Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
a dvě žáby 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Tady jsou nějaké fotky http://michallebr.rajce.idnes.cz/GD_sraz_2011/
Georgi, Leni, patří vám obrovský dík za zorganizování tohoto srazu - jméno přesně sedí, byla to naprosto ÚŽASNÁ JÍZDA!!!
Kdo nepřijel, může jenom litovat, atmosféra byla přesně jak má být, spousta zábavy a přitom žádnej velkej průser
Osobně jsem moc spokojena, počasí vyšlo na cestu tam i zpátky se staženou střechou, ikdyž po cestě zpět to bylo s lehkou sprškou. Orienťák neměl chybu
Za mě ještě speciální poděkování za výborné koláčky, Nehpovi za mňamkózní gulášek, Snejkovi za odalarmování kabria pomocí Nikon baterie
a všem účastníkům za dva výborné večery.

Osobně jsem moc spokojena, počasí vyšlo na cestu tam i zpátky se staženou střechou, ikdyž po cestě zpět to bylo s lehkou sprškou. Orienťák neměl chybu

Za mě ještě speciální poděkování za výborné koláčky, Nehpovi za mňamkózní gulášek, Snejkovi za odalarmování kabria pomocí Nikon baterie

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
Všem co se na této akci podíleli děkuji za báječný víkend. Trocha mě sere, že jsem v pátek nemohl přijet dřív a v neděli jsem musel za volant
Ale i tak jsem viděl spoustu těch, které jsem vidět chtěl a moc jsem si to užil.
Zvláštní díky Nehpovi, neboť jsem přibral asi 4kg za ty dvě noci... (2x guláš, 1xkotleta, 3,67x klobáska + jak najebáno všeho dalšího co k tomu patří - včetně 10L piva).
I like it!

Zvláštní díky Nehpovi, neboť jsem přibral asi 4kg za ty dvě noci... (2x guláš, 1xkotleta, 3,67x klobáska + jak najebáno všeho dalšího co k tomu patří - včetně 10L piva).
I like it!

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Leni & GD, dík za příležitost užít si skvělý víkend, za zábavu při závodě.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition