mě to bliká furt od doby co jsem dal na auto R18 a vzadu 245, nemá to grip vůbecJaris330D píše:Asi netusili, ze to bude jeste po 17 letech funkcni auto.![]()
. Mozna to ma i vliv na tom, jak se casto ta DSC jednotka muci. Ja ani nepamatuju, kdy jsem naposlet DSCcko rozblikal. Ani v zime, protoze tady v nizine zadna nebyla.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 chyba abs senzoru
- soukupadam
Re: E65 chyba abs senzoru
s falconem sem to probíral, udělal pry stovky DSC jednotek, ma na to vlastní technologii, používá specialní vodiče, i specialní materiály, nevrátilo se pry prakticky nic. jen zezačátku než to vychytal,
takže falconův repas považuji za nejlepší investici, technologicky je to lepší jak novej originál
takže falconův repas považuji za nejlepší investici, technologicky je to lepší jak novej originál
falcon mi jich repasoval uz desitky a zatim zadna se nevratila jako vadna, pouze pokud se poskodilo neco jineho neopravitelneho (procesor)... a maximalne se mi stalo ze mi treba jednu predelaval protoze nesla hned od zacatku a neco se nepovedlo, ale to z tech cca 50ti kousku byly tak dva... no tezko to spocitat ale bylo jich asi vic jak 50.