Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 M3 3.0 coupé libovka na prodej
mattyx taky jsem si naběhl
všechno co šlo přes MáriaM3 od toho ruce pryč kdyby jste viděli moji "lehce bouranou" M3 po té co jsem sundal koberec v interieru tak se vám bude chít taky zvracet i když já bych ji koupil i kdyby mi řekl pravdu protože cena byla super a ty drahý věci v pořádku jen nechápu proč ten člověk tak strašně lže a neumí říct co a jak. Jo a jestli tu bude někdo psát že kecám tak mam dost lidí tady z klubu který věděj co nám tvrdil při prodeji a jaká je skutečnost nedávno mi MárioM3 volal a když jsem se ho ptal proč mi lhal a neřekl jak hodně to bylo zbořený že bych to koupil i tak tak mi řekl že všechno co řikal byla pravda že každej má na malou ránu jine měřítko atd. a že o ničem neveděl a podobný sračky obrázek o tom jak ty auta po opravě vypadaj si udělějte sami... Nechci ti kazit prodej ale tohle si nechat pro sebe by byla svinárna na všechny ostatní

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tukan píše:já už jsem to koupil na jinejch ale asi jo MárioM3 by měl bejt spisovatel protože vymejšlet si umí skvěle
jj tak už vím která to je , ta tam stalá když sem si tam jel pro svoje , no vypravěl taky o ni pekne , kazdopadne cena byla hodne pekna az podezrele...

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
MattyX píše:tukan píše:já už jsem to koupil na jinejch ale asi jo MárioM3 by měl bejt spisovatel protože vymejšlet si umí skvěle
jj tak už vím která to je , ta tam stalá když sem si tam jel pro svoje , no vypravěl taky o ni pekne , kazdopadne cena byla hodne pekna az podezrele...
Jj, měl jsem ji tenkrát měnit za mou 2.8
Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak preci jenom uz to sou starsi stroje kde uz ty kilometry nalitany maji no , vetsina uz chce zasah nejakyho vetsiho servisu no , alespon kdyz uz tak prodejce by mohl byt ferovej ze 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Trhyy píše:Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250
To sem hodne cumel

KEHO rennsport
Hyena píše:Trhyy píše:Co tak nějak sleduju v poslední době emka tak celkem dost jich je koukám pěkný šméčko a majitel o ní navykládá hory doly, to bude asi běh na dlouhou trat až budu shánět emko já, dobrej kup byla nedávno černá 3.2 na ATS DTM od Patiska ( ex nonamovo auto ) auto bylo v oka stavu a docela dost pěnez v ní skončilo v údržbě a šla nakonec za hodně slušnejch 250
To sem hodne cumel
Tak ono ve stavu jakym jí prodával noname před cca rokem a půl to byl eště lepší kup, to na tom byl drift podvozek od Teinu, karbonový sedačky D2, volant Sparco a pár dalších kravin co tam už nejsou...a šla myslim za 280
-
- Kontaktovat uživatele:
tukan píše:já jsem věděl že v tom bude zakopanej nějakej pes ale ty duležitý věci byli Ok a zbytek jsem dával do kupy pak mi to rostřelili a ted to rozprodávám na díly (nebojte to co máriom3 "OPRAVIL" vyhazuju) každopádně všechny varuju před tim že je to sedmilhář....
a to já říkám od chvíle co jsem od něj koupil svoje první auto