rád jsem poznal kabyra i praštěnýho poláka co měl auto fakt rád, u kabyra je vidět že se o auto bude fakt starat, jelikož je magor jak já

pěkné E66 pomalu dochází a je třeba si jich vážit.
Arnie, musíš brát v potaz, že obecně se tyhle auta v takové výbavě moc neukazují, takže platíš za exkluzivitu a jsou tam ještě rozdíly ve výbavě. Dodělat webasto + intercom (když ho seženeš) možná 100k? Plyn 35-45k? Olej motor + převodovka, nějaký ramínko a jsi na kawamanovo ceně a ani jsi toho vlastně moc neudělal...Arnie_one píše:Tak jsem zmaten, tady nekdo teda priznava ze Kawamnova se da koupit v top stavu Individual kola 20"/18" za 300tis s keramikou laku v hodnotě 40tis ??? Tak jsem pote tedy cenou Kawamanovi překvapen, nebo to nechápu nebo nevím ??? Pač ta v A1 stavu není, sám ty chybky napsal Jarax.
Jinak toto je první, která se mě líbí vč. laku ten je parádní a ty 20" inv mu prostě sedí, za mě prostě parádní auto skoro jako moje 735 noPřeju spousty hezkých km!
Ty decodery padaj, já během 2 měsíců používal asi 3, protože dva předchozí už nešly... Google mi vždy pomohl. Dle mého to vypadá origo, možná JaraX může potvrdit, ale já jsem strašně rád, že jsou tmavé, bílé bych měl věčně špinavékurevtor píše:ja mam za to, ze jsem prave tuhle barvu uz jednou na zivo videl na X6. Z dalky spinava bila, na blizko uz to vypadalo na stribrnou a pri prujezdu kolem hodily krivky karoserie odstin modre. Cumel jsem jak blazen, protoze treba zadni blatnik kvuli tomu vypadal, ze je snad promacklej nebo co, ale byla to iluze... fakt pecka.
Kabyr: nejde mi vin decoder, nechapu proc... zajimalo by me, jsou ty koberecky puvodni? Tohle je zajimavej detail u kompozice 1 - casto ty interiery byvaji uplne stejne az prave na ty koberecky. Ja je mam obsite kolem bilou a ty mas cele cerne.. Oboje vypada super ale...
Prosim vas vysvetlete mi nekdo k cemu je ten intercomTreba na prechodu na nekoho muzes zarvat at pohne prdeli? Kawamane, pouzil jsi to nekdy?
Používám dnes a denně, je to super píčovinakurevtor píše: Prosim vas vysvetlete mi nekdo k cemu je ten intercomTreba na prechodu na nekoho muzes zarvat at pohne prdeli? Kawamane, pouzil jsi to nekdy?
jak říkal Snejk...jestli tomu chybí jen přední komforty...tak ty se daj vpohodě dodělat...fotku motoru a VIN tam nedal...ale jinak mi to nepřijde špatnýJaraX píše:trochu holá ne?
máš vin?