Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
- Risa525
KamilAC píše:mano píše:... mam treba spoustu fotek z minuleho srazu ktere nebyly zverejneny tak jestli jste zvedavi tak je vlozim.Co?
Sem s nima.![]()
Jinak tedy děkuji všem za účast a příště nám to počasí snad už vyjde.
Další, již 5.regionální sraz BMW na Vysočině se uskuteční v sobotu 27.června.
pokud mi to vyjde...rád se dostavím

krucis tak dnes docela hezky, jsem nalestil auto aby bylo na zitrek pripraveny a ze si tak zajedu na otocku do mesta a zmokl jsem jak svina ... Takze prace kvapna hovno platna
seru na to a zitra prijedu zasranej stejne bude prset
PS: A propo kdyby se nekomu valelo doma tazny oko na E36 tak mi ho vemte prosim kamos schani do vybavi

PS: A propo kdyby se nekomu valelo doma tazny oko na E36 tak mi ho vemte prosim kamos schani do vybavi

No já myslím, že na to jaké bylo počasí, byla účast poměrně hojná. Docela jsem to nečekal po tom jak hnusně bylo posledně.
Jsem rád, že se objevilo i několik nových tváří, příští měsíc už snad bude opravdu pěkně takže opět bude decentní spanilá jízda, připadal by v úvahu možná i pronájem letiště Kámen, není to tak daleko. Aby ste si taky trošku zablbli.
Každopádně děkuji všem dnešním účastníkům a očekávám hodně fotek, případně nějaké to videjko.

Jsem rád, že se objevilo i několik nových tváří, příští měsíc už snad bude opravdu pěkně takže opět bude decentní spanilá jízda, připadal by v úvahu možná i pronájem letiště Kámen, není to tak daleko. Aby ste si taky trošku zablbli.

Každopádně děkuji všem dnešním účastníkům a očekávám hodně fotek, případně nějaké to videjko.

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Účast byla opravdu parádní, škoda jen toho počasí díky kterému se to celý náhle rozpustilo. Jinak bych tam určitě zůstal ještě dýl. Letos je to počasí vcelku nevyzpytatelný. Snad se příště už zadaří. Jinak chlapi máte všicí moc pěkný baworáky, byla to radost pohledět.
Co se týče fotek, tak ač sem tam s sebou foták měl, tak sem moc nefotil.
To Compound: Vím, že si chtěl udělat videozáznam mýho výfuku, ale bohužel sem měl už studenej motor, tak sem to nemohl točit, bylo tam max 2 tis. ot/min, když sem Ti to před odjezdem jen mírně prošlápl. Příště už bude snad lepší příležtost.

Co se týče fotek, tak ač sem tam s sebou foták měl, tak sem moc nefotil.

To Compound: Vím, že si chtěl udělat videozáznam mýho výfuku, ale bohužel sem měl už studenej motor, tak sem to nemohl točit, bylo tam max 2 tis. ot/min, když sem Ti to před odjezdem jen mírně prošlápl. Příště už bude snad lepší příležtost.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je videjko tady ma 1:29min omlouvam se za kvalitu zaberu příště bude stativ snad se to zlepci a bude toho vic z inteieru z jizdy atd.
http://www.youtube.com/watch?v=pDYvHKkAMOc
http://www.youtube.com/watch?v=pDYvHKkAMOc