Joke320 píše:A ty kilco moc dobre vis jaky ja jsem postavy a jaky je on....a kdyz ceka na tobre nedopadlo....a jsem za to rad ze to dopadlo takhle...proste jsem se v tomhle cloveku zmilil a muj nazor na nej uz nic nezmeni!
no to je pravda, mel te slozit ze predu

ne ale tak jako vime, bejt bez penez je hrozna vec a vy (my jsme

) jste na tom spatne vsichni jak vas znam, ja osobne bejt na tvym miste, tak si rikam, ze mu to musim dat, i kdyz to nejaky vady ma, protoze ja chci bejt fer a domluvili jsme se a hotovo, a ja bejt na jeho miste, mavnu zklamane rukou a reknu, nejakyho toho litra cert vem (v zivote jsem uz prisel o takovych propujcenych penez jeste nez sem vubec poznal, jak se ridi auto a musel sem si rict, ze holt jednou budou zase jiny, vsak svet nespadne), no kazdej jsme jinej
bmw4ever píše:1./ Včera jsem se dozvěděl že Randaal má nové auto které měla předtím Angel
je to opravdu auto angel

EDIT: kde by na to taky vzal

bmw4ever píše:Řekl jsi mi hodně vad ale vždy to bylo něco vážnějšího. Například svítící check engine který svítil prý kvůli kabelu k lambda sondě a pak se to od lambdy sesypalo až k katalyzátoru na sračky.
pozdě zmíněný tekoucí gufero atd. Maličkosti ale naštvou.
-ohledne vsech vad, zadna nebyla vaznejsi, nebo uz ted o zadne vazne nevim
-ohledne sviticho checku, jsem rikal (nic jinyho jsem rikat nemoh, protoze nevim co bych si vymyslel za blbosti kdyz je to logicky a podlozeny diagnostikou) ze sviti proto, ze je kat v haji a druha monitorovaci lambda zaznamenava stav spaleneho benzinu prochazejiciho pres kat, ze je jiny, nez by mel byt, ale na funkcnosti auta to nic nemenilo, jen svitila zarovka do ksichtu (me kdyz to auto prodavali tak ta zarovka byla zalepena izolepou, aby nebyla videt

)
-ohledne tekouciho gufera, to jsem pojimal jako normal vec a tak sem na to nemyslel, protoze od vymeny do vymeny ubylo pul litru oleje a to mi vubec neprislo jako problem
ale sem rad, ze ti to auto smakuje, kdybych ho mel, tak by mi taky smakovalo