Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E70 40d
Re: X5 E70 40d
Nemas nahodou nejake foto jak to tam bolo?lebo som myslel ze priestor na rezervu cize spodok kastle bude rovnaky...
- nemam, ale pan občas chodí na forum, třeba si to přečte a napíše. ale kastle bude jina
- N57 moc daleko k n63 nema
- jinak i s tou 40d si musíš najít servis kde tomu budou alespon trošku rozumět, co já už jsem viděl zbytečně vyměněných turb apod.
- N57 moc daleko k n63 nema
- jinak i s tou 40d si musíš najít servis kde tomu budou alespon trošku rozumět, co já už jsem viděl zbytečně vyměněných turb apod.
To by som ozaj rad videl jak to mal vyriesene zo zvedavosti veru...kazdopadne by to bolo super mat 103 nadrz veru:)))Aj ked teraz mam nejak fajin nastelovany ten plyn ze to zere pekne 1:1 k benzinu takze som si trosku natiahol dojazd:))
škoda ne?
Co myslis ze skoda?hej 103 nadrz je skoda ze nemam ale tak da sa s tym zit pri mojom jazdeni...
Jaj sme sa zle pochopili:)myslel som ze ked mi ukazuje spotrebu 17 tak zozere 17 plynu a nie 20-30% naviac...
Tak to máš chudy, fakt výhra 

Diky za odborni diagnostiku na dialku:)
Ked to bolo chude raz co som mal pindalo auto...
Ked to bolo chude raz co som mal pindalo auto...
já myslel že jezdíš 50:50 benzín LPG, ono vlastně plyn není levnější než benzín, jen tam není spotřební daň, takže to stojí stejně, jen nedáš státu.
pokud jsi vlastenec, tak bys neměl jezdit na plyn, okrádáš stát
pokud ti to ukazuje 1:1 tak to máš fakt chudy, ale jednotka si to srovná, ten plyn nemá takovou energii aby tu mělo stejně jak benzín.
kdyby se ti rozsvitila kontrolka motoru, tak rychle seřidit.
pokud jsi vlastenec, tak bys neměl jezdit na plyn, okrádáš stát

pokud ti to ukazuje 1:1 tak to máš fakt chudy, ale jednotka si to srovná, ten plyn nemá takovou energii aby tu mělo stejně jak benzín.
kdyby se ti rozsvitila kontrolka motoru, tak rychle seřidit.
Ne ne to sme sa zle pochopili..keby chodim 50:50 benzin plyn tak nic moc:)ona na log nejaka dan je ale vyrazne nizsia ako na benzin takze preto ta cena prijemna..a az taky vlastenec nie som aby som tejto nasej bande co i len euro navic jak musim vseobecne:))aj ked na druhom aute im vcelku prispievam zmrdom:)
Ako hovorim ja sa tomu nerozumiem, ale viem ze lazdy sytem (znacka) ma ine % kolko navic na lpg, viem ze vtedy machrovali ze prins nezere o nic viac, toto moje tiez machrovali ze bude zrat rovnako...tuto je nejako ta jednotla prepojena ze sa upravuje automaticky podla jednotky auta, snejk hovoril ze nema rad tieto inteligentne systemy ze sa rozore nieco na benzina tym padom aj lpg...
Jasne ked sa mi vtedy rosvietila kontrolka pri jazde na lpg siel som naladit a konecne tam bol niekto normlany a nastavil to pekne...Mozno to neni uplne 1:1 ..nabuduce schvalne spocitam napresno pre zaujimavost...
Ako hovorim ja sa tomu nerozumiem, ale viem ze lazdy sytem (znacka) ma ine % kolko navic na lpg, viem ze vtedy machrovali ze prins nezere o nic viac, toto moje tiez machrovali ze bude zrat rovnako...tuto je nejako ta jednotla prepojena ze sa upravuje automaticky podla jednotky auta, snejk hovoril ze nema rad tieto inteligentne systemy ze sa rozore nieco na benzina tym padom aj lpg...
Jasne ked sa mi vtedy rosvietila kontrolka pri jazde na lpg siel som naladit a konecne tam bol niekto normlany a nastavil to pekne...Mozno to neni uplne 1:1 ..nabuduce schvalne spocitam napresno pre zaujimavost...
Jarax .....Tak určitě, jako
Zeptej se Snejka co vše dostala E65 a kolik se v tom utopilo. Měl jsem ji rád, ale nikdo moc neporadil .....
Víš o mých autech naprostý hovno a stejně je soudíš
Jak říkám tvá sousdnost je v prdeli, co naděláš
Každých 6 měsíců nano, myto jen ručně, bez špetky bordelu na laku, každej tejden, jak pokojíček vysátý a nagelovaný
V tomhle duchu jde i servis, E70 má komplet oleje 2tis km, 2x za rok kabinaky, vzduchac s kazdou vymenou oleje, F10 je na výměně teď, měním olej taky po 10kkm to je viď, tak hlavně, že to všechno víš....

Kód: Vybrat vše
...tak jeslti o tu arnieho X5 bude staráno jak o tu sedmu co měl, tak potěš koště :)
Víš o mých autech naprostý hovno a stejně je soudíš

Každých 6 měsíců nano, myto jen ručně, bez špetky bordelu na laku, každej tejden, jak pokojíček vysátý a nagelovaný

V tomhle duchu jde i servis, E70 má komplet oleje 2tis km, 2x za rok kabinaky, vzduchac s kazdou vymenou oleje, F10 je na výměně teď, měním olej taky po 10kkm to je viď, tak hlavně, že to všechno víš....

jj krasavice ta E70, světla uplně v prdeli zašlý, na dveřích tuzingové logo ///M, tapec kůže na renovaci, v interieru neorigo koberečky, pecka. závidim. už to že si někdo koupí E70 bez Adaptive drive a holou sedmu o které mu všichni na klubu říkaj že to nemáš kupovat ale ty sis ju musel stejně koupit.
a jak to dopadlo? byls rád že ses toho zbavil. Já ti říkám jednu věc, kdybys měl vybavenou sedmu v dobrým stavu, tak v ní dodneška jezdíš.
neber to nějak zle, ale každej to máme posunutý jinak a každý máme jiný pohled na svět.
a jak to dopadlo? byls rád že ses toho zbavil. Já ti říkám jednu věc, kdybys měl vybavenou sedmu v dobrým stavu, tak v ní dodneška jezdíš.
neber to nějak zle, ale každej to máme posunutý jinak a každý máme jiný pohled na svět.
Vždyť jsou to hezký káry, co by za to většina lidí tady dalo 

Ten tvůj pokřivenej ubrečenej pohled na věc, když s TEBOU někdo nesouhlasí viď, na to nejsi zvyklej. Jak není po tvým vše je špatně.
Sebereflexe Jaraxi, ale to ty nevíš co je, to už jsem ti parkrát psal.
Na F10 jsi nenakydal nic, asi nebylo dle fotek poznat TK
Očekávám omluvu na ty světla - máš v podpise BMW master, tak se vytáhni !
A my dva si rozumět rozhodně nebudeme, ani o to nestojím po tom co tady poslední dobou předvádíš, ty umřeš donekonečna obhajující staré pekáče...smutnej pohled.

Sebereflexe Jaraxi, ale to ty nevíš co je, to už jsem ti parkrát psal.
Na F10 jsi nenakydal nic, asi nebylo dle fotek poznat TK

Očekávám omluvu na ty světla - máš v podpise BMW master, tak se vytáhni !
A my dva si rozumět rozhodně nebudeme, ani o to nestojím po tom co tady poslední dobou předvádíš, ty umřeš donekonečna obhajující staré pekáče...smutnej pohled.

tady vypadaj krásně, na předchozí fotce vypadali zašle.
takže jeslti jsou takovy jak tady, tak omluva.u F10 jsem z fotek nic zvláštního nevypozoroval. mě to je jedno. klidně si kupte novy škodovky. začínám pozorovat že cokoliv se snažit lidem ukazat tady na klubu je bezvyznamna ztrata času a měl bych se soustředit jen na to ukazat to lidem osobně, to je stejně za 1000x příspěvků na klubu.
takže jeslti jsou takovy jak tady, tak omluva.u F10 jsem z fotek nic zvláštního nevypozoroval. mě to je jedno. klidně si kupte novy škodovky. začínám pozorovat že cokoliv se snažit lidem ukazat tady na klubu je bezvyznamna ztrata času a měl bych se soustředit jen na to ukazat to lidem osobně, to je stejně za 1000x příspěvků na klubu.
Taky budu do smrti obhajovat stary pekáče. Pro mě je smutnej pohled spíš to, když vidím jak si kupujete ty moderní, lepší, hezčí chcanky jen proto, že vám to diktuje společnost. To je pak logicky, že se ty sráče pořád vyrábí, když se najde druhej, třetí i desátej majitel.
Mám v garáži schovaný starý Scirocco MK2 a těším se, až se svět zkurví tak, že bude vše jak v Demolition Man. A až bude blackout, tak všechny naseru. Jen musím nějak pořešit benzín.

Nejsem mechanik ani kutil, takže živit 15let staré BMW na daily je pro mě nesmysl, a navíc se mi ty novější BMW líbí. Kupuji si novější modely, kde vyměním maximálně žárovku a po letech to měním zase za novější. Rád se svezu starou károu jako každý, ale nedělal bych z e38 s jízdními vlastnostmi Karosy nejlepší káru jako Filozof
nebo z 15let starý e65 na jed.

- vlastnemec
martyb : Ty seš taky Karosa - tyhle starý auta měli vyladěné podvozky a pak jim teprve dodali asistenční systémy, ty nové sračky dostali jen ty systémy a pokud je někdo vypne tak děj se vůle boží s neuříditelným autem.