Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MOST okruh 18.5.2006

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#361 Příspěvek od Fikop »

martinVTS píše:zatim hlásej že v 1 začne pršet a v 6 přestane

Obrázek

to není moc dobrá zpráva ku?wa...... :( :x
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#362 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

martinVTS píše:zatim hlásej že v 1 začne pršet a v 6 přestane

Skoda ze nezacne ve 4 a neprestane v 6 to by stacilo... :roll:
N54 PWR
yard

#363 Příspěvek od yard »

Dodavatel : BŮH
Adresa : V oblacích č.p.666
Nebe 438 05

Objednávka 1705200601

Dle telefonické domluvy u Vás objednáváme slunečné počasí bez deš?ových přeháněk .

Množství 3 hod (180 min)
Termín dodání :cca 15:00 hod dne 18.5.2006
Doprava : dodavatele
Platba : sponzorský dar členům BMW klubu

S přátelským pozdravem YARD

...takže je to objednané....snad jsem to dobře odfaxoval :D :D :D
doufám, že někdo nechá dnes sloužit alespoň mši...za dobré počasí
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#364 Příspěvek od CharlitoCZ »

yard píše:Dodavatel : BŮH
Nebe 438 05

Objednávka 1705200601

Dle telefonické domluvy u Vás objednáváme slunečné počasí bez deš?ových přeháněk .

Množství 3 hod (180 min)

:D :smich: :smich2:
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#365 Příspěvek od Fikop »

CharlitoCZ píše:
yard píše:Dodavatel : BŮH
Nebe 438 05

Objednávka 1705200601

Množství 3 hod (180 min)

:D :smich: :smich2:

Kdyby jses radši modlil a né se tu smál!!!!!!!!!!!!!!§
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#366 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

srat na humiditu .. kdyz tak dame takovej malej drift challenge s crashtestama mno :D
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#367 Příspěvek od CharlitoCZ »

LOPOLO píše:srat na humiditu .. kdyz tak dame takovej malej drift challenge s crashtestama mno :D

:? :D
Misa Moderátor
Moderátor

#368 Příspěvek od Misa Moderátor »

No co, aspoň bude pořádnej materiál na dývko :smich:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#369 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

JEn aby nás za to hned nevyhodili....
bavo

#370 Příspěvek od bavo »

se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce.. :evil:

..japak asi dopadne francouz? :D
Misa Moderátor
Moderátor

#371 Příspěvek od Misa Moderátor »

Já myslím, že povedená akcička :D Jen to počasí :roll: fotky v mrholení na pikaču. Ale nikdo nic nezbořil, což je pozitivní :lol:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#372 Příspěvek od CharlitoCZ »

:!: hodně dobrý, akorát ta voda trochu kazila náladu, ale jinak bomba...
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#373 Příspěvek od CharlitoCZ »

bavo píše:se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce.. :evil:

řikám to nerad, ale jede mu to.. :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#374 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

bavo píše:se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce.. :evil:

Prvni robert s M3 na poloslickach a slickach, jeden francouz na mokrejch slickach druhej, treti racingova sestka na slickach a muj francouz na normalnich pneu ctvrtej.. :D
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#375 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:

Prvni robert s M3 na poloslickach a slickach, jeden francouz na mokrejch slickach druhej, treti racingova sestka na slickach a muj francouz na normalnich pneu ctvrtej.. :D

mel jsi napsat: prvni Robert (JFK) s M3 - predek: na seriovejch gumach ktere se nesmej uz prodavat protoze si na nich lidi rozbijeli na vode drzky (meka smes s minimalnima odvodnovacima drazkama). Zadek: okruhove slicky na sucho (kdo o tom nic nevi tak na vode nepouzitelne)... A chcalo a chcalo, teda hodne zacalo kdyz jsem nazul v druhe jizde ty slicky :lol: V prvni pulhodine jsem mel vzadu "normalni" seriove gumy ktere se po druhem kole rozthaly, takze jeste horsi nez slicky na sucho, platno drzi hur nez hladka guma :lol: A to mam v pici prevodovku, nejde radit 3. kvalt, takze jsem vse odjel na dvojku a ctyrku... Zaver: Hanba francouzum :lol: :lol: :lol: predokolky na mokru a porazi je nejaka mrdka be-em-weee :lol: :lol: Beru zpet, jelo jim to pekne (mokro, predokolka, o dost nizsi vaha, vykon nebyl ńa te vode treba), ale bawo bylo lepsi no :lol: pro klub jsem musel zachranovat situejsn :lol: :lol: :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#376 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:
Lukas H. píše:

mel jsi napsat: prvni Robert (JFK) s M3 - predek: na seriovejch gumach ktere se nesmej uz prodavat protoze si na nich lidi rozbijeli na vode drzky (meka smes s minimalnima odvodnovacima drazkama). Zadek: okruhove slicky na sucho (kdo o tom nic nevi tak na vode nepouzitelne)... A chcalo a chcalo, teda hodne zacalo kdyz jsem nazul v druhe jizde ty slicky :lol: V prvni pulhodine jsem mel vzadu "normalni" seriove gumy ktere se po druhem kole rozthaly, takze jeste horsi nez slicky na sucho, platno drzi hur nez hladka guma :lol: A to mam v pici prevodovku, nejde radit 3. kvalt, takze jsem vse odjel na dvojku a ctyrku... Zaver: Hanba francouzum :lol: :lol: :lol: predokolky na mokru a porazi je nejaka mrdka be-em-weee :lol: :lol: Beru zpet, jelo jim to pekne (mokro, predokolka, o dost nizsi vaha, vykon nebyl ńa te vode treba), ale bawo bylo lepsi no :lol: pro klub jsem musel zachranovat situejsn :lol: :lol: :lol:

Rozbijeli si drzky protoze najeli do vody, tady bylo jen mokro. Ad zadek: Nazul jsi Michelin pilot sport s 5mm vzorkem, to ze drzeli hur nez predky je jasny (obyc gumy) ale drzeli proste stejne jako kazdymu jinymu kdo jel na seriovejch gumach... Proto jsi nazul slicky ktery drzeli i pres to ze jsou na sucho o 300% lip jak jsi rekl... Proste byl tenhle zavod hlavne o gumach a ten kdo nazul jakykoliv slicky neprohloupil... :)
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#377 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:
Lukas H. píše:[quote="bavo"]se nemůžu dočkat tabulky časů, fotek a info sakra,že já furt musím do práce.. :evil:

Rozbijeli si drzky protoze najeli do vody, tady bylo jen mokro. Ad zadek: Nazul jsi Michelin pilot sport s 5mm vzorkem, to ze drzeli hur nez predky je jasny (obyc gumy) ale drzeli proste stejne jako kazdymu jinymu kdo jel na seriovejch gumach... Proto jsi nazul slicky ktery drzeli i pres to ze jsou na sucho o 300% lip jak jsi rekl... Proste byl tenhle zavod hlavne o gumach a ten kdo nazul jakykoliv slicky neprohloupil... :)[/quote]

nazul jsem dozadu sjety pneu 225/45-17 na M3 na mokru... kapisto? tento rozmer klouze i na suchu (proto jsem si je bral do Mostu -drift)... Puvodne jsem si chtel nechat ty 245/40-18 ale kdyz jsem videl jak ty gumy rychle ostatnim ochazej tak jsem narychlo prezul na ty uzky mrdky... A ja se na pneu nevymlouvam (nemam snad duvod ne? :lol: ) A pokud jde o pneu tak nejlepsi nazuti mel Martin... 8) :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#378 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:nazul jsem dozadu sjety pneu 225/45-17 na M3 na mokru... kapisto? tento rozmer klouze i na suchu (proto jsem si je bral do Mostu -drift)... Puvodne jsem si chtel nechat ty 245/40-18 ale kdyz jsem videl jak ty gumy rychle ostatnim ochazej tak jsem narychlo prezul na ty uzky mrdky... A ja se na pneu nevymlouvam (nemam snad duvod ne? :lol: ) A pokud jde o pneu tak nejlepsi nazuti mel Martin... 8) :lol:

To jak to bylo vsichni kdo jsme tam byli vime, hlavne jsem vubec o nejakejch mrdkach na drifty jak rikas nemluvil... Jen jsem napsal na jakejch gumach jsi zajel nejlepsi cas to je cely... Fakt nevim proc se ohrazujes kdyz to tak proste bylo... :) Tim koncim debatu o hovne a jdu spat... :)
N54 PWR
JFK Čestný člen
Čestný člen

#379 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:
JFK píše:nazul jsem dozadu sjety pneu 225/45-17 na M3 na mokru... kapisto? tento rozmer klouze i na suchu (proto jsem si je bral do Mostu -drift)... Puvodne jsem si chtel nechat ty 245/40-18. ale kdyz jsem videl jak ty gumy rychle ostatnim ochazej tak jsem narychlo prezul na ty uzky mrdky... A ja se na pneu nevymlouvam (nemam snad duvod ne? :lol: ) A pokud jde o pneu tak nejlepsi nazuti mel Martin... 8) :lol:

To jak to bylo vsichni kdo jsme tam byli vime, hlavne jsem vubec o nejakejch mrdkach na drifty jak rikas nemluvil... Jen jsem napsal na jakejch gumach jsi zajel nejlepsi cas to je cely... Fakt nevim proc se ohrazujes kdyz to tak proste bylo... :) Tim koncim debatu o hovne a jdu spat... :)

ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu... :wink:
opravnene jsi zklamanej ze te opet porazilo bawo? a ne jedno :lol: na to se vyser Lukyne, prodej to a kup si konecne poradnej vuz... od te doby co te znam jsi baworackej tak ted nedelej ofuky... :lol: A ten ulet s tim Renckem ti vsichni v klubu odpustime :lol: hlavne se zase nerozciluj, tebe vzdycky serou neci radosti (napr. Lopolo vs. Maserati) :lol: Nebo ze by jsi uznal ze to je tak trochu i ridicem? To ze jsi si nevzal slicky je tvuj problem ale i tak si nemyslim ze by jsi byl lepsi ridic nez Martin... A pokud srovnam moji a Martinovu jizdu tak se zamysli: s pomerem vaha/vykon jsem na tom s Martinem stejne (950kg/180PS vs. 1600kg-spolujezdec/305PS = cca 5.3)... ALE, vsichni vime ze na te vode to nebylo vubec o vykonu a vaha je na okruhu alfa-omega vseho i na suchu a v tomto pripade to platilo dvojnasob... A tolik diskutovane pneu? Martin mel "mokre slicky" - lepsi volba za techto podminek neexistuje... Ja mel slicky na sucho... Takze druhe plus pro Martina... To ze jsem ty gumy nazul az ve ctvrte jizde v tom nejvetsim chcanci a pote zajel best time a Martin ho zajel ve treti jizde kdy neprselo ani nezminuji... to je jen tak na okraj :lol: Takze ze by to nebylo porad jenom o autech, gumach a ja nevim na co vsechno se porad odkazujes? ty auta nekdo musi vodit, takze ridic je "obcas" dulezitej clanek, kterej ty tak rad opomijis :wink: Tak zacni u sebe, a potom res druhotny veci jako je treba to jestli jsi jel na tech a tech gumach, ok? :lol:
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#380 Příspěvek od Honza-net »

Bylo to pěkné poježděníčko, akorát mě mrzelo, že se tady říkalo, že se tam nebude moct driftiti. Takže poté co jsem dojel svého klobouka bez pokusů o úmyslnou ztrátu trakce a jal se sledovati ostatní souokružníky, zamáčkl jsem slzu, páč tam driftil snad každý :(
Odpovědět