Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

servisbmw.cz Vinor u Prahy

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Tomino550

#41 Příspěvek od Tomino550 »

Zdravim
uz jsem byl u Petra 2x a vse v poradku, nechal me tam "cumet" pod ruce a odpovidat na me otazky, za me dobry a budu jezdit nadale
opisk

#42 Příspěvek od opisk »

s mojou E61 jazdim k nemu... vzdy perfektna domluva, cena a aj praca... vie aj poradit.. od oleja a brzd az po ramena, cepy, olej v automate... vsetko ok.
super je ze vecer privezies, druhy den hotovo :)
maraM

#43 Příspěvek od maraM »

Ahoj,
douho jsem premyslel zda mam napsat zkusenost se servisem http://www.servisbmw.cz - Petr Kotrbacek - Vinor, ale jelikoz auto ma po zasahu daneho servisu trvale nasledky tak jsem se rozhodl podelit se o zkusenost.Tak a ted mohu popsat neprijemne setkani se servisem ve Vinori: na zacatku to bylo jednoduche zadani - vymena vsech oleju(jedna se o 4x4) a naftoveho filtru, zde radeji napisu ze se nejedna o vozidlo BMW, ale Mitsubishi Outlander, to jen pro pripadne dotazy a ano uznavam ze to neni BMW :-) , ale pozadovany zasah na vozidle by zvladnu kazdy .. ( ma lenost a chyba, ze jsem si to neopravil sam, za chybu se hold plati :-( ).Auto jsem odvezl na zacatku tydne s tim, ze na opravu nespecham a ze si auto vyzvednu ke konci tydne ( auto vyuzivam jako rodinne vozidlo prevazne o vikendu ).Ted zacina jiz ta spatna zkusenost, auto jsem si vyzvedl ve ctvrtek, vse jsem zaplatil bez reci ( 6500 Kc ) a chtel jsem odjet domu a bohuzel asi po 500m auto prestalo fungovat a byl jsem rad, ze jsem dojel zpet, ted to trochu urychlim s tim, ze po delsi dobe a trapeni auta se zjistilo, ze se jedna o spatny naftovy filtr - nepropoustel dostatek nafty ( pravdepodobne vyrobni vada ), vratili jsem puvodni filtr a ze prijedu po vikendu a pan "technik" Kotrbacek sezene novy.Auto jsem privezl v utery rano a vecer opet vyzvedl a vse se zdalo super ... auto dojelo az domu.No a jelikoz s autem jezdim prevazne o vikednu tak cca po trech tydnech jsem si vsiml, ze auto ztraci dech a spotreba narostla cca o 2-3 litry na 100Km tak jsem volal zpet panu "co si mysli ze je kvalitni servisak" a bylo mi receno at odpojim vahu vzduchu a otestuji zda to neni vzduchem - chyba ze jsem poslechl, auto se preplo do nouzoveho rezimu - vaha vzduchu je uzce spojena s DPF filtrem.Od teto doby jsem jiz resil problem v jinem servisu kde me celkova diagnostika a odblokovani nouzoveho rezimu prisla cca na 2500Kc, bohuzel na nic neprisli. A tak jsem zkusil do tretice servis v Melniku kde jsem zanechal auto a po nekolika dnech jsem dostal odpoved, ze auto je pravdepodobne opraveno a kdyz jsem se ptal cim to bylo tak po kratke dobe mi bylo receno, ze naftovym filtrem a ze to jeste za svou karieru nikdy nevidel.Ted to trochu urychlim - zavada byla zpusobena tim, ze pan Kotrbacek vymenenil druhy filtr, ale ten trpel stejnou zavadou ( asi vadna serie jelikoz to byl uplne stejny model jako ten prvni ) a aby s tim uz nemel zadnou praci tak vzal vrtacku a filtr uvnitr provrtal a ten "clovek" nebyl ani tak slusny aby to vycistil od spon, ktere zustaly uvnitr filtru a nikdo nevi kam vsude se to dostalo a jake skody to napachalo.
A vysledek? Auto ted jezdi jak pred "opravou" u pana Kotrbacka, spotreba klesla, ale uz ne na puvodni hodnotu a mam neprijemne tuseni, ze to nevydrzely vstriky.
Kdyz jsem tu to cunarnu reklamoval u pana Kotrbacka tak po dlouhe debate a vymeny nazoru, ze to bylo takto dodano od dodavatele a atd. mi byly vraceny penize za opravu, ale budu v tom jeste za test a pripadnou vymenu vstriku a doufam, ze vstrikovaci cerpadlo to vydrzelo jinak v tom budu jeste za nove cerpadlo :-(.
A na zaver: u daneho cloveka bych si uz nenechal servisovat ani slapaci trikolku a velmi lituji ze jsem tam jezdil jelikoz tohle se opravdu nedela - nic jineho nez prasarna a moc dekuji servisu v Melniku za rychlou opravu.
Prikladam foto noveho a upraveneho filtru panem Kotrbackem.

Mara
Přílohy
Novy filtr
Novy filtr
IMG_1656.jpg (181.84 KiB) Zobrazeno 9825 x
maraM

#44 Příspěvek od maraM »

maraM píše:Ahoj,
douho jsem premyslel zda mam napsat zkusenost se servisem http://www.servisbmw.cz - Petr Kotrbacek - Vinor, ale jelikoz auto ma po zasahu daneho servisu trvale nasledky tak jsem se rozhodl podelit se o zkusenost.Tak a ted mohu popsat neprijemne setkani se servisem ve Vinori: na zacatku to bylo jednoduche zadani - vymena vsech oleju(jedna se o 4x4) a naftoveho filtru, zde radeji napisu ze se nejedna o vozidlo BMW, ale Mitsubishi Outlander, to jen pro pripadne dotazy a ano uznavam ze to neni BMW :-) , ale pozadovany zasah na vozidle by zvladnu kazdy .. ( ma lenost a chyba, ze jsem si to neopravil sam, za chybu se hold plati :-( ).Auto jsem odvezl na zacatku tydne s tim, ze na opravu nespecham a ze si auto vyzvednu ke konci tydne ( auto vyuzivam jako rodinne vozidlo prevazne o vikendu ).Ted zacina jiz ta spatna zkusenost, auto jsem si vyzvedl ve ctvrtek, vse jsem zaplatil bez reci ( 6500 Kc ) a chtel jsem odjet domu a bohuzel asi po 500m auto prestalo fungovat a byl jsem rad, ze jsem dojel zpet, ted to trochu urychlim s tim, ze po delsi dobe a trapeni auta se zjistilo, ze se jedna o spatny naftovy filtr - nepropoustel dostatek nafty ( pravdepodobne vyrobni vada ), vratili jsem puvodni filtr a ze prijedu po vikendu a pan "technik" Kotrbacek sezene novy.Auto jsem privezl v utery rano a vecer opet vyzvedl a vse se zdalo super ... auto dojelo az domu.No a jelikoz s autem jezdim prevazne o vikednu tak cca po trech tydnech jsem si vsiml, ze auto ztraci dech a spotreba narostla cca o 2-3 litry na 100Km tak jsem volal zpet panu "co si mysli ze je kvalitni servisak" a bylo mi receno at odpojim vahu vzduchu a otestuji zda to neni vzduchem - chyba ze jsem poslechl, auto se preplo do nouzoveho rezimu - vaha vzduchu je uzce spojena s DPF filtrem.Od teto doby jsem jiz resil problem v jinem servisu kde me celkova diagnostika a odblokovani nouzoveho rezimu prisla cca na 2500Kc, bohuzel na nic neprisli. A tak jsem zkusil do tretice servis v Melniku kde jsem zanechal auto a po nekolika dnech jsem dostal odpoved, ze auto je pravdepodobne opraveno a kdyz jsem se ptal cim to bylo tak po kratke dobe mi bylo receno, ze naftovym filtrem a ze to jeste za svou karieru nikdy nevidel.Ted to trochu urychlim - zavada byla zpusobena tim, ze pan Kotrbacek vymenenil druhy filtr, ale ten trpel stejnou zavadou ( asi vadna serie jelikoz to byl uplne stejny model jako ten prvni ) a aby s tim uz nemel zadnou praci tak vzal vrtacku a filtr uvnitr provrtal a ten "clovek" nebyl ani tak slusny aby to vycistil od spon, ktere zustaly uvnitr filtru a nikdo nevi kam vsude se to dostalo a jake skody to napachalo.
A vysledek? Auto ted jezdi jak pred "opravou" u pana Kotrbacka, spotreba klesla, ale uz ne na puvodni hodnotu a mam neprijemne tuseni, ze to nevydrzely vstriky.
Kdyz jsem tu to cunarnu reklamoval u pana Kotrbacka tak po dlouhe debate a vymeny nazoru, ze to bylo takto dodano od dodavatele a atd. mi byly vraceny penize za opravu, ale budu v tom jeste za test a pripadnou vymenu vstriku a doufam, ze vstrikovaci cerpadlo to vydrzelo jinak v tom budu jeste za nove cerpadlo :-(.
A na zaver: u daneho cloveka bych si uz nenechal servisovat ani slapaci trikolku a velmi lituji ze jsem tam jezdil jelikoz tohle se opravdu nedela - nic jineho nez prasarna a moc dekuji servisu v Melniku za rychlou opravu.
Prikladam foto noveho a upraveneho filtru panem Kotrbackem.

Mara
maraM

#45 Příspěvek od maraM »

jeste puvodni filtr upraveny panem Kotrbackem
Přílohy
IMG_1655.jpg
IMG_1655.jpg (182.76 KiB) Zobrazeno 9821 x
Poldav6

#46 Příspěvek od Poldav6 »

P. Kotrbáček mi už na autě udělal dost věcí. Instaloval všechny úpravy, které jsem si vymyslel, instaloval nová turba, jednohmotu, přestavěl mi otevřený diferenciál na samosvor (což u E92 335i s diferenciálem, kde je navařené kolo stálého převodu k diferenciálu, vyžaduje velmi specifický postup - vymezení vůle mezi zuby, sraní se s ložisky..).
Stará se mi o 6 aut a vždy jsme se na všem normálně domluvili. Problémy se vyřešily, na všem se normálně dohodneme. Teď se navíc pustíme do úkonu, který v ČR pravděpodobně nikdo nenabízí..

Aniž bych chtěl vypadat zaujatě, tak si prostě o tom co maraM napsal, myslím svoje. To jako že P. Kotrbáček navrtal filtr, maraM s tím potom jezdil a někde v servisu mu "náhodou" najdou nějaké spony ve filtru? A neskončily by už dávno někde jinde? ;-) Co by z toho jako P. Kotrbáček měl? LOL.

Takže maraM DOSTAL ZPÁTKY svých 6500Kč a v autě mu zůstaly filtry a olej.. které tak získal zdarma.. tím se nechlubí? Skoro to vypadá, jako kdyby to bylo to jediné, o co mu šlo ;-) Jen můj názor. Čest.
maraM

#47 Příspěvek od maraM »

jen pro info: veskery olej a olejovy filtr sel pryc o naftovem ani nemluvim ... vse nove - mohu dolozit uctenkou :-) sorry, ale abych nekde nekoho obvinoval kvuli 6500 Kc to za to nestoji, ale to ze nekdo udela takovou cunarnu na aute za pul mega a to auto je jeste moje, to je uz neco jineho.

A pro Poldu - "nekde v servisu", vis ono kdyz Ti nekde neco zacne zlobit na aute, tak hledas chybu jinde ( to zabere cas a to i neco stoji ) a ne tam kde Ti to nekdo vymenil za novy dil ... me samotneho by tohle ani nenapadlo ve snu.A pokud naznacujes, ze nejaky servis to mohl udelat sam ... proc po vymene filtru auto zacalo jezdit normalne a castecene klesla i spotreba, udelali "abraka dabra" a auto bylo v poradku??

A co z toho dotycny mel?treba aby se s tim uz nemusel zabyvat dal - to jdine me napada, jelikoz to byla asi spatna serie - prvni i druhy filtr byl stejny model.
Ja nerikam, ze ten clovek spatne opravuje, ale auto bylo u neho na oprave a po jeho zasahu se chovalo tak jak jsem popisoval a proc tam zustaly spony .... mozna tam zustaly vsechny a mozna ne .... vrtal jsi nekdy vrtackou a videl jsi jak jsou spony ruzne velke a jak jsou uzke trubicky u filtru?Ja se tady nebudu obhajovat ... popisoval jsem spatnou zkusenost s danym servisem a to je vse.

A nebo me napada jeste jedna vec ... nikdo za to nemuze a filtr se provrtal sam a nebo jak mel tvrdil p.Kotrbacek, ze nemuze za to co mu dodaji z prodejny ( tam sedi chlapik a provrtava filtry )... to je take moznost :-) Cest ....
Mutt

#48 Příspěvek od Mutt »

Poldav6: navrtanej filtr je prostě fakt, s tím se smiř...
Já sám jsem do Vinoře dlouhou dobu jezdil, maraM je můj známej a právě já jsem mu doporučil jet do tohodle servisu :wink: Ovšem po týhle zkušenosti už tam jezdit nebudu.
nikola

#49 Příspěvek od nikola »

husty 8O dobry tuner :-D mas pevne nervy :twisted:
Poldav6

#50 Příspěvek od Poldav6 »

Mutt píše:Poldav6: navrtanej filtr je prostě fakt, s tím se smiř...
Já sám jsem do Vinoře dlouhou dobu jezdil, maraM je můj známej a právě já jsem mu doporučil jet do tohodle servisu :wink: Ovšem po týhle zkušenosti už tam jezdit nebudu.
buďte s maraM frajeři a jděte si to s Kotrbáčkem vyříkat do očí. Já jsem to slyšel trošku jinak, než jak to maraM líčí ;-)

To že by navrtal filtr je prostě p.čovina na druhou - co by z toho měl? Na vás dva dokážu najít dvacet jiných, kteří za servisbmw dají ruku do ohně.

Ale váš problém, najděte si jiný servis a buďte tam spokojení :-D
Misanek

#51 Příspěvek od Misanek »

Ale ostatní lidi by klidně zajímala i verze druhé strany, ať si můžou udělat kdyžtak aspoň trochu objektivní názor. Takže by nebylo špatné sem popsat i tu verzi "trochu jinak" :wink:
Poldav6

#52 Příspěvek od Poldav6 »

Já se do toho nechci zamotat, byly tam ve hře totiž tři palivové filtry, jeden starý, nový nefunkční a následně úplně rozřezaný (aby se zjistilo proč je ucpaný) a pak nový funkční.. Až se s P. Kotrbáčkem sejdu, což bude brzy, proberu to s ním a přepošlu "vyjádření" k téhle nešťastné události...
maraM

#53 Příspěvek od maraM »

4 filtry - puvodni stary, novy a nasledne rozrezany(p.Kotrbacek) a vymeneny za opet novy(p.Kotrbacek) - provrtany a opet novy funkcni ( dodan jinym servisem a jina znacka )

Sorry, ale jednoduse receno auto pred servisem jezdilo, po zasahu ve Vinori stoupla spotreba a auto bylo v urcitem rozsahu pridusene a po oprave v jinem servisu uz auto jezdi tak jak ma ............ chapu ze jsem se nekoho dotkl, ale co bych z toho mel zde hazet bezduvodnou spinu na nekoho koho ani poradne neznam a nemam mu kterak konkurovat.Napsal jsem zkusenost s danym servisem tod vse.
S danou zavadou jsem se zlobil minimalne mesic ... Mutt me to muze potvrdit.
S p.Kotrbackem jsem to resil, dostal zpet jak rika Poldav6 svych 6500Kč plus ma recenze - sorry, ale tohle se fakt na aute nedela to se na me nezlob ...verim, ze s danym servisem mas dobrou zkusenost a ja bohuzel zase tuhle ...
A verim pokud by jsi mel podobnou tak se o ni take podelis, at je to jaky chce servis ...
Uznavam ze dany servis je levny a rychly a mozna i spolehlivy, ale tohle bylo jiz i na me hodne a to prehlednu dost veci .....
Tim koncim me prispevky a vysvetlovani proc jsem danou recenzi napsal, protoze mi prijde od Poldyv6, ze mi slo hlavne o 6500 Kč ( pro ktere jsem si mimochodem dosel az minimalne po mesici, ale puvodni zamer bylo vysvetleni co to melo znamenat za opravu ? ) a pospinit jmeno pana Kotrbacka .....

p.s. jinak me moc take zajima nazor z druhe strany ... treba " ze se mi nezamlouva to me auto a ze chci uhrat poskozeni na nekoho jineho atd co jsem zaslechl pri nasi konverzaci s p. Kotrbackem kdy jsem si sel hlavne pro tech 6500Kc ..... "
Mutt

#54 Příspěvek od Mutt »

Poldav6 píše:buďte s maraM frajeři a jděte si to s Kotrbáčkem vyříkat do očí. Já jsem to slyšel trošku jinak, než jak to maraM líčí ;-)

To že by navrtal filtr je prostě p.čovina na druhou - co by z toho měl? Na vás dva dokážu najít dvacet jiných, kteří za servisbmw dají ruku do ohně.

Ale váš problém, najděte si jiný servis a buďte tam spokojení :-D
Chlape sorry, ale ty seš úplně mimo... Celkem obdivuju MaruM že tak v klidu a s nadhledem odpovídá, protože jen co čtu tvoje celkem arogantní příspěvky, tak se mi zrychlí tep, a to se ani nejedná o moje auto...

1) maraM se samozřejmě s p. Kotrbáčkem osobně sešel a na vše mu svůj názor řekl - nebo si snad myslíš že mu p. Kotrbáček dobrovolně těch 6500,- Kč poslal poštou??
2) pořád mám pocit, že se snažíš za každou cenu z MaryM udělat nějakýho trola nebo konkurenčního agenta, co se snaží za každou cenu tomuto servisu uškodit. K tomu zopakuji jen následujícící: MaruM osobně znám, osobně jsem mu doporučil tento servis, na zdejší klub sice moc nechodím, nicméně pravidelně chodím na e46 klub a tam mě zná spoustu lidí a to i osobně...
3) Co z takový prasárny p. Kotrbáček měl? To se zeptej ve Vinoři, protože já opravdu netuším - jsem prostě jen slušnej, určitý zásady ctící blbec, což se dnes už moc nenosí, kdybych byl arogantní/vychcanej šmejd, možná bych ti odpovědět dokázal.
4) Těší mě, že máš takovou starost o nás, resp. naše auta. Uklidním tě, určitě si nějaký jiný servis brzo najdeme. Nepochybuju, že určitě dokážeš "najít dvacet jiných, kteří za servisbmw dají ruku do ohně", ostatně i já byl donedávna jeden z těch "spokojených". Otázkou zůstává, jsou spokojeni, protože doposud neodhalili všechny "výhody a tajemství" servisu ve Vinoři? Nebo jen nejsou schopni něco poznat či zkontrolovat? Co si budeme nalhávat, většina řidičů bohužel nepozná, jestli se auto po servisním zásahu chová o něco hůř než předtím, většinou spíš rozlišují jen dva stavy jede/nejede. To má být ten tvůj statistický vzorek?
Každopádně, jak už jsem psal, i já jsem do Vinoře delší dobu jezdil a i já jsem byl spokojen, stejně jako ty. Nikdo tu neříká že nedokáží kvalitně opravit auto. To ovšem neznamená, že jen tak přehlídnu tuhle prasečinu, která se stala. Ty možná ano, já ne. Od té chvíle mám totiž pochybnosti, co vše se tam může dít, i kdybych byl do této chvíle sebevíc spokojený, nyní jsem ztratil důveru a jezdit už tam prostě nebudu. Ty si tam klidně jezdi dál, tvoje rozhodnutí :wink: Ale nedělej tady blbce nebo trola z někoho, kdo se tu podělí o svou vlastní negativní zkušenost.
5) Jako i ostatní, moc rád si přečtu vyjádření druhé strany.
Poldav6

#55 Příspěvek od Poldav6 »

Právě že mimo nejsem.. vidím ty prasárny, které P. Kotrbáček opravuje po jiných servisech a mé rozpoznávací schopnosti jsou trošku za "jede/nejede". LOL.
Jak jsem psal, jezdím tam 4 roky, stará se mi o 6 aut, dělal věci od základních po výměnu mezináprav. diferenciálu, přes různé chuťovky typu přestavba diffu s navařeným kolem stálého převodu po ladění mé 335i, které jsme teď naměřili 535 koní. Trošku pod ruce mu tedy vidím :-D
No nic, tyhle pomluvy mě moc nebaví. Je blbý najít v autě navrtanej filtr, ale obviňovat z toho někoho, když nevíte kdo to tam dal je prostě smutný a zkratkovitý.
Mutt

#56 Příspěvek od Mutt »

Ty tam jezdíš 4 roky, já jsem tam jezdil ještě dýl, tzn. fakt nemám potřebu po těch letech někoho jen tak začít pomlouvat...
Filtr byl měněn právě v servisu ve Vinoři, což nikdo, ani tento servis, nepopírá. Poté se (pochopitelně) začlo auto chovat dost nestandardně, následně v jiném servisu byl tento špatný, navrtaný filtr vyměněn za funkčí a auto se od té doby chová tak jak má. Pro mě dostatečný argument a důkaz kdo ho navrtal... A výmluvu že už to tak přišlo od prodejce a servis si toho nevšiml fakt neberu.
Na stranu druhou tě chápu, taky jsem měl dost problém smířit se s tím, že toto se stane v "mém" servisu, kterému jsem doteď věřil...
Každopádně stejně jako maraM, končím z mé strany tuto debatu, argumenty z naší strany zde zazněly, ať si každý udělá svůj názor...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Mutt: Rozhodně se nechci nikoho zastávat, jen můžu smutně konstatovat, že to, že přijde někomu nový filtr v krabičce už třeba navrtaný, se může klidně stát. Dost často se stává i to, že např. z AutoKelly přijde díl Starline v krabičce od jiného (dražšího, kvalitnějšího) výrobce. Prostě proto, že v některých servisech jsou vyčůránci, co objednají ND dvojmo. Jednou Starline, jednou kvalitní značku. Prohodí díly v krabičkách a kvalitní značku se Starlinem uvnitř vrátí. Mají tak lepší díl za Starline cenu.

Ten, kdo tu vratku řeší, to obvykle nekontroluje. Takže tomu, že přišel filtr navrtaný a nikdo si toho nevšiml, jsem i docela ochoten věřit.

Ke zbytku se nebudu vyjadřovat, p. Kotrbáčka jsem myslím osobně nikdy neviděl a o jeho servisu jsem pouze slyšel.
maraM

#58 Příspěvek od maraM »

Rad bzch jeste doplnil ...
Fx - druhy dil byl pry od Elitu - Starline asi neprodavaji, ale to neni az tak dulezite.Ale spise kdyz neco delam a vim, ze pred tim jsem mel s tim nejaky problem tak si dam sakra pozor aby se to neopakovalo.

Poldav6 - mel jsi tu dost silne reci o tom, ze mi slo o penize atd ... a sliboval jsi, ze dodas vyjadreni druhe strany a kde nic tu nic
Poldav6

#59 Příspěvek od Poldav6 »

maraM - hele klídek, až to bude tak to bude. Jsem rád, že někteří soudní, jako Fx pochopili, že to prostě může být i jinak, než jak to podsouváš.
Byl jsem tři týdny nemocnej, pak si Kotrbáček roztrhnul ruku a teď jsem na dovolený. Ale dočkáš se, neboj...
maraM

#60 Příspěvek od maraM »

Poldav6 - to bych mel spise rici ja Tobe o tom co jsi zde psal na muj ucet a pokud Ti to prijde jako OK tak me ne .... jedine kdo tu neco podsouva jsi Ty ... muzes se ho zastavat sebe vic jak chces, ale tu prasarnu udelal proste on ...

Pro mene chapave ...

1 - auto jede do servisu na pravidelny servis a vse je v poradku
2 - auto odjelo ze servisu
3 - auto zacalo zlobit - zavada byla zpusobena spatnym dilem, ktery tam vlozil dany servis
4 - Otazka - kdo zpusosobil zavadu ? a)servis b)servis a za c) servis ?
a ano je tu i d) majitel protoze to nemal davat do toho servisu - chyba v hodnote par desitek tisic korun

Fx zde neco psal a ja k tomu napsal komentar a pokud to nechapes ze ten servisak je "Prase" tak ... si to jeste jednou poradne precti
Od te doby co to "Prase"na to auto sahlo tak nedelam nic jineho nez jezdim po servisech a resim problemy ... do te doby to auto bylo jako nove.
Odpovědět