martinVTS píše:zatim hlásej že v 1 začne pršet a v 6 přestane
to není moc dobrá zpráva ku?wa......

yard píše:Dodavatel : BŮH
Adresa : V oblacích č.p.666
Nebe 438 05
Objednávka 1705200601
Dle telefonické domluvy u Vás objednáváme slunečné počasí bez deš?ových přeháněk .
Množství 3 hod (180 min)
Termín dodání :cca 15:00 hod dne 18.5.2006
Doprava : dodavatele
Platba : sponzorský dar členům BMW klubu
S přátelským pozdravem YARD
...takže je to objednané....snad jsem to dobře odfaxoval![]()
![]()
![]()
doufám, že někdo nechá dnes sloužit alespoň mši...za dobré počasí
CharlitoCZ píše:yard píše:Dodavatel : BŮH
Adresa : V oblacích č.p.666
Nebe 438 05
Objednávka 1705200601
Dle telefonické domluvy u Vás objednáváme slunečné počasí bez deš?ových přeháněk .
Množství 3 hod (180 min)
Termín dodání :cca 15:00 hod dne 18.5.2006
Doprava : dodavatele
Platba : sponzorský dar členům BMW klubu
S přátelským pozdravem YARD
...takže je to objednané....snad jsem to dobře odfaxoval![]()
![]()
![]()
doufám, že někdo nechá dnes sloužit alespoň mši...za dobré počasí
![]()
![]()
Lukas H. píše:bavo píše:se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce..
..japak asi dopadne francouz?
Prvni robert s M3 na poloslickach a slickach, jeden francouz na mokrejch slickach druhej, treti racingova sestka na slickach a muj francouz na normalnich pneu ctvrtej..
JFK píše:Lukas H. píše:bavo píše:se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce..
Prvni robert s M3 na poloslickach a slickach, jeden francouz na mokrejch slickach druhej, treti racingova sestka na slickach a muj francouz na normalnich pneu ctvrtej..
mel jsi napsat: prvni Robert (JFK) s M3 - predek: na seriovejch gumach ktere se nesmej uz prodavat protoze si na nich lidi rozbijeli na vode drzky (meka smes s minimalnima odvodnovacima drazkama). Zadek: okruhove slicky na sucho (kdo o tom nic nevi tak na vode nepouzitelne)... A chcalo a chcalo, teda hodne zacalo kdyz jsem nazul v druhe jizde ty slickyV prvni pulhodine jsem mel vzadu "normalni" seriove gumy ktere se po druhem kole rozthaly, takze jeste horsi nez slicky na sucho, platno drzi hur nez hladka guma
A to mam v pici prevodovku, nejde radit 3. kvalt, takze jsem vse odjel na dvojku a ctyrku... Zaver: Hanba francouzum
![]()
![]()
predokolky na mokru a porazi je nejaka mrdka be-em-weee
![]()
Beru zpet, jelo jim to pekne (mokro, predokolka, o dost nizsi vaha, vykon nebyl ńa te vode treba), ale bawo bylo lepsi no
pro klub jsem musel zachranovat situejsn
![]()
![]()
Lukas H. píše:JFK píše:Lukas H. píše:[quote="bavo"]se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce..
mel jsi napsat: prvni Robert (JFK) s M3 - predek: na seriovejch gumach ktere se nesmej uz prodavat protoze si na nich lidi rozbijeli na vode drzky (meka smes s minimalnima odvodnovacima drazkama). Zadek: okruhove slicky na sucho (kdo o tom nic nevi tak na vode nepouzitelne)... A chcalo a chcalo, teda hodne zacalo kdyz jsem nazul v druhe jizde ty slickyV prvni pulhodine jsem mel vzadu "normalni" seriove gumy ktere se po druhem kole rozthaly, takze jeste horsi nez slicky na sucho, platno drzi hur nez hladka guma
A to mam v pici prevodovku, nejde radit 3. kvalt, takze jsem vse odjel na dvojku a ctyrku... Zaver: Hanba francouzum
![]()
![]()
predokolky na mokru a porazi je nejaka mrdka be-em-weee
![]()
Beru zpet, jelo jim to pekne (mokro, predokolka, o dost nizsi vaha, vykon nebyl ńa te vode treba), ale bawo bylo lepsi no
pro klub jsem musel zachranovat situejsn
![]()
![]()
JFK píše:nazul jsem dozadu sjety pneu 225/45-17 na M3 na mokru... kapisto? tento rozmer klouze i na suchu (proto jsem si je bral do Mostu -drift)... Puvodne jsem si chtel nechat ty 245/40-18 ale kdyz jsem videl jak ty gumy rychle ostatnim ochazej tak jsem narychlo prezul na ty uzky mrdky... A ja se na pneu nevymlouvam (nemam snad duvod ne?) A pokud jde o pneu tak nejlepsi nazuti mel Martin...
![]()
Lukas H. píše:JFK píše:nazul jsem dozadu sjety pneu 225/45-17 na M3 na mokru... kapisto? tento rozmer klouze i na suchu (proto jsem si je bral do Mostu -drift)... Puvodne jsem si chtel nechat ty 245/40-18. ale kdyz jsem videl jak ty gumy rychle ostatnim ochazej tak jsem narychlo prezul na ty uzky mrdky... A ja se na pneu nevymlouvam (nemam snad duvod ne?) A pokud jde o pneu tak nejlepsi nazuti mel Martin...
![]()
To jak to bylo vsichni kdo jsme tam byli vime, hlavne jsem vubec o nejakejch mrdkach na drifty jak rikas nemluvil... Jen jsem napsal na jakejch gumach jsi zajel nejlepsi cas to je cely... Fakt nevim proc se ohrazujes kdyz to tak proste bylo...Tim koncim debatu o hovne a jdu spat...