Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

welcome m3

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
DFender

#41 Příspěvek od DFender »

A klidně bych ten kufr dal laminátovej, ještě tím odlehčíš a nestojí to svět :-)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Lion »

tayron píše:
Lion píše:
tayron píše:Asi jo pujde dolu jenom nevim jestli budou stacit ty zaslepky nebo cele prestrikat... :roll:

Já bych to udělal asi tak, že bych sehnal nový zadní víko kufru, to bych si v klidu nastříkal do laku, osadil potřebnýma vecma a jen prohodil...Původní víko bych si bud někde schoval a nebo případně prodal jako celek i s křídlem...Nic na tom neni.. :wink:

To mas pravdu to bude takhle asi nejjednodussi... za kolik se to kridlo da asi prodat???

Čoveče za kolik se dá prodat to netuším, ani nevím co je to za značku...Chce to zjistit co to je zač a pak pohledat na internetu kolik stojí nový.
tayron

#43 Příspěvek od tayron »

DFender píše:A klidně bych ten kufr dal laminátovej, ještě tím odlehčíš a nestojí to svět :-)

V mojem pripade nema cenu nic odlehcovat spis bych mel zacit od sebe jsem kus chlapa... :D
kosh

#44 Příspěvek od kosh »

ono odlehčovat zadek nemá moc smysl
xxRobertoxx

#45 Příspěvek od xxRobertoxx »

DFender píše:A klidně bych ten kufr dal laminátovej, ještě tím odlehčíš a nestojí to svět :-)

odlehčit zadek na BMW :roll:
xxRobertoxx

#46 Příspěvek od xxRobertoxx »

Jinak se můžem přes zimu sejít třeba na SDODOLNÍ a probrat u kalíšku teorii M3 a jiných divokých věcí co?? :D
kosh

#47 Příspěvek od kosh »

To by šlo :)
xxRobertoxx

#48 Příspěvek od xxRobertoxx »

kosh píše:To by šlo :)

Ty jako "stará máza" tady!! to zorganizuj co?? 8)
kosh

#49 Příspěvek od kosh »

Já zemám se stodolní zrovna skušenosti, takže to přenechám někomu jinému :)
xxRobertoxx

#50 Příspěvek od xxRobertoxx »

kosh píše:Já zemám se stodolní zrovna skušenosti, takže to přenechám někomu jinému :)

Tak to je jedno kde, Stodolní byl jen nápad? myslel jsem tady "nejen" M-kaře co by měli náladu někam zajít. :twisted:
Místo potom nějaké vyberem.
DFender

#51 Příspěvek od DFender »

Odlehčit cokoli smyslu má :wink: ...
macam3
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od macam3 »

tayron píše:

V mojem pripade nema cenu nic odlehcovat spis bych mel zacit od sebe jsem kus chlapa... :D

sundal bych ho,díry pak zalepil tek.kovem od BERNERA,pak přelák,je vyzkoušeny,dělam s nim dost moto a fakt drži,stojí 3kila rozpal do hrany tak 15kil a si tam do dvojky,no jestli je to ESTORIA BLAU tak je dost pododstínu,pač ji taky mám,jinak je fajn že je vást tam tolik,sem z Mostu,s M3 je tu jen jeden co znám :(
xxRobertoxx

#53 Příspěvek od xxRobertoxx »

DFender píše:Odlehčit cokoli smyslu má :wink: ...

Ale jo......... já tě chápu :wink:
Ještě jsem žádný laminát. díl jako kapota nebo tak neviděl??, je to rovné jak origo nebo se na tom lakoš nadře jak pes, než to vše vyrovná, atd..??
Warman

#54 Příspěvek od Warman »

Lion píše:
Warman píše:
Lion píše:Jinak chlapi, to neni možný. Na tý severní moravě se rodí asi více fandů do BMW než tady na Vysočině...Tady nikdo neni.. :cry: Nejblíže je 80km vzdálené Brno. Tam už to žije.

Zase to máš na okruh co by kamenem :twisted: Taky jsem tam byl párkrát popojíždět. :wink:

To je pravda, ale zatím sem neměl příležitost se tam vydat...Ale koukám, že seš z Pardubic a to zase neni tak daleko cca 67km myslím ode mě..:)

To máš pravdu, to jsme skoro sousedé, :lol: kdyby venku nebyl takovej hnus, tak bychom mohli hodit řeč, v každým případě si myslím, že na Renokáru na jaře to nebude problém :driver: a třeba i někdy dřív. 8)
tayron

#55 Příspěvek od tayron »

macam3 píše:
tayron píše:

sundal bych ho,díry pak zalepil tek.kovem od BERNERA,pak přelák,je vyzkoušeny,dělam s nim dost moto a fakt drži,stojí 3kila rozpal do hrany tak 15kil a si tam do dvojky,no jestli je to ESTORIA BLAU tak je dost pododstínu,pač ji taky mám,jinak je fajn že je vást tam tolik,sem z Mostu,s M3 je tu jen jeden co znám :(

Diky za rady uz jsem to dneska probiral s mechanikem, nejlepsi asi bude sehnat zadni kufr prestrikat a doladit a kridlo pak prodat i s kufrem... budu to resit na jare :)
tayron

#56 Příspěvek od tayron »

A stodolni muze byt ale uz se tesim az se slezem nekde na jare i s karama a udelame si peknou vyrizdku... :D :mad: :D
DFender

#57 Příspěvek od DFender »

xxRobertoxx píše: je to rovné jak origo nebo se na tom lakoš nadře jak pes, než to vše vyrovná, atd..??

http://www.pesch.cz/bmw/bmw-e36
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od fojtas »

dekuju vsem za uvitáni a priklada fotky...
Přílohy
a_cfoto_581.jpg
a_cfoto_581.jpg (40.28 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto7_188.jpg
a_cfoto7_188.jpg (34.22 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto5_596.jpg
a_cfoto5_596.jpg (37.84 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto4_349.jpg
a_cfoto4_349.jpg (45.13 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto3_201.jpg
a_cfoto3_201.jpg (51.62 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto2_176.jpg
a_cfoto2_176.jpg (56.8 KiB) Zobrazeno 3177 x
a_cfoto1_620.jpg
a_cfoto1_620.jpg (35.64 KiB) Zobrazeno 3177 x
xxRobertoxx

#59 Příspěvek od xxRobertoxx »

fojtas píše:dekuju vsem za uvitáni a priklada fotky...

Jo,jo..znám....dobré jméno v TP Schumacherová :D i dobrá cena prodeje :D
jen nevím ty pádla-řazení SMG, jsou nějak jiná než normálně né?? nějaké krátké?? aspoň jsem takové ještě neviděl??
Krásné auto!!
fojtas
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od fojtas »

tak uz jsem vsechno tady procetl, klidne se chopim zorganizovani akce na stodolni, protoze jsem tam jako doma a skutecne domu to mam jen asi 7km...jinak nebranim se nikde nicemu, od nurnbergu (:))))) po poprad, takze mi staci napsat kdy a kde...jedine co me malinko mrzi, ze tady spousta lidi pouziva tyhle auta vylozene jen v lete a tudiz ted vsichni presedaji do 4x4 a podobnych veci:( ne ze bych jeste v garazi nemel dalsi V6 v pasikovi, ale prece kdyz je tohle...:)
no proste kdykoli kdekoli, pres tyden jsem porad v brne (studuju a privydelavam si tady) a pres delsi vikendy ostrava (zenstina a domov skutecny), ludgerovice jsou to presne, pokud se nekdo vyzna v okoli...
kazdopadne budu se tesit na kazdou akce, dneska vecer jedu jeste na ecce a pres vikend asi tak, at je nejaka legrace
tak zatim
Odpovědět