Tak to jo, moje podmienky to splnuje, ale či aj tie vase.... Kafe tam varia, aj nieco ke kafe tam je... ale vnutri sa 100% nefajčí... nonstop to je... noooo ???:-D dokonca aj umyvarka tam je, keby sa niekdo nudil si moze umyt auto tak mate nad cim rozmyšlat :palec:
ja nedorazim...prsi....
.
.
.
.
ne kecam...dneska uz neco mam jinyho, navic auto stoji pred barakem bez technicky...nejak mi v sobotu propadla, tak zejtra udelam brzdy a tyc rizeni, geometrii, nasadim novy zadni gumy a dodelam technickou
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
fishmaker píše:. . . ne kecam...dneska uz neco mam jinyho, navic auto stoji pred barakem bez technicky...nejak mi v sobotu propadla, tak zejtra udelam brzdy a tyc rizeni, geometrii, nasadim novy zadni gumy a dodelam technickou
na technicku mrdat - mne trvalo 2 mesiace kym som si vsimol ze je propadla
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot