Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ukradeno e30 kabrio
-
- Kontaktovat uživatele:
miloshm píše:Nechcu tady šířit dezinformace, ale vlastnickej vztah vzniká podpisem smlouvy a ne přepsáním na úřadě (jediná výjimka je katastr nemovitostí - tam vlastnický vztah vzniká až zápisem). Takže pokud máš smlouvu, tak je to auto prostě Tvoje.
ano auto je jeho to sice ano, ale esi k tomu ma ten hajzl velkej technicak, a je porad ten technicak na jeho jmeno tak si s tim autem ted muze delat takřka cokoliv, na úřadě nezjistí že existuje nějaká smlouva
-
- Kontaktovat uživatele:
plysakmartin píše:Hoši neřešte tady pčr, to se do tohodle fora nehodí.
Co se týče toho jak jsi dopadl u předchozího majitele, tak si myslím, že je to asi jasný. A je pravda, že pokud to auto ještě neodhlásil, tak je stále jeho a pro tebe to nevěstí nic dobrého. Snad jen jestli máš kupní smlouvu ?
Uradené auto - PČR (to má k sobě velmi blízko) ... můj názor ..

No oficiálně dle CRV (cenr. reg. vozidel), je majitel ten, na koho je vůz napsaný v TP, tedy i v CRV. On by musel pak vše dokladovat kupní smlouvou.... Ovšem ta v žádné evidenci zanesená není.
P.S.- já se vůbec divím, že koupil auto přes 100 tis. bez velkého TP...

Kupní smlouvu mám,a stím techničákem sem hold naletěl,ale věřil sem kvůli tomu že prodej zařizoval autobazar Vk Praha,a chlápek stoho bazaru mě ujištoval že do týdne ho mám doma,já hold hned nevidim v každym podělávače,nebo spíš neviděl už bych takovou píčovinu nikdy neudělal!
Ps.O těch policajtech sem nechtěl říct že sou neschopný,já jim věřím jen sem chtěl říct že nevěřím že to auto ještě najdou celý
Ps.O těch policajtech sem nechtěl říct že sou neschopný,já jim věřím jen sem chtěl říct že nevěřím že to auto ještě najdou celý

- Přílohy
-
- bmw2.jpg (20.39 KiB) Zobrazeno 2199 x
zoro píše:Zdravím,chlapi koukněte prosím na stránky bazos prodávaj tam e 30 cabrio z novým lakem a po výměně motoru a je z Plzně,já bych dal ruku do ohně za to že je to můj brouček ale jak to mám udělat když tam je jinej motor a novej lak a dokladydíky za odpovědi
Auto má snad VIN ne? motor dnes nikdo neřeší
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,nechci ti dávat falešný naděje... ale něco podobnýho jsem zahlídnul,ale sem na forum moc nechodim a dával jsem to na E30.cz
http://forum.e30.cz/ukradena-e30-cabrio-t58299.html
http://forum.e30.cz/ukradena-e30-cabrio-t58299.html
-
- Kontaktovat uživatele:
zoro píše:Zdravím všechny,tak zase nějaká svině prodává moje Bmw e30 cabrio!A to na stránkách bazoš.cz a dává ho bez papírů za 25.000kč,jenomže problém je ten že to číslo co tam je je na nějakou buchtu která tvrdí že se jedná o omyl a na e-mail nikdo neodpovídá.
Nevíte někdo co mám dělat díky moc a zatim čau
skusim mu taky napsat a schválně, třeba se ozve kdo ví. jinak nahlásil si to?že si ho našel na těch stránkách