Originál zaslal skautik [B]compact je normalni bmw jako kazdy jiny, jen je to proste levnejsi varianta........ beztak tady mame skoro vsichni ojety mrdky, neurazte se :fuckdual:
novou e46 325ti nebo 320td bych klidne bral a nakopal bych vam prdel... 316ti bych taky nepohrdl, dal bych ho casem te svoji a koupil coupe
presne !!!!:ucta:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal bpytlik [B]nechapu proc ale kompakta v 1.6 za 165k??? Proc radeji neprihodis 10k a neukecas hanze at ti proda svoji libovou 318is coupe??
To Vita: Ser na ně. Někdo holt má na novýho compacta E46 a někdo to dá radši za několik let starý auto. A vo tom to je jestli chceš nový nebo ne. A ty sis vybral. Ale pánové, zase říkat, že je to sračka - no přiznejte si - pokud budete chtít NOVY auto (nikdo ho netůroval, neprděl do sedaček, apod), koupíte si za 600k Audi A3, Golfa nebo Compacta? Takže tady stojim na straně Víti, že jen ten společnej znak to nebude.
Originál zaslal Lukke [B]To Vita: Ser na ně. Někdo holt má na novýho compacta E46 a někdo to dá radši za několik let starý auto. A vo tom to je jestli chceš nový nebo ne. A ty sis vybral. Ale pánové, zase říkat, že je to sračka - no přiznejte si - pokud budete chtít NOVY auto (nikdo ho netůroval, neprděl do sedaček, apod), koupíte si za 600k Audi A3, Golfa nebo Compacta? Takže tady stojim na straně Víti, že jen ten společnej znak to nebude.
ale bude,budé -ébanka....no já bych v tomto případě šel do golfa v 5ti dveřích....ale je to věc každýho,mě se prostě kompakt nelíbí i kdyby měl zlatý kola ...
U nás stojí jeden novější compact tuším 320i nebo tak něco a krom zadku, který mi připomíná Astru poslední generace je docela cool. Jenom mi ten kufr fakt přijde nějakej malej....:dunno:
Originál zaslal adam [B]Me se compact E46 libi a hodneee... je takovy pekny moderni... Me to prijde jako auto pro studenty jen ta neca je trochu nestudentska :fuckoff:
v rauchu ne
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal skautik [B]tak to bych teda sel radsi do S3 :fuckoff:
Jestli sis nevšim tak tam byl výběr ze třech aut kolem 600k a to Audi A3,BMW kompakt a VW GOLF .No a S3 je něco trošku jiného,jak finančně tak motorově. No a audi A3 1,6benzín neprodejné auto....ojeté stojí stejně jako A4 ka takže většina šáhne po ní.....no ale kdybych si vybíral jako ty tak Golf GTI TDI 150PS....RECARO V KUŽI ,XENONY ATD...ale to je za mega!