až ta morddovice bude chtít s někym seknout, rychle mu to narazíme na hlavu

GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito
matal píše:GeorgosAc píše:Tak NIKITA ted bohuzel zrusila svou ucast kvuli sve praci http://www.youtube.com/watch?v=acCc6AElaP8
coz po shlednuti pochopite a je mi to lito
Taková jemná dívka a tak drsná práce..![]()
![]()
No škoda jí..
Klakson píše:Pavel H píše:Klakson píše:[quote="LOPOLO"]takze gumy nema smysl brat, jo? Tak ja prezuju na novy backory asi ..
já si vemu 2 celý kola do kufru na přezutí kdyby něco, snad to použiju
Jedes tricou nebo petkou? Tedy nevim jestli je trica uz OK...
GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
a pak i policie ČR , kvuli prujezdum
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
matal píše:GeorgosAc píše:jinak mam perlicku dne.. volala mi starostka Valmezu.. co znamena to WAY TO HELL ????????![]()
![]()
a pak i policie ČR , kvuli prujezdum
doufam , ze jste organizovany sraz,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
a ja ji rikam.... v pohode..... kluci jsou naprosoto normalni alkoholici , takze v patek za nama dojede na rožnění jehňátka.........![]()
![]()
To přijede starostka nebo policajt..![]()
![]()
dargon píše:Klakson píše:Pavel H píše:[quote="Klakson"][quote="LOPOLO"]takze gumy nema smysl brat, jo? Tak ja prezuju na novy backory asi ..
Klakson píše:dargon píše:Klakson píše:[quote="Pavel H"][quote="Klakson"][quote="LOPOLO"]takze gumy nema smysl brat, jo? Tak ja prezuju na novy backory asi ..