xsun píše:[quote="psena"]Vetsi parta jede ze smeru Brno, sraz na Rohlence(Aral na kopci jak je ten vetrnik) v 10.00 hod.Zatim to vypada tak na 3-4 auta, takze pripojte se!
ee, kdy budete projizdet olmikem? pripojil bych se ...
nebo nekdo jinej kdo jede prez OL v sobotu kolem poledne? bojim se jet sam
Můžeme se domluvit pojedu s kolonou z Brna, ale v olomouci si odskočím. Do Mohelnice pojedu na 13:00 takže 12:30 se můžem někde potkat, už jede i Fil a možná Marek IS. Mobil na mě 608 /323698. navrhuji benzinku směr mohelnice před kruháčem ke Globusu
Pokusím se dorazit na 12:30 na tu myšlenou benzinku před kruháčem. Ale jsem kotva, takže budu mít určitě zpoždění. Možná pojedeme z Ostravy dvě BMW. Jede ještě někdo Z Ostravy v sobotu kolem poledne???[/quote]
Ja bych chtel jet a mozna i abdul....kdyztak mi please napis sms nebo cinkni....777143235-Roman
kaca píše:Pokud se ted uz nic neposere, tak varte kafe.Prijedu vecer na skok.
no asi uz pozde, ale kdyztak nejezdi do mohelnice ... akce presunuta do Sternberka ... proc, jak atd. se urcite jeste dozvis, tedka jsem prijel a jsem unavenej - noc pred srazem jsem jaxi nespal, takze jsem jak prejetej buldozerem ...nemam chut se rozepisovat ...
matal píše:Taky se rád podívám na video, jen jsestli to pojede na mím PC... Třeba tam bude vidět jak LOPOLO málem sestřelis Škodárnu a tím málem i mne...
co to povidas ?? lopolo a sestrelovat !! nikdy ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jsem zvědavej jak budete tento sraz hodnotit, protože podle mě to byl propadák
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
matal píše:Taky se rád podívám na video, jen jsestli to pojede na mím PC... Třeba tam bude vidět jak LOPOLO málem sestřelis Škodárnu a tím málem i mne...
vazne nevim o cem to mluvis .. udelal jsem snad jednou malou mysku pred kamerou ale nic jinyho ...
Huska píše:Zítra můžu poslat fotky jen nevím komu.
Uploadni to někam a hoď sem link, a? se pokochaj všichni!
me! Budu delat to video a tak bych poprosil o vsechny mozny materialy.
Pro vsechny s kamerou .. muzete mi pucit ty kazety? Prehraju snad skoro vsechno a vratim.