Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X3 3.0d 150kw

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
milo
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od milo »

znamej jednou zaparkoval s A6 prednima kolama na ledu a vytahoval jsem ho zadokolkou lanem :-D
fischpis

#42 Příspěvek od fischpis »

8O Teď jste mi v tom udělali parádní hokej kucí.... :evil: Dif vím jak funguje, páč jsem náruživej čtyřkolkář a jednou jsem vlastní chybou přední generálkoval (nechal jsem puštěnou uzávěrku na tvrdym a zjistil to pozdě :? ) U oktávky je mi haldex jasnej (když jsme v zimě řádili s ochcávkou a borou vr6, tak smrděl jak čuně...), ale u quatra jsem si myslel že je to stálá čtyřkolka..... takže zde zmíněný pojem "Torsen" je obdoba Haldexu??? X-drive jsem nevěděl.... myslel jsem že je to stálá čtyřkolka, ale jestli se ve vyšších rychlostech předek odepne, tak to je obdoba toho co znám??? Určitě se dají ty videa na YouTube ovlivnit tím, co má dotyčný ve voze navoleno.... (asr off/on atd....) Jinak moc díky, myslel jsem že se nic kloudnýho nedozvím, ale moc pěkně se to rozjelo :P Hlavně se nehádejte kucí :wink:
Odpovědět