Pod socky sa nepodpíšem, ale mám pocit že chápem kam tým smeroval. Všimni si kto si kupuje EV - buď niekto kto je vo vate a chce bling-bling, alebo niekto kto na to našetrí aj napriek nezmyselnej cene, lebo to má iné výhody, než pořizovací cena a náklady, nad cenou provozu ako takou moc nepremýšľajúci človek napríklad...
Za seba môžem povedať, nebaví ma tankovať čo týždeň 5-6km od garáže a nebaví ma ani zahrievať motor. Chcem si sadnúť a dupať podlahu ako kretén

to že to bude na prevádzku lacnejšie, lebo bude (aj po zdanení elektriky na dobíjanie v budúcnosti), to je len príjemný bonus. Ono to nie je len o cene za nabitie aku, je to aj o absencii náplní, prakticky nulovej potrebe výmeny brzd (minimálne v porovnaní s čímkoľvek podobnej váhy a výkonu), a podobne...
Nikto nehovoril že to za to stojí, to ani náhodou. Ale má to také výhody
do mesta oproti spaľovákom, že to niektorým stojí za zamyslenie...

Ja mám trebárs nabíjanie pred-riešené, myslel som na to pri kúpe nového bytu (natiahnutá trojžila prierezu ako z Temelínu medzi bytom a garážou, zakončená zatiaľ na prázdno na oboch koncoch), lebo už pár rokov viem že to chcem...
tommee píše:co zacit krotit Filozofa. Takhle po ranu se to neda cist..
Si ho zakáž, najjednoduchšia vec a najlepšia vlastnosť fóra