Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak jsem si nalít Randaal

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od ROBi »

Já teda taky nevím, jak to bylo, ale přečetl jsem tu vše, co je napsáno. Chápu, že auto se může vysrat kdykoliv a komukoliv a je smůla, že to dopadlo takhle. Já sám bych ale auto asi jen takhle nepůjčil, nepůjčuju ani jiný věci. A auto, to už je přeci jen "něco"... souhlasím s tím, co napsal Killča s tím interiérem - to je problém kupujícího, že si vady nenašel a hlavně u použitýho zboží přeci jen vždy něco bude. Peníze bych doplatil, protože tak zněla dohoda a tloukl se sám sebe do hlavy, že jsem trubka a neprohlídl si to pořádně.
Jinak bych klidně Randaala částečně podržel, protože když jsem se s ním bavil a psal si s ním, tak nikde žádnej problém nebyl. Spíše naopak, docela mi pomohl. Když jsem sháněl auto a než ho koupil u nás, nabídl mi, že mi doveze auto z D a udělal mi velice velkorysou nabídku, kterou mi třeba zase jinde nenabídli.
Uvidíme, jak se to vyvine dále ;) docela mě to zajímá. Jen mi přijde, že se tu jen krafe a krafe a nic nikdo nedělá :D
surfis
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od surfis »

Jednoduchá a zároveň vždy platná věc! Půjčím si od někoho něco, tak to vrátím ve stejném, nebo lepším stavu. Poškodím tu věc, tak jí nechám opravit, nebo se s dotyčným finančně vyrovnám. Kdyby mi někdo udělal něco podobného, vůbec bych se s ním nesral. Ruce zlámat, nohy zlámat, držku rozbít. Nic jiného nepatí... :!: :!: :!:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od patriot »

surfis píše:Jednoduchá a zároveň vždy platná věc! Půjčím si od někoho něco, tak to vrátím ve stejném, nebo lepším stavu. Poškodím tu věc, tak jí nechám opravit, nebo se s dotyčným finančně vyrovnám. Kdyby mi někdo udělal něco podobného, vůbec bych se s ním nesral. Ruce zlámat, nohy zlámat, držku rozbít. Nic jiného nepatí... :!: :!: :!:

Souhlas, dneska to ani jinak nejde ... Některé lidi prostě nechápu :?
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od TUNAK »

Já jen chci dodat, že dnes je už e38 OK i když to něco stálo a srali sme se s tim...Jinak jezdí s ní moje přítelkyně a ta se dosatala na spotřebu lehce nad 10L na 100km Já když jsem s ní jel asi dvakrát do liberce tak jsem jel za 12-13 a né zrovna s lehkou nohou...A pokud chce někdo luxus tak holt musí víc natankovat, a i když tu padla částka 18 litrů ve městě, tak to asi leda s dubovou nohou a od rána do večera v centru :lol:

Netvrdím že je momentálně moje e38 bez investic, ale normálně jezdí...

Na prodej jsem jí zkusil poslat, i když si to nemůže přítelkyně vynachválit a jezdí s ní nakupovat :lol:
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od bmw4ever »

No dneska se to tady tedy pěkně rozjelo.
Každopádně zde uveřejním několik informací z poslední doby co se ke mě doneslo........
1./ Včera jsem se dozvěděl že Randaal má nové auto které měla předtím Angel. Mimochodem auto bylo dovezeno v době kdy jsem se měl s Randaalem sejít a prodiskutovat co se tedy stalo a jak to vyřešit. Bylo to na jednom Strahovském nedělním srázku. Tam přijelo ono auto s tím že bylo prezentováno jako jeho nové dovezené z německa. Později bylo prezentováno jako nové auto Angel, asi aby jsem nebyl naštvanej když mi sdělí že nemá peníze, a přirozeně že odejdu s prázdnou. Je tedy velmi zajímavé že včera byly lidem z jeho strany vraceny peníze a auto je najednou prezentováno jako jeho. Samozřejmě jedinej kdo se tam po mě ptal byl Killča proč tam nejezdím.
Tudíž zase mrtvý brouček s nožičkama vzhůru :mad:
Docela by mě zajímalo jaká je pravda

TO: Joke320.......peníze nescháněl pro mě jelikož já je ani neviděl a nevidím do dnes, a i přes to že jsem mu několikrát řekl že mi je mohl dát z tohodle tak se ani neobtěžoval odpovědět na mou otázku proč ne....

TO: Killča......Co se týká toho že někdo může něco vrátit když se mu to nelíbí nebo příjde na skrytou vadu tak o tom by jsem se raději moc nezmiňuju.
Jako příklad sem dám že tvé iSo jsem koupil za 110 000kč a dal ti 112 000kč za solidní chování. Řekl jsi mi hodně vad ale vždy to bylo něco vážnějšího. Například svítící check engine který svítil prý kvůli kabelu k lambda sondě a pak se to od lambdy sesypalo až k katalyzátoru na sračky.
pozdě zmíněný tekoucí gufero atd. Maličkosti ale naštvou.

Až na tyhle maličkosti obchodu do teď nelituju a z auta se stal mazel.
Ale jde tu o princip. Raději vědět vše a hned i když je toho víc než zjišťovat co tam je v prd..li.

Jak zde někdo píše tak si udělejte všichni obrázek sami. Samozřejmě že někdo může chválit ale jiný také nemusí. Záleží na tom jak se kdo ke komu choval.....Ale toto chování není zrovna vhodné už z hlediska slušného chování.
100RM

#46 Příspěvek od 100RM »

Sakra a ja som si kupil auto v nemecku a teraz sa posralo nieco v motore a nemec mi nechce vratit prachy !!! No kde to kua zijeme. A ani mi svina nepovedal ze sa nieco za pol roka v motore posere, no ja taketo jednanie fakt nechapem ! :lol:
7er. True definition of luxury. Yours.
Moniii

#47 Příspěvek od Moniii »

TO bmw4ewer: Kde jsi přišel k tomu, že Randaal má nové auto? Myslíš to modré coupe? Tak to je Angel_1, jestli to bereš tak, že ten kdo s autem přijede je majitelem, to už je holt jiná :lol: pokud bylo auto kdykoliv prezentováno jako Randaalovo, tak to bylo jen z legrace.
Dále mi přijde zajímavý tvůj příspěvek, že Randaal včera vracel LIDEM peníze...prosim tě kde jsi to vzal??? Jedinýmu, komu vracel Randaal půjčených 500,- jsem byla já. Myslím, že tohle není jinak vysoká suma, o které by se mělo diskutovat. Ne všechno co ti tví přátelé donesou je pravda 8)
Killca

#48 Příspěvek od Killca »

Joke320 píše:A ty kilco moc dobre vis jaky ja jsem postavy a jaky je on....a kdyz ceka na tobre nedopadlo....a jsem za to rad ze to dopadlo takhle...proste jsem se v tomhle cloveku zmilil a muj nazor na nej uz nic nezmeni!

no to je pravda, mel te slozit ze predu :-D ne ale tak jako vime, bejt bez penez je hrozna vec a vy (my jsme :-D) jste na tom spatne vsichni jak vas znam, ja osobne bejt na tvym miste, tak si rikam, ze mu to musim dat, i kdyz to nejaky vady ma, protoze ja chci bejt fer a domluvili jsme se a hotovo, a ja bejt na jeho miste, mavnu zklamane rukou a reknu, nejakyho toho litra cert vem (v zivote jsem uz prisel o takovych propujcenych penez jeste nez sem vubec poznal, jak se ridi auto a musel sem si rict, ze holt jednou budou zase jiny, vsak svet nespadne), no kazdej jsme jinej

bmw4ever píše:1./ Včera jsem se dozvěděl že Randaal má nové auto které měla předtím Angel

je to opravdu auto angel :)
EDIT: kde by na to taky vzal :-D

bmw4ever píše:Řekl jsi mi hodně vad ale vždy to bylo něco vážnějšího. Například svítící check engine který svítil prý kvůli kabelu k lambda sondě a pak se to od lambdy sesypalo až k katalyzátoru na sračky.

-ohledne vsech vad, zadna nebyla vaznejsi, nebo uz ted o zadne vazne nevim
-ohledne sviticho checku, jsem rikal (nic jinyho jsem rikat nemoh, protoze nevim co bych si vymyslel za blbosti kdyz je to logicky a podlozeny diagnostikou) ze sviti proto, ze je kat v haji a druha monitorovaci lambda zaznamenava stav spaleneho benzinu prochazejiciho pres kat, ze je jiny, nez by mel byt, ale na funkcnosti auta to nic nemenilo, jen svitila zarovka do ksichtu (me kdyz to auto prodavali tak ta zarovka byla zalepena izolepou, aby nebyla videt :-D )
-ohledne tekouciho gufera, to jsem pojimal jako normal vec a tak sem na to nemyslel, protoze od vymeny do vymeny ubylo pul litru oleje a to mi vubec neprislo jako problem

ale sem rad, ze ti to auto smakuje, kdybych ho mel, tak by mi taky smakovalo :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jarda

#49 Příspěvek od jarda »

TUNAK píše: i když si to nemůže přítelkyně vynachválit a jezdí s ní nakupovat :lol:

Hele a nejezdí s ní náhodou nakupovat do OC Chodov? Protože jednou jsem tam v garáži něco kutil a za mnou zastavila E38 a vylezla z ní holka... docela mě to tenkrát překvapilo
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od TUNAK »

jarda píše:
TUNAK píše: i když si to nemůže přítelkyně vynachválit a jezdí s ní nakupovat :lol:

Hele a nejezdí s ní náhodou nakupovat do OC Chodov? Protože jednou jsem tam v garáži něco kutil a za mnou zastavila E38 a vylezla z ní holka... docela mě to tenkrát překvapilo
Je to možný, ale v Praze sme s ní byli párkrát, jinak převážně Liberecký kraj nebo Mladá Boleslav :D Ale co nebudu ti říkat kde jezdí, ještě mi jí budeš sledovat :lol: :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od angel_1 »

BMW4ever: kdes na to proboha prisel :-) Jen snim byl o vikendu na sraze a ja byla fialovou :-) Je to moje auto a jeste si ho planuju nejakou chvilku nechat :-) Opravdu me zajima jak jsi na to a dalsi slova prisel, tak mi to prosim Te napis :-) Dik... PS: kdyz se dovezlo, udelala jsem si srandu, ze neni moje, ale jeho (byl to jen joke) AUTO JE MOJE :-)

Moniii: lepe bych to nerekla...

Jinak me Marek zatim vzdy, kdyz jsem potrebovala pomohl...
100RM

#52 Příspěvek od 100RM »

Ja sa Randaala tiez musim zastat, tiez parkrat nezistne pomohol ked mohol. A taketo chovanie mi k nemu proste nejak nesedi, aj ked na druhej strane je pravda ze ludia bez penazi v tisni robia chyby. Nemyslim si ale ze to hned znamena ze ten a ten je podvodnik, debil a podobne...
7er. True definition of luxury. Yours.
Killca

#53 Příspěvek od Killca »

100RM píše:Ja sa Randaala tiez musim zastat, tiez parkrat nezistne pomohol ked mohol. A taketo chovanie mi k nemu proste nejak nesedi, aj ked na druhej strane je pravda ze ludia bez penazi v tisni robia chyby. Nemyslim si ale ze to hned znamena ze ten a ten je podvodnik, debil a podobne...

presne tak, to je rozumna rec
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od bmw4ever »

Tak v tom připadě mi bude muset speedy89 něco vysvětlit, info je od něj. Ale to žejsem už 4 měsíce peníze neviděl a naposledy se mi vysmál je skutečnost tudíž mě podvedl a je to pro mě osoba která neplní dohody a sere se tam, na co nemá!!!!
Randaal

#55 Příspěvek od Randaal »

Tak asi takhle,

2bmw4ever - přečti si pořádně můj jedinej příspěvek tady, ten dlouhej a tam je dávno zmíněno, proč jsem ti peníze ze sedaček nedal, abys to nemusel hledat, tak ti to připomenu: sedačky jsem prodával dřív, než mi Petta měla vrátit peníze a protože jsem počítal, že ona mi je vrátí, tak jsem poplatil bydlení a tobě jsem je chtěl dát z peněz od Petti - přesně tak jak jsem ti říkal už v lednu, že ti ty peníze dám.

2Joke320 - jediný, co mi došlo pozdě, že jsem udělal špatně bylo, že jsi ke mě byl zády a já tě chytil pod krkem, nic víc. Sedačky i intr jsi viděl před tím, než jsi mi dal peníze, řekl jsem ti o dírce v alcantře i o ojeblý hlavový opěrce, o více problémech jsem ani nevěděl, takže jsem ti asi těžko mohl něco říct a co se týče tvý reklamace po dvou měsících se slovy, že mi to nemáš v plánu zaplatit, protože tě stojí něco oprava a prodal jsem ti šunt, tak se nezlob, ale pokud jsi to tam dával a zjistil jsi tyhle problémy, měl jsi mi zavolat a říct, hele bud menší cena nebo vracíme zpět, ale to ty ne, dva měsíce mi řikáš, že ty prachy ted nemáš a budeš mít příště, tak jsem trpělivě čekal a pak prostě řekneš, že nic nebude - chytil jsi mě tim za koule a já se sebou už fakt vyjebávat nenechám. Jinak stropnici jsi mi platil zvlášt, protože v tu dobu jsem sedačky prodat ještě nechtěl, takže to vypadá jako bych vyváděl kvůli tisícovce, ale ty jsi mi odmítl doplatit 3tis, takže než začneš okolo sebe plivat, tak si dej dokupy všechna fakta a pak něco mel. Jinak to mi připomíná, že ty prachy do středy večera chci mít, tak se podle toho zařid.

co se mojí finanční situace týče, tak všichni okolo mě ví, že jsem ted v prdeli, ale to nemá nic společnýho s tim, že svoje prachy já chci zpátky a tobě bmw4evere jsem nikdy neřek, že ti je nedám, jen jsem ti říkal, že pokud se ty odmítneš nějak rozumně bavit, tak já nemám jedinej důvod se snažit, ty jsi okolo sebe metal rukama, tak nemám důvod se z tebe posrat, i když ti peníze dlužim, prostě ti je dám až budu mít.

Důvod proč jsem jednal s Jokerem tak jak jsem jednal bylo, že mi dluží dohromady už 4 lidi a 1 pojištovna a všichni se mnou chtějí vyjebat, což já nemám v úmyslu si nechat líbit. Kdyby se mi sešly všechny prachy najednou, tak mám zaplaceno všechno a ještě si pískám.
4am

#56 Příspěvek od 4am »

bmw4ever píše:TO: Killča......Co se týká toho že někdo může něco vrátit když se mu to nelíbí nebo příjde na skrytou vadu tak o tom by jsem se raději moc nezmiňuju.
Jako příklad sem dám že tvé iSo jsem koupil za 110 000kč a dal ti 112 000kč za solidní chování. Řekl jsi mi hodně vad ale vždy to bylo něco vážnějšího. Například svítící check engine který svítil prý kvůli kabelu k lambda sondě a pak se to od lambdy sesypalo až k katalyzátoru na sračky.

Až na tyhle maličkosti obchodu do teď nelituju a z auta se stal mazel.
Ale jde tu o princip. Raději vědět vše a hned i když je toho víc než zjišťovat co tam je v prd..li.

děláš si prdel ja ani nevím co to gufero je voe, by ses to ani nedozvěděl a myslím, že na tom je 90% populace stejně. Killca to je už nějakej machr na tyhle věci :) , takže tohle bych tu vůbec nezmiňoval
Randaal

#57 Příspěvek od Randaal »

bmw4ever píše:TO: Killča......Co se týká toho že někdo může něco vrátit když se mu to nelíbí nebo příjde na skrytou vadu tak o tom by jsem se raději moc nezmiňuju.

Asi takhle bmw4evere, když kupuješ ojeté auto, tak ani nemůžeš čekat, že ti někdo řekne každou debilitu, co tam je opotřebovaná, to by byl sakra frajer ten kdo by to všechno věděl a za killcu bych dal ruku do ohně, že ON má jedno z nejsolidnějších jednání co znám. Zde je vidět, jaký máš přístup k řešení věcí.

4am píše:takže tohle bych tu vůbec nezmiňoval
Maxiczech

#58 Příspěvek od Maxiczech »

Zajímevé čtení. :?
Auto bych nikdy nepůjčil s výjímkou hodně dobrých přátel. Nemyslím tím kamarády. Pouze tomu, o kom jsem si naprosto jist, že v případě nějaké kolize škodu uhradí. Pokud odejde např. lambda, tak to asi těžko po někom můžu chtít, i když zrovna on měl půjčené auto. Tohle je ukázkový příklad bordelu mezi námi. Ten řekl to a ten zase tohle. :roll: Chceš to koupit? Prohlídni si to a zaplať. nechceš, nech být. A né po montáži začít plakat, co je všechno špatně. Cca před deseti lety jsem ptodal Mercedes 200D. Kluk přišel, svezl se s tím, vykešoval bankovky a bylo. Druhý den volá, že auto nejde do otáček, a že se to nějak dusí. Vzal jsem si od něj auto, nechal opravit a vrátil ho z5. Byly zasrané palivové filtry a přidřené čerpadlo v nádrži. Oprava za bůra a měl jsem klid já i on, že jsme nikdo nikoho nenapálil. Opravu jsem hradil já, protože mi bylo sděleno, že s tím nikdo nemanipuloval, a že je vše v původním stavu. Kdyby zavolal za měsíc, asi by to byl jeho problém. Auta se kupují použitá a těžko někdo může chtít náhradu za něco, co je defakto spotřebák.
Jen chci říct, že je na každém, jak k problému přistoupí a bude ho řešit. Bohužel né vždy, je to fér a to platí nejvíc při používání cizí věci.. Pak je těžké někoho soudit. :idea:
Joke320

#59 Příspěvek od Joke320 »

Kdyz s tebou je se tezky bavit Angel mi rekne ze jsme se choval arogantne ale ja na tebe taky uz nemam nervi!Kdyz ti ukazuju ty ruzny ojebavky tak mi reknes ze to tam nebylo a jsme zase na bodu nula!Ja si muzu tvrdit neco a ty si muzes tvrdit neco!Ohledne penez!Ted vis ze jsme na 2000 jeste jsi mi nedal centralni koberec kterej ma cenu min.1000 takze tady vyvadis kvuly 1000 tak jak rikas!
Randaal

#60 Příspěvek od Randaal »

ten koberec je tvůj, takže se tu bavíme o 2tis, protože jsem ochoten akceptovat škodu za brýle, který jsem ti cestou na zem zničil. pak u mě máš ještě zadní sedačky, to všechno u mě mělo být pouze do konce týdne (před 2 měsícema), já to nechci a nemám v úmyslu se babrat se zbavováním těch věcí. Pokud ten koberec za víc jak litr prodáš, tak ti pogratuluju, protože zas takovej zájem o ně neni. George_D prodával ten samej koberec za 500,- jestli se nepletu....ale to si nejsem jistej. Se mnou je těžká domluva až ted, kdy ty jsi odmítl jakkoliv to vyřešit, mě jsi postavil do pozice, kdy já na tom za každou cenu prodělám, protože sedačky zpět mi nedáš (oproti penězům samozřejmě) a prachy jsi taky nechtěl dát, takže nemám jedinej důvod se s tebou nadále srát a utrácet další peníze za telefon.

Chci svý 2tis a nemínim na to nějak dlouho čekat, Zuzka řekla, že ty peníze má, takže nevidim důvod to nějak prodlužovat. Zároven chci aby sis pro ty zbylý věci konečně přijel, protože mi to už dost dlouho překáží a říkal jsem ti to za ty dva měsíce už několikrát.
Odpovědět