Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Design nového webu

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
100RM

#41 Příspěvek od 100RM »

globusman píše:
100RM píše:Nechapem o com tu stale tocite. Ziadna zmena designu ani webu sa nechysta, tak naco to rozoberat ?

No když už to tu někdo po dvou letech otevřel, tak proč ne? Aspoň je tu trošku živo... Jinak tady zdechl pes...

Nechapem preco tu za kazdu cenu vzdy chces diskutovat o veciach ktore su neaktualne a out. Bavi ta delat stale rozbroje ? Pretoze pokial ano, delej si ich prosim na inych forach a ne tady.
7er. True definition of luxury. Yours.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od globusman »

100RM píše:
globusman píše:
100RM píše:Nechapem o com tu stale tocite. Ziadna zmena designu ani webu sa nechysta, tak naco to rozoberat ?

No když už to tu někdo po dvou letech otevřel, tak proč ne? Aspoň je tu trošku živo... Jinak tady zdechl pes...

Nechapem preco tu za kazdu cenu vzdy chces diskutovat o veciach ktore su neaktualne a out. Bavi ta delat stale rozbroje ? Pretoze pokial ano, delej si ich prosim na inych forach a ne tady.

Di do pr...., já jsem to tu neotevřel... Jestli tě baví pořád do mě rýt, tak si nech zajít chuť
100RM

#43 Příspěvek od 100RM »

Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.

Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???
Killca

#45 Příspěvek od Killca »

storme neprud nebo te unesu na chatu, vozeru a budu se na tobe vozit po zamrzlym rybniku :twisted:

proste velice inteligentne se to tu otevrelo (m22), i presto, ze je kazdymu jedno, jak web vypada :-D (krom m22) ale kdyz se to zacalo resit, tak proc si neprihodit nejakej ten nazor :-) posledni prispevky jsou stejne jen o oponovani surfisovi :-D stejne nikdo novej web nechce :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od globusman »

Killca píše:storme neprud nebo te unesu na chatu, vozeru a budu se na tobe vozit po zamrzlym rybniku :twisted:

proste velice inteligentne se to tu otevrelo (m22), i presto, ze je kazdymu jedno, jak web vypada :-D (krom m22) ale kdyz se to zacalo resit, tak proc si neprihodit nejakej ten nazor :-) posledni prispevky jsou stejne jen o oponovani surfisovi :-D stejne nikdo novej web nechce :-D

děkuji. tys to pochopil... zřejmě patříš mezi tu menší polovinu členů.... ;-)
100RM

#47 Příspěvek od 100RM »

globusman píše:
100RM píše:Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.

Všiml sis, že já jsem to tu neotevřel? První letošní příspěvek - mathias22, druhý GeorgosAc, třetí matal, čtvrtý Speedy a až potom já... Máš mě za takovýho kreténa, že bych vytahoval takovou pičovinu???

Neotevrel, ale neni toho boha ked sa do niekoho jebe, aby si si neprisadil ...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od globusman »

100RM píše:
globusman píše:

To jsem se naučil od tebe. Kdekoliv se cokoliv semele, jsi u toho :-D
surfis
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od surfis »

globusman píše:
100RM píše:
globusman píše:[quote="100RM"]Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.

To jsem se naučil od tebe. Kdekoliv se cokoliv semele, jsi u toho :-D[/quote]

Jenže ty to exponenciálně stupňuješ... :lol:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od globusman »

surfis píše:
globusman píše:
100RM píše:[quote="globusman"][quote="100RM"]Ne nebavi, ale bude ma to bavit dovtedy, dokedy teba bude bavit ryt stale do ostatnich.

To jsem se naučil od tebe. Kdekoliv se cokoliv semele, jsi u toho :-D[/quote]

Jenže ty to exponenciálně stupňuješ... :lol:[/quote]

Sice tomu nerozumím, ale uráží mě to...
100RM

#51 Příspěvek od 100RM »

Globusman: tohle si pls precti, pisou tam o tobe.

http://www.mladazena.cz/scripts/detail.php?id=390624
globusman
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od globusman »

100RM píše:Globusman: tohle si pls precti, pisou tam o tobe.

http://www.mladazena.cz/scripts/detail.php?id=390624

Souhlasím s tebou. Četl jsi to až do konce? Nebo jsi přečetl první dvě věty a vyčetl jsi z toho, že si uděláš dobře a urazíš mě tím? Ostatně řekl bych, že je to stejnětak i o tobě ;-)

Nestačilo by to už?
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od BMWPower »

Já bych asi jako první změnil barvu pozadí...
Ta šedá je jako komunistické sídliště. Když už má bmw ve znaku bílomodrou vrtuli tak co odstíny šedé vyměnit za odstíny modré barvy... :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

BMWPower píše:Já bych asi jako první změnil barvu pozadí...
Ta šedá je jako komunistické sídliště. Když už má bmw ve znaku bílomodrou vrtuli tak co odstíny šedé vyměnit za odstíny modré barvy... :wink:

myslíš, že to bude čitelný? Zkus nadhodit barvu ve photoshopu a hoď to sem, můžem o tom třeba hlasovat, ne? :-)
100RM

#55 Příspěvek od 100RM »

Na podnety viacerych clenov predlozim na najblizsom jednani VR tento bod k prejednaniu spolu s dalsimi vecami.
Odpovědět