Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Auto v háji
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem slyšel hezkou historku v telce. Ve zkratce - nějaký maník vždycky večer vytáhnul kabel z rozdělovače, aby měl klidný spánek. A jednou ráno se probudil, jde se podívat k oknu a vidí, jak mu nějací dva parchanti před barákem tlačí auto. Tak vyběhnul ven, jeden utek a druhý tam stál jako by se nechumelilo. Tak ho čapnul pod krkem a lomcoval s ním. Pak ale zjistil, že je to jeho soused. Tak na něj řve, proč se mu snažil ukrást auto a on prý, že to nevěděl. Že přišel nějakej mladík, sednul do auta a snažil se ho nastartovat, a když mu to nešlo, tak ho poprosil, jestli by mu to nepomohl roztlačit. Dobrý ne? Drzost některejch zlodějů nezná mezí!
Když přijde profík ,tak můžeš mít cokoli a kára je v prdeli.
Ani se nevohlídneš a už odjíždí. Kdyby člověk toho hajzla alespoň chytil a rošlapal mu držku a schladil si žáhu, ale jen bezmocně kouká na prázdnej flek. Taky mi sekli auto, a hned z garáže. Sousedka na ně čuměla a nic neřekla, normální kráva. A když si ho nenajdeš sám tak máš kulový.
Ani se nevohlídneš a už odjíždí. Kdyby člověk toho hajzla alespoň chytil a rošlapal mu držku a schladil si žáhu, ale jen bezmocně kouká na prázdnej flek. Taky mi sekli auto, a hned z garáže. Sousedka na ně čuměla a nic neřekla, normální kráva. A když si ho nenajdeš sám tak máš kulový.