Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Krotil

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Vojtasm5e34

#41 Příspěvek od Vojtasm5e34 »

Naprosto příšerné jednání a přístup. Odvedná práce průměr. Lákají na nízkou hodinovou sazbu,ale mám pocit, že některé opravy schválně zmrví. Těží z nízké kvality servisů BMW v ČR. :cry:
scoo8y

#42 Příspěvek od scoo8y »

Vojtasm5e34 píše:Naprosto příšerné jednání a přístup. Odvedná práce průměr. Lákají na nízkou hodinovou sazbu,ale mám pocit, že některé opravy schválně zmrví. Těží z nízké kvality servisů BMW v ČR. :cry:

je to arogantní kokot:)
Mrzak

#43 Příspěvek od Mrzak »

Snažim se předělat světla na xenony, stojí to balík a teď jsem tam byl poslán aby mi poradili a že by udělali práci. P.Vít mi po 30ti minutovém čekání řekl , že se tím v pátek nebude zabývat . Jestli chtejí takhle získávat nový zákazníky, tak tedy já to nebudu. Mrzák.
maweric
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od maweric »

kupoval jsem u něj auto a už nikdy více... ochota žádná! arogance velká! Pomalu horší než áčka!
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od ROBi »

... tak proč jsi ho tam kupoval? :))

Já u něj zatím nic nekupoval, ale už asi 3x jsem tam byl, když jsem jel kolem, něco jsem potřeboval - sice neměl, ale dost mi vysvětlil a i poradil, kam zajet, takže u mě dojem dobrý. (třeba je hodně náladovej :lol: )
Killca

#46 Příspěvek od Killca »

ja jsem mu jen volal o maly o krouzek, na sklade podle cisla nemel, ale ochotne se nabidl, ze tam ma nejaky bez cisel, ze si muzu prijet zadarmo vybrat, zda mi nejakej nebude pasovat, pak sem ho teda nepotreboval, tak sem se mu omluvil a on, ze je vse v poradku, tak je mozna fakt naladovej :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Lucas87 »

Ahoj..Já sem u něj začátkem září kupoval E39 a Krotil byl velice ochotnej... přivezl sem si sebou měřák na tlaky, nechal mě auto rozebrat na place a ještě mi točil startérem. Auto mělo špatnou baterku takže po 3tím měření KO, za chvíli přišel s nabíječkou a šlo se dál. V autě sem se tam štoural s kamarádem dobře 45min ztoho 30min po jejich psané pracovní době.
A za druhé když auto odhlásil na mne tak sem mu volal že přijedu si pro TP a on že je někde na baráku a že tam za 30min bude a to to bylo taky v pátek někdy kolem jejich zavíračky.
Co sem u nich kupoval tak bylo u nich servisováno a ochotné mi vyjel FA za opravy a co se kde dělalo.
Takže nějak si nemohu stěžovat. toť vše. :wink:
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
Srandik32

#48 Příspěvek od Srandik32 »

Jj,mám taky pozitivní zkušenost co se týká koupě auta,kupoval jsem u něj svou e65,auto bylo v pořádku,je to bývalé auto generálního ředitele Ferony,měl šoféra,staršího pána a s každou maličkostí jezdili do Auto Base,kde vlastně auto jako nové kupovali,takže serviska poctivě vedená jen u nich,km seděli,závady žádné,jednání s Krotilem musím říct perfektní,až mě to překvapilo.K autu byla nová sada zimních kol a jelikož mi asi 10tis chybělo :) nechal jsem u něj kola,doma jsem desítku vyžebral,poslal mu je na účet a v neděli večer,mimo pracovní dobu mi je ochotně vydal 8)
Led_Zeppelin

#49 Příspěvek od Led_Zeppelin »

Byl jsem tam na diagnostice, s panem Krotilem jsem nejednal, nebyl tam, byl tam misto neh takovy vysoky pan. Nechci se rozepisovat- proste se choval tak hulvatskym zpusobem, ze jsem z pulky zaplatil, rekl, co si o nem myslim, poprosil, at mi auto okamzite vrati a jel jsem jinam (kde se mimochodem ukazalo, ze problem je v necem uplne jinem a byl vyresen, kdezto ten pan profesor z Krotila mi uz chtel menit ridici jednotku)...
Opet rikam, s panem Krotilem jsem nejednal, verim, ze by to bylo o necem jinem.

(Jen doufam, ze taky nebudu oznacen za lhare... jsem mel pocit, ze se sem muzou psat jakekoliv nazory, dokud jsem si neprecetl tady prvni stranku)
Killca

#50 Příspěvek od Killca »

to je v poradku, kazdopadne je mozny, nekdo narazil na jednoho typka tim padem a nekdo na druheho :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
bmwlux

#51 Příspěvek od bmwlux »

SPAM
pindour
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od pindour »

Tak se musím přidat s negativní zkušeností, nebo spíše s chováním, které jsem nepochopil - jestli maj tohle zapotřebí :)

Nahrával jsem do jedné e60ky češtinu, pán měl KO filtr pevnejch částic.
Nějak narazil na Krotila, že mu to prý vyčistí.
Filtr vyčistili, ale rozsvítila se mu kontrolka motoru a nešla jim smazat.
Tak pánovi oznámili, že ten motor nejde smazat kvůli té češtině :)

Pak měl ještě problém s okénkem u řidiče, samovolně se spustilo.
Bylo mu řečeno, že to je také češtinou. Že už tam prý takovejch aut měli mraky :)) to už jsem se docela bavil. Každej, kdo se trochu zabývá s BMW ví, že to může dělat jakékoliv auto, e46, e60 atd. a že to má na starost GM nebo KBM modul.
Nevím, zda to dělají schválně, nebo jestli tam fakt pracují tak hloupý lidi.
Zřejmě asi ani nevědí jak iDrive funguje, asi si myslí, že ovládá celé auto, včetně motoru :)

Pán mi volal, přijel, napíchnu auto a vidím, že na motoru je chyba EGR ventilu.
každý pochopí, že pokud se závada neodstraní, tak smazat nejde, na toto asi nemají u krotila školení, nebo nevím :)
xdreamerx

#53 Příspěvek od xdreamerx »

ted mel kamarad u krotila svoji e39, aby mu opravil neco na podvozku-cepy, tycky rizeni atd, jo a jeste vrtuly u sahary. Oprava stala 25000,-
po tydnu mu zase neco odeslo a nahodou byl u znamyho v servisu, takze se mu na to kouknul a jen se ho zeptal, proc na podvozek dava cinskou vyrobu! Kamarad prej-nene tam je origo bmw od krotila :-D

Takze se jelo za Krotilem co to ma znamenat. Faktury ukazat nechtel a ze se obcas stane, ze tam daji druhovyrobu, ale v cene origo!!
Nicmene se kamarad zminil, ze to pujde nahlasit. V tom se mu hned cirou nahodou vratilo 15000,- zpet :lol:
ARMAN

#54 Příspěvek od ARMAN »

jak takovi kryplove stale mohou fungovat to nechapu :roll:
723novy723

#55 Příspěvek od 723novy723 »

Tak ja mam take zkusenost s timto servisem. Pred pul rokem jsem tam necham menit zadni brzdy,kotouce,celisti rucni brzdy a desticky. Cena za toto asi podobna jako u jinych,ale nechapu proc po predani auta byla uplne vyjeta nadrz, na test brzd spotrebovali cca 15 litru benzinu, dale mi nechali castecne odkryte calouneni sedacky u spolujezdce,nechapu v cem se tam vrtali. Pak jsem tam mel jeste problem s nadrzi a za to jim prace vysla asi na 6 tisic. Pochybuju,ze by to tak dlouho trvalo. Poradte mi nejaky servis v Praze,kde je malo stiznosti...
Don

#56 Příspěvek od Don »

DE servis nebo Snejk :P
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
hurvajs77

#57 Příspěvek od hurvajs77 »

Samozřejmě že DVORNÍ SERVISMAN SNEJK, jasná volba. Po jisté zkušenosti budu jezdit už jen k němu :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jirka-82

#58 Příspěvek od Jirka-82 »

Ja jezdim do BW-Motors a zatim spokojenost
patriot
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od patriot »

Ahoj, s BMW Krotil jsem měl jen jednu zkušenost z loňského podzima, tak se o ní podělím. Všechny 4 stránky tohoto toppicu sem přečetl a docala žasnu, kolik negativních zkušeností s ním máte. Chápu, že se nikdo nezavděčí všem, ....tohle je ale docela dost.
Popíšu mojí zkušenost .....

Na podzim sem u své e36 Iso asi nabral vodu někam k motoru, v MEGA buřině, auto bylo nepojízdné. Tedy sice jelo, motor se ale hádal, jel na půl plynu, občas to úplně zdechlo, kouř z výfuku, celé se to klepalo atd. Auto sem dam do opravy svému dvornímu automechanikovi, mmj. borec na BMW, vždy si ví, vždy mi pomohl. Auto měl asi 2 měs, je sice pravda, že je dost časově vytížený, dělal i na jiných autech......co je ale podstatné, že auto neopravil. Poprvé v životě sem viděl, jak je bezradný, auto neopravil. A proto ho nechal odvést do BMW Krotil s tím, že už mu tam kdysi něco dělali na jeho e39 a on byl s nima spokojený. Já pochopitelně souhlasil, šlo mi jen o to, aby auto jezdilo. Prý se předběžně na cca 11 tis kč. Asi po týdnu, cca, bylo auto hotové a kamarád mi volal, že nějak navečír jede auto vyzvednout do servisu. Říkám OK, pak mi ho dovez. A teď to začlo ...

1.) kamarád auto v servise v Praze vyzvedl, dojel s tím 1 km na pumpu, kde po natankování auto nenastartoval. Byl nasranej, hned mi to volal. A taky volal do servisu, ať se na to přijedou podívat, že ujel jen 1 km. Pak mi volal, že nebyly jen utáhlé kontakty na autobaterii, že je vše OK. Tak sem si oddychl a čekal až mi auto doveze na Kladno.

2.) poté jel kamarád přes 20 km na Kladno. Shodou okolností začalo pršet, jako kdysi, kdy se mi auto posralo. Auto přestalo jet, tedy těsně před Kladnem, prý stejné příznaky jako kdysi v létě. Ihned mi to volal, říká mi, woe, posaď, tomu neuvěříš. Mi to odvyprávěl, já nasranej...a říkám, co tedy dál. A on že ráno jim do Prahy zavolá, že auto opět nejede, ať si ho odvezou, že oprave je ještě v záruce. Druhý den přijedu za kamarádem na jeho dílnu, kde si chci na auto podívat. Zvednu kapotu, vidím že vlnovec sání není zcela nasazený, že je tam 1 cm mezera. A taky na tom horním konci chybí ta kovová stahovačka, která je i na druhém konci. Osobně sem ten vlnovec v červenci na autě měnil, obě kovové stahovačky sem tam dával. Tak sem ten konec harmoniky nasadil pořádně, dotáhl to, auto projel a vše OK. Teď mám s autem najeto sice jen cca 30 km a vše OK, ale asi to bude v pořádku (auto nyní garážuji, tedy přes zimu, ale je OK ).

Čili, když to shrnu, plusy a mínusy.

plus :
- opravili mi auto, auto jezdí, nikdo kromě BMW Krotil si s tím nevěděl rady. Za to mají mé velké díky.

mínus
- předběžně se dohodli s kamarádem na ceně 11 tis, nakonec sem platil 21.700,-Kč.
(to bych ještě pochopil, třeba tam našli něco jiného, co bylo nutné vyměnit, opravit..atd)
- ale co jim neodpustím, že auto dodělával v lepším případě učedník 1. ročníku obor automechanik, případně místní kotelník, nástěnkář, uklízečka, hlídač, údržbář ...atd)
Protože nedotáhnout kontakty na autobaterii a nedat svorku na vlnovec, to je myslím amatérská chyba. Uznávám, auto opravili, vše OK, ale jinak za mě výborný přístup si pokazí tak amatérským závěrem. Původně jsem je chtěl jen a jen chválit, takhle ale nemohu. Mám u nich tedy smíšené pocity, na jednu sranu borci, co mi auto opraví, na druhou sranu udělají v závěru takové školácké chyby.

Jiné zkušenosti s nima nemám. Jinak na autě byla měněna řídící jednotka za 6.500 kč, diagnostika za 800 kč, práce 9.000,-Kč, různé těsnění, filtry, oleje, snímač oleje škrt. klapky...atd, fakturu jsem dostal.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

ŘJ motoru na iS za 6500 8O - chápu, že musí z něčeho žít, ale i kdyby si za to řekli půlku, bylo by to "vcelku dost".
Odpovědět