Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW vrakoviště Na Harfě, Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Vesa88

#41 Příspěvek od Vesa88 »

S timhle vrakacem teda zkusenosti nemam, ale byl jsem dvakrat na Kutnohorske a pokazde hruza a des...Typek totalni debil, namachrovanej. Potreboval jsem do E39 hadici na chlazeni (jen z duvodu ze byl patek a auto jsem potreboval a vsude byla na objednavku), musel jsem ji hledat asi v 10 obrovskejch bednach a kdyz jsem nasel tu 10 let starou hadici, rekl mi 300,- nova stala 320 s dph :) Podruhe jsem chtel palivove plovaky na 528i a to mi rekl za 1500ks a kdyz jsem videl z ceho to bude vyndavat raci jsem odjel bez plovaku :)
HUFU

#42 Příspěvek od HUFU »

Na Harfě jsem zatím nebyl a asi ani nebudu :-D Ale s vrakáčem na Kutnohorské mám celkem dobrou zkušenost. Týpek byl trochu namachrovanej, ale ochotně se mnou a dalšími lidmi hledal správnou převodovku, až jí nakonec našel a pomohl i naložit do auta. Dohoda po telefonu zněla 3000 Kč, pak zkoušel něco jako "Tak za kolik to bylo? 5000?" Ale asi měl dobrou náladu, stačilo mu jen připomenout původní cenu a bylo to v pohodě.
nws

#43 Příspěvek od nws »

jo ta kutnohorska taky nic moc, byl jsem jednou a naposled, skoda projetyho benzinu. a to i po predchozi domluve po telefonu. kdyby se na penize prepocitavaly i zk..veny nervy pri jednani s tim clovekem tam, tak jsem mohl jet rovnou do bmw. ale treba muze mit nekdo stesti na dil :)
Odpovědět