Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 preface (N52B30) - "brambor2"
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: e90 preface (N52B30) - "brambor2"
Však je to jen SW úprava chodu plynového pedálu na reakci klapky, kdy servomotorek klapky reaguje o něco rychleji, žádná amerika 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- pavproch
Taxem to nekonečné doprošování se u Rogue odpískal (aby mi poslali banovní údaje pro platbu / převod USD na účet když ta platba kartou prostě ne - Paypal nemám a nehodlám zřizovat - mám k nim silnou averzi)....pavproch píše:Tyhlety (níže na té stránce je i skica, které čepy př. nápravy to jsou).pavproch píše: ešče musím nějak pořešit Rogue Engineering (of U.S.A.) - vložky čepů spodních předních ///M3 ramen.
Houston, got a problem.![]()
Sem to objednal u Rogue, ale při placení kartou se mi ten jejich webshop "kousnul" (možná proto, že to byla debetka, ne kreditka) a.... měsíc mi visela ta platba v "blokacích" na účtě až nakonec nebyla provedena. S Rogue sem si vyměnil pár mailů, napřed to vypadalo, že mi místo platby kartou pošlou bankovní údaje pro přímou platbu v USD, ale fčíl už týden hrajou "mrtvého brouka"... podruhé to (ref blokace měsíc) zkoušet kartou nebudu....
Chjo no, to vypadá, že budu muset jezdit bez nich, no.... leda žebych je vymontoval z m4Zlika (v 2014 nebo 2015 sem je u Rogue bez problema i splatbou kartou koupil, tehdy to šlom fčíl to jaxi nejde) a podle nich si nechal vyrobit kopie.....
-
- Člen Klubu
Hm a co zkusit druhou kreditku?? Nedávno jsem narazil při platbě do Slovenska na něco podobného, fungovala až embosovaná, nebo jinak nastavená. 

Nebo někoho, kdo ten paypal má 

- pavproch
@totič: s touhle (embosovanou debetní) kartou sem už dělal asi milion nákupů po celým světě i webu (i v US sexshopech) a vždycky OK. Podle mě (někde sem to četl) může být problém v tom "debetní", prý některé US sexshopy berou jenom "kreditní" karty.
@mazzy: já ten paypal měl (firemní) a tak mě nasrali, že never-ever-more. (Sem si na něj poslal z CZ asi 3tis Kč, protože sem potřeboval něco zaplatit a... oni to vyhodnotili jako "podezřelou" transakci a na !!3!! měsíce mi ten účet a peníze na něm zmrazili. Paxem to sice z nich po boji dostal zpět, ale tím u mně skončili. Paypalu nasrat!)
@mazzy: já ten paypal měl (firemní) a tak mě nasrali, že never-ever-more. (Sem si na něj poslal z CZ asi 3tis Kč, protože sem potřeboval něco zaplatit a... oni to vyhodnotili jako "podezřelou" transakci a na !!3!! měsíce mi ten účet a peníze na něm zmrazili. Paxem to sice z nich po boji dostal zpět, ale tím u mně skončili. Paypalu nasrat!)
Poslání peněz na vlastní účet samozřejmě vyhodnotil PayPal jako podezřelé, protože k tomu není důvod. Když něco platíš, PayPal to odečte z bankovního účtu nebo z kreditkarty. Když někdo vrátí peníze, PayPal to automaticky vrátí na účet z kterého to bylo placeno. Na internetu nikdy nekoupím od nikoho kdo nepoužíva PayPal, protože je to 100% jisté. Udělal jsem víc než tisíc transakci bez problému.pavproch píše: @mazzy: já ten paypal měl (firemní) a tak mě nasrali, že never-ever-more. (Sem si na něj poslal z CZ asi 3tis Kč, protože sem potřeboval něco zaplatit a... oni to vyhodnotili jako "podezřelou" transakci a na !!3!! měsíce mi ten účet a peníze na něm zmrazili. Paxem to sice z nich po boji dostal zpět, ale tím u mně skončili. Paypalu nasrat!)
- pavproch
NIKDY nebudu nikomu (nebankovnímu) svěřovat číslo svého účtu nebo dokonce karty!
Takže je bezpečnější platit kartou kde jsou ročně stovky podvodů než PayPal který za víc jak 20 let s miliony transakcí ročně neměl NIKDY žádné problémy. Kromě toho s PayPal máš záruku že dostaneš to co jsi koupil. Peníze ti vrátí a problém s prodávajícím řeší oni.pavproch píše:NIKDY nebudu nikomu (nebankovnímu) svěřovat číslo svého účtu nebo dokonce karty!
- pavproch
Po mých zkušenostech s nima (viz výše) byl pejpelu (dyby byl ženská) nevěřil ani <!> mezi nohama.
Mohu potvrdit. Když jsem na jaře vyhodil 16 tisíc za difuzor z podvodného amerického LTMW a prodejce dělal že není, díky PayPalu jsem dostal všechny peníze zpět. Používám ho asi už 15 let a nikdy jsem neměl jediný problém.
Už třeba vidím, jak se Česká Spořitelna za mě postaví s vymáháním peněz po prodejci, kupovat to napřímo.
Už třeba vidím, jak se Česká Spořitelna za mě postaví s vymáháním peněz po prodejci, kupovat to napřímo.
Problem byl ale na tvojí straně. Oni se zachovali správně, podle pravidel které jsi asi nečetl.pavproch píše:Po mých zkušenostech s nima (viz výše) byl pejpelu (dyby byl ženská) nevěřil ani <!> mezi nohama.
- pavproch
Nebyl. Tou samou kartou sem to u nich pro m4Zlika úspěšně zaplatil (2014 nebo 2015) a fčíl 2020 to nešlo.
Prdím nato, sem se tu vybrečel a kašlu na to. Budu jezdit bez nich (těch vložek Rogue).
Prdím nato, sem se tu vybrečel a kašlu na to. Budu jezdit bez nich (těch vložek Rogue).
Ty jsi si ale stěžoval na PayPal že ti zablokovali účet po podezřelé transakci. Tu jsi ale udělal, protože jsi poslal peníze sám sobě.pavproch píše:Nebyl. Tou samou kartou sem to u nich pro m4Zlika úspěšně zaplatil (2014 nebo 2015) a fčíl 2020 to nešlo.
Když platíš kartou na internetu, tak svěřuješ její číslo nějaké platební bráně. Občas třeba ani nevíš jaké, kdo je za tím a komu ty data přijdou do ruky. PayPal tady funguje jako garant, že číslo karty zůstane u nich a dál pošlou jenom identifikaci tvého paypal účtu. Je to v podstatě takový "firewall" na online platby. Evropská pobočka paypalu spadá pod dohled Lucemburské komise pro dohled nad finančním sektorem, která tomu dává nějakou důvěryhodnost. Navíc umí řešit reklamace a vrácení peněz, když tě prodejce vypeče. Takže když je ta možnost, vždycky volím paypal. Jenom doporučuju nastavit transakce v původní měně a nepoužívat jejich převody, mají dost hrozné kurzy.pavproch píše:NIKDY nebudu nikomu (nebankovnímu) svěřovat číslo svého účtu nebo dokonce karty!
Posílání peněz z bankovního účtu na paypal účet nechtějí a dneska už to možná ani technicky nejde. Důvodem budou čím dál tím přísnější AML předpisy (opatření proti praní špinavých peněz).
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně občas ten poplatek za převod peněz, kdy prodejce má obdržet tu přesnou částku kterou chtějí je taky nechutný
Paypal je v tomhle nejvíc safe , i platba platební kartou napřímo přes nějakou bránu, se dá reklamovat přes mastercard nebo visa. Takhle jsem jednou měl na účtu nějakých - 800kč za nic a okamžitě vráceno a prodejce a brána už zablokovaná a nefunční ...

Paypal je v tomhle nejvíc safe , i platba platební kartou napřímo přes nějakou bránu, se dá reklamovat přes mastercard nebo visa. Takhle jsem jednou měl na účtu nějakých - 800kč za nic a okamžitě vráceno a prodejce a brána už zablokovaná a nefunční ...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Raději platím skrz PayPal než přímo kartou, i když je to dražší metoda. Důvod výstižně popsal vita11.vita11 píše:Když platíš kartou na internetu, tak svěřuješ její číslo nějaké platební bráně. Občas třeba ani nevíš jaké, kdo je za tím a komu ty data přijdou do ruky. PayPal tady funguje jako garant, že číslo karty zůstane u nich a dál pošlou jenom identifikaci tvého paypal účtu. Je to v podstatě takový "firewall" na online platby ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- pavproch
Tak po 3500km sem tam dolil 1/2litru. To de.pavproch píše:Brambor2 na 2500km po CZ v tych hicoch (ukazovalo mito až 35) spapal (dle el. měrky) sotva 3 deci CFS - je tady fuckt, že ale redline bylo enem občas, ne furt, jak obvykle jezdím.... a neska na I/35 nebylo snad ani raz.... :ymhug:
Takže výměna separátoru oleje měla význam.
- pavproch
UPOZORNĚNÍ: Následující VŮBEC neznamená, že to budu dělat!
Jen mě napadlo: Nevíte někdo, kdo (jaké firmy) dělají nějaké pěkné a pasující "body kity" pro e90 preface?
Uvítám odkazy, kuju.
Nejlíp vzhled ala M3 e90 a kabroň (struktura cabroňu i úspora hmotnosti)
Jen mě napadlo: Nevíte někdo, kdo (jaké firmy) dělají nějaké pěkné a pasující "body kity" pro e90 preface?
Uvítám odkazy, kuju.
Nejlíp vzhled ala M3 e90 a kabroň (struktura cabroňu i úspora hmotnosti)
- pavproch
Chlopi, počebuju poradit v čem by to mohlo být.... (= abych se měl zase v čem dlůbať)
brambor2: RWD, MT, N52 190kW, ca 1600 kg 18" 225př+255z, PSS, svor Quaife, m-paket tlumiče, HR Sport pružiny, tužší stabíky
m4Zlik: RWD, MT, N52 190kW, ca 1500 kg, 19" 225př+255z, PSS+PS4S, svor Quaife, EDC tlumiče ("sport" režim), HR Sport pružiny, tužší stabíky
Zatímco m4Zlik při nájezdu do táhlé zatáčky pod brzdama (nebo při výjezdu z ní pod plným plynem) jede zatáčkou plynulou křivku, brambor2 (pod brzdama i pod plynem) jede tu křivku vlnovkovatou.
Kura, proč?

Kuju za nápady.
brambor2: RWD, MT, N52 190kW, ca 1600 kg 18" 225př+255z, PSS, svor Quaife, m-paket tlumiče, HR Sport pružiny, tužší stabíky
m4Zlik: RWD, MT, N52 190kW, ca 1500 kg, 19" 225př+255z, PSS+PS4S, svor Quaife, EDC tlumiče ("sport" režim), HR Sport pružiny, tužší stabíky
Zatímco m4Zlik při nájezdu do táhlé zatáčky pod brzdama (nebo při výjezdu z ní pod plným plynem) jede zatáčkou plynulou křivku, brambor2 (pod brzdama i pod plynem) jede tu křivku vlnovkovatou.
Kura, proč?

Kuju za nápady.
- pavproch
Fčíl sem byl na otočku až u PL hranic v jedné firmě (potenciální zákazník) a.... jak já su ráth za nefoukaných 6 hrnků s manuálem a bez EU pičičand... oach! Ne, ne a ne, opravdu si už žádné novější brmbrmbrm (= zasažené dnešní pokřivenou dobou) nekoupím....
Jo, a zkrácený brambor2 dynamicky stačí (ale ani o ň víc, nedojel sem na něj ani metr) na R36 v Supu II face (sem ho dojel a on asi měl chuť závodit, taxme se pěkně povozili skrz Beskydy).
Jo, a zkrácený brambor2 dynamicky stačí (ale ani o ň víc, nedojel sem na něj ani metr) na R36 v Supu II face (sem ho dojel a on asi měl chuť závodit, taxme se pěkně povozili skrz Beskydy).