobu asi nějak po 10h. Tak se nějak snad spojíme. Na domluvu s ostatníma je už asi pozdě, tedy pokud na některé nemáš mobil. Tuším, že to má na povel GeorgosAc a Ty budou projíždět podle přípěvků ve fóru tak kolem 11, což je docela brzo.

Auto projelo myčkou a je ještě špinavější než bylo, snad bude dostatek futrálů, aby vynikly leštěnky.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#307 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Za chvili vyjizdime !!!!!!
Tesim se na vas..... :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#308 Příspěvek od DC Výkonná rada »

GeorgosAc píše:Za chvili vyjizdime !!!!!!
Tesim se na vas..... :wink:

tak jo, taky se na tebe těšíme 8)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
uda

#309 Příspěvek od uda »

rizku ty ses nas predboj,ja ted teprv staval :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#310 Příspěvek od DC Výkonná rada »

řízek totiž musí bejt všude prga :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Rendis

#311 Příspěvek od Rendis »

Jsou ještě nějaké volné postele?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Wickerman

#312 Příspěvek od Wickerman »

Breto,diky moc za paradni srazek,moc se ti to povedlo a moc se nam to libilo!!!Paradni organizace zmaknuta na jednicku,ohledne nacasovani kdy a kde jsem meli bejt!!Proste vsude presne na cas,a tak to ma bejt,proste parada.Jo a to pocasicko co jsi objednal to muselo bejt kurfa drahyyyy :D
Takze diky moc a mej se fajn.....
:potlesk: :respect: :rock: :cool2:
100RM

#313 Příspěvek od 100RM »

Vyborna akcicka, diky za super vikend Breticku :-) :respect:
7er. True definition of luxury. Yours.
Michall

#314 Příspěvek od Michall »

Všechno Super,až na tu jízdu domu,bylo to nekonečný.Výborná akce :bigups:
Rendis

#315 Příspěvek od Rendis »

jedna velká pochvala!!!!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#316 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Břeto , moc ti děkujeme s Monikou za super sraz , který měl něco, co už nikdy nebude mít žádný sraz ........................... :wink:
uda

#317 Příspěvek od uda »

breto proste super akce,akorat jsem po ceste dom bouchl kolo na svym bafu,jinak dekuji vsem za pekne straveny vikend se svymi nejblizsimi(tim myslim vas cleny bmw klubu)jste pro me takova druha rodina.moc dik :wink:
Pallas

#318 Příspěvek od Pallas »

Paráda až na dnešní ráno a cestu domů :(
bretajun

#319 Příspěvek od bretajun »

všem děkuji a slibuji že na jaře to bude už bez problémů :wink: :lol:
chitos

#320 Příspěvek od chitos »

Tak valaši už sou taky doma ale jediný já střizlivý :evil:
Jinak bezva akce a pařba sem rád že sem dorazil a konečněpoznal nějaké lidičky z klubu :D Jo a jinak poklona organizatorovi byla to paráda od A až po Z
Odpovědět