Dovolte mi, abych veřejně poděkoval BMW GURU SNEJKOVI za dnešní okamžitou a excelentní pomoc při řešení nepojízdnýho auta. Od nahlášení problému do dvou hodin dorazil na Smíchov, zdiagnostikoval, opravil a psychicky pomohl.
Snejk mi zprovoznil el. sedačky v e92 + udělal dalších pár "drobností". Překvapil mě jeho přístup, s jakým nadšením a pečlivostí se do všeho pouští. Nic pro něj není problém. Navíc je to velký fanda bmw (7er). K němu si dát auto je radost. Za mě 100% spokojenost. Ještě jednou díky
Provolávám slávu a klaním se před panem Snejkem . Je to prostě machr. O víkendu jsme (já jen pomáhal) dodělali DVD changer, TV, L7. Vše funguje naprosto skvěle.
Takže díky pane :palec:
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Birkoff píše:...Tak tos byl ty s tím Logic7 o kerém mluvil pan "mistr" v pátek.
Jj, to jsem byl ja, ten blázen. Byla to zabava, hlavne kdyz jsme to dokoncili a testovali, viď Snejku? Ale pššššt
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jinak obecně řečeno, před Snejka stačí prostě postavit problém a můžete si být jisti, že je už v podstatě vyřešen. Hodne lidí i mimo fórum, mi říkalo, že to nepůjde, dokonce jsem četl na americkém fóru, že to nejde. Ale pan mistr Snejk řekl, proč by to jako nemělo jít. A je to tam
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Chtěl bych poděkovat Snejkovi a pochválit ho za to že mi vyměnil onu "legendární" vodní trubku v motoru V8.A to z origo věcí,ne US teleskop,takže kdo ví o co běží,dovede si představit co je to za práci.Jenze Snejk je hardcore mechanik kdo viděl kufr v jeho e65 tak určitě souhlasí ,navíc jako třešinku na dortu dodělané zavírání kufru na jeden "dotek",trojblik na blinkrech atd.Takže za mě
joo snejk je sice pacient, ale strasne sikovny pacient rad k nemu jezdim, dava si to dobre. zacal jsem k nemu jezdit cca pred rokem a pul a za tu dobu nebylo co vytknout, a ze toho bylo - viz. tema v klubovych autech. cena, pristup, dily. cas moc ee
Tak včera mi měnil snejk webasto na e39 530d a nakódoval to pro časový předehřev a dneska ráno jsem měl v autě teploučko ještě před tím než jsem nastartoval Supr práce, doporučuji. Vše funguje jak má. Číslo na snejka 602819380.
Snejk je chlapík, kterého jsem dlouho hledal .i když jem u něj ještě nebyl (neměl jsem šance ) ale pár krát jsem mu napsal SZ ...a přijde mi to že se snaží vyřešit každý problém,co ví !! prostě frajer
ono to tak taky je. Mas problem, postav ho pred Snejka a je po problemu. Rekl bych, mnohem lepsi nez David Copperfield. Jen je hodne vytizeny.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Snejk je BMW hacker, pro nás starší ajťáky v původním slova smyslu. S takovou zkušeností, znalostí, nadšením, co jsem viděl dnes ráno, to nemá smysl jezdit kamkoliv jinam (včetně bmw servisů v německu).