Ja som napísal, ako by to malo prebiehať podľa platných predpisov.
To, že na tom ilustračnom obrázku je to prevedenie asi nereálne, pretože rozmery áut sú príliš veľké alebo tá cesta je príliš úzka, je pre všeobecné riešenie takej situácie úplne bezpredmetné... Je to stále len náčrt situácie, ktorý neodráža realitu v presnom pomere
"Jelikož je červené auto najeté v křižovatce, modré auto už nemusí dávat přednost zprava a projede křižovatkou jako první."
Nelogicky, totalne.
Takhle se to proste nestane.
Skocte si do bot jednotlivejch ridicu.
Zeleny - jedu rovne, proste jedu a projedu prvni.
Modry - vidim, ze musim dat prednost tak cekam, pak se to vyvrbi.
Cerveny - davam prednost protijedoucimu, protoze odbocuju vlevo pres jeho pruh.
Pilifo píše:To, že na tom ilustračnom obrázku je to prevedenie asi nereálne, pretože rozmery áut sú príliš veľké alebo tá cesta je príliš úzka, je pre všeobecné riešenie takej situácie úplne bezpredmetné... Je to stále len náčrt situácie, ktorý neodráža realitu v presnom pomere
Co je na tom nerealnyho ? Doslova takhle maly a uzky je kazdy drhuhy parkoviste u obchodaku, podzemni garaze, ulicky na sidlisti atd.. kde proste kdyz si cerveny "najede do krizovatky", tak ji totalne zasere a modry auto mu muze maximalne ukukovat dvere a kola
V tom článku píšu poradie áut, ktoré plne prejdú križovatkou, správne a rovnako, ako som to písal ja - teda modré, zelené a nakoniec červené (ktoré stálo v križovatke), ale to odôvodnenie nejakou výnimkou z pravidla pravej ruky je nesprávne.
Ak mi sem niekto postne paragraf, kde je tá výnimka vypísaná, dostane zlatého bludišťáka
dva curaci level kurevtor si myslim nejde, ze by se potkali. Pochybuju, ze sou dva takovy na svete natoz na jedny polokouli, kontinentu, krizovatce. Kdyz uz by na to doslo tak vsude dym takze vzduch je cistej.
kurevtore copak jsi to zase měl ... že slyšíš hlasy ve své hlavě ?
Víš ani já nevím ... a rád bych věděl ... jak dopadne válka v domácnosti ohledně aut.
Potřeboval bych ji poslat někam do tábora na převýchovu aby byla poslušnější.
Vůbec nesdílí mé nadšení ...