Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
domluveno jak seskaceme.. tak seradime auta na letisti plose do napisu BMW a pak mensim letadlem vzletneme a nafotime.....
zatim dle mych a GeorgeD propoctu to vychazi kolem 60 aut.....
kdyz bude mene , tak si nejak poradime
neco takovyho... omluvte muj nevkusny navrh , kdyby se nekomu chtelo tak si s tim pohrajte lepe..... rad se podivam...

zatim dle mych a GeorgeD propoctu to vychazi kolem 60 aut.....
kdyz bude mene , tak si nejak poradime

neco takovyho... omluvte muj nevkusny navrh , kdyby se nekomu chtelo tak si s tim pohrajte lepe..... rad se podivam...

-
PRO SKOKANY a nebo pro ty co si budou chtit skocit
jeste jsem dneska trochu diskutoval o mozne sleve a nova cena je tedy 3100,- - takze apson neco mate na pifko
pro rejpaly - nemam na tom ani 10kč a cena je pevna ( nepiste mi na ICQ ohledne tohodle - nic jinyho s tim nenadelam a zadarmo to pro nas nidko delat nebude
)

jeste jsem dneska trochu diskutoval o mozne sleve a nova cena je tedy 3100,- - takze apson neco mate na pifko

pro rejpaly - nemam na tom ani 10kč a cena je pevna ( nepiste mi na ICQ ohledne tohodle - nic jinyho s tim nenadelam a zadarmo to pro nas nidko delat nebude

-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:PRO SKOKANY a nebo pro ty co si budou chtit skocit![]()
jeste jsem dneska trochu diskutoval o mozne sleve a nova cena je tedy 3100,- - takze apson neco mate na pifko![]()
pro rejpaly - nemam na tom ani 10kč a cena je pevna ( nepiste mi na ICQ ohledne tohodle - nic jinyho s tim nenadelam a zadarmo to pro nas nidko delat nebude)
Super!!! To je tak výhodná cena, že snad opravdu budu muset skočit, ach jo

Jo a ještě mám dotázek (hloupej, ale omluvte mě, ženská no

Jaký oblečení je dobrý si vzít na ten skok na sebe? Viděla jsem na fotkách, že nás navlečou do kombinéz, ale je možný mít něco pod tím? Nechci tam nahoře zmrznout

CZAirwolf píše:GeorgosAc píše:leni a ostatni - kombinezu dostane kazdy ( teda dostane pujcenou ) a treba monika mela pod tim jen mikinu a tricko.... zadna zimni bunda neni potreba
Prosim o prilbuU me je to nutnost...
z bezpecnostnich duvodu muze mit prilbu pouze tandemovy pilot...
ale vsiml jsem si ze mas naslouchatko v uchu , takze myslim ze v tvem pripade se to dela nasledovne :
dostanes kozenou prilbu , neco jako maji tankisti