Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 chyba abs senzoru

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
soukupadam

Re: E65 chyba abs senzoru

#41 Příspěvek od soukupadam »

Jaris330D píše:Asi netusili, ze to bude jeste po 17 letech funkcni auto. :lol: :lol:. Mozna to ma i vliv na tom, jak se casto ta DSC jednotka muci. Ja ani nepamatuju, kdy jsem naposlet DSCcko rozblikal. Ani v zime, protoze tady v nizine zadna nebyla.
mě to bliká furt od doby co jsem dal na auto R18 a vzadu 245, nemá to grip vůbec
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od JaraX »

s falconem sem to probíral, udělal pry stovky DSC jednotek, ma na to vlastní technologii, používá specialní vodiče, i specialní materiály, nevrátilo se pry prakticky nic. jen zezačátku než to vychytal,
takže falconův repas považuji za nejlepší investici, technologicky je to lepší jak novej originál
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Snejk »

falcon mi jich repasoval uz desitky a zatim zadna se nevratila jako vadna, pouze pokud se poskodilo neco jineho neopravitelneho (procesor)... a maximalne se mi stalo ze mi treba jednu predelaval protoze nesla hned od zacatku a neco se nepovedlo, ale to z tech cca 50ti kousku byly tak dva... no tezko to spocitat ale bylo jich asi vic jak 50.
Odpovědět