psena píše:Vetsi parta jede ze smeru Brno, sraz na Rohlence(Aral na kopci jak je ten vetrnik) v 10.00 hod.Zatim to vypada tak na 3-4 auta, takze pripojte se!
Oki Na Rohlence v 10:00 odjezd ...sice jsem chtěl jet trochu dřív, protože se musím cestou stavit doma, ale alespon do Olomouce pojedem společně.... jo jen pro matení nepřítele měním barvu z modrofialové na červenou iA tak aby jste mě poznali
PS: Mám vzít nějaké baby navíc??? Jen se o ně budete muset starat ... mě ta moje stačí až až
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
z mé zkušenosti se báby na takové akce neberou,leda ty co maj pro tyto kecy o autech a kravení s nima porozumění.Vždy je z toho nakonec akorát problém,a co to bylo za ženskou co se na tebe tak smála? a odkud ji znáš ? a jakto že si tykáte ? no to dík.A to nemluvím o těch scénách při deportaci na místo emkem takže a? si sebou vezmé každý co chce,ale já nee jinak musí bejt super mít ženskou co to žere jako já! ale to se mi nepoštěstilo
M3maniac píše:A to nemluvím o těch scénách při deportaci na místo emkem
Nechtěls místo "deportaci" napsat "katapultaci"?
Jinak, z mejch zkušeností: Ženskou, která je dobrá jako ženská, auta zajímaj jenom zvenčí, vevnitř a jak to jede, ale co je za tím (technika, motor atd.) je jí putna, natož aby o tom s nějakým bláznem celej den kecala u otevřený kapoty...
psena píše:Vetsi parta jede ze smeru Brno, sraz na Rohlence(Aral na kopci jak je ten vetrnik) v 10.00 hod.Zatim to vypada tak na 3-4 auta, takze pripojte se!
ee, kdy budete projizdet olmikem? pripojil bych se ...
nebo nekdo jinej kdo jede prez OL v sobotu kolem poledne? bojim se jet sam
Fil, Huska, Marek is jsou z olomouce a jedou v sobotu
Můžeme se domluvit pojedu s kolonou z Brna, ale v olomouci si odskočím. Do Mohelnice pojedu na 13:00 takže 12:30 se můžem někde potkat, už jede i Fil a možná Marek IS. Mobil na mě 608 /323698. navrhuji benzinku směr mohelnice před kruháčem ke Globusu
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
beemwex píše:chlapáci.......nemel jsem doposud přístup na net,,,,takže dodatečně!!!!!jedu TAKÝÝÝ!!!tak doufam že tam jeden pelech bude volnej !!!!
Je domluveny sraz v HK v 18:00. Kudy jedes?
pojedu s BAXONEM kolem pul 6 z turnova.tak ja se s nim ještě domluvim,a budem se snažit to do hradce do ty 18tý stihnout a pojedem s vami.na hradec musíme tak jako tak....že jo?
Pres HK jedete skoro jiste, pokud pro vas neprijede LOPOLO Jsem domluveny na 16:00 ze prijede kamos z Rokytnice n/J a kloboukovskou jizdou se presuneme na konec HK. Dalsi zastavka je v 18:30 (??) na vyjezdu z Holic kde by se mela pripojit prazska kolona. Kdyz tak tel. na me je 608477400 a podam report kde prave jsme a zda budou i ostatni ochotni poseckat.
Francis píše: Dalsi zastavka je v 18:30 (??) na vyjezdu z Holic kde by se mela pripojit prazska kolona. Kdyz tak tel. na me je 608477400 a podam report kde prave jsme a zda budou i ostatni ochotni poseckat.
Nase kolona z prahy bude velmi mala jelikoz se roztrhla na tri dily... Budu to ja, Martinez a mozna Cain kdyz to stihne...
Francis píše:[quote="beemwex"]chlapáci.......nemel jsem doposud přístup na net,,,,takže dodatečně!!!!!jedu TAKÝÝÝ!!!tak doufam že tam jeden pelech bude volnej !!!!
Je domluveny sraz v HK v 18:00. Kudy jedes?
pojedu s BAXONEM kolem pul 6 z turnova.tak ja se s nim ještě domluvim,a budem se snažit to do hradce do ty 18tý stihnout a pojedem s vami.na hradec musíme tak jako tak....že jo?
Pres HK jedete skoro jiste, pokud pro vas neprijede LOPOLO Jsem domluveny na 16:00 ze prijede kamos z Rokytnice n/J a kloboukovskou jizdou se presuneme na konec HK. Dalsi zastavka je v 18:30 (??) na vyjezdu z Holic kde by se mela pripojit prazska kolona. Kdyz tak tel. na me je 608477400 a podam report kde prave jsme a zda budou i ostatni ochotni poseckat.[/quote]
Můžeme se domluvit pojedu s kolonou z Brna, ale v olomouci si odskočím. Do Mohelnice pojedu na 13:00 takže 12:30 se můžem někde potkat, už jede i Fil a možná Marek IS. Mobil na mě 608 /323698. navrhuji benzinku směr mohelnice před kruháčem ke Globusu
Pokusím se dorazit na 12:30 na tu myšlenou benzinku před kruháčem. Ale jsem kotva, takže budu mít určitě zpoždění. Možná pojedeme z Ostravy dvě BMW. Jede ještě někdo Z Ostravy v sobotu kolem poledne???