Tak tak, když vidim nějaký ojetý auto a je u něj napsáno servis jen BMW ( najeto třeba 200tkm) tak si řikám, že to bude pěknej vrak

Měl jsem již několik BMW E36 ---E38 atd. Se všema se jezdilo do origo servisu Autohaus Vysoké mýto ( ted Horimex) kolem roku 2004 to tam bylo opravdu na úrovni. Servis zaměstnával mechaniky na úrovni a práce vždy odvedená na 100%. především pan Bitner a pan Kiefman o těch autech veděli opravdu hoodně a jezdil jsem tam já i plno známých uplně se všim. Kolem roku 2007 jak začal Autohaus krachovat šla kvalita služeb hooodně dolu. Pamutuju, že jsem u nich v té době řešil kontrolu brzd a chladiče na E38 bylo to před dovolenou, tak jsem chtěl mít auto ok. Vše trvalo celý den, který jsem v servisu proseděl

Když bylo auto hotové, převzal jsem ho, zaplatil asi 20t. brzdy prej jsou OK a jel domu. Po cestě ( asi 30km od servisu) budík teploty na MAX ( zapomněli odvzdušnit) Tak jsem to bohužel musel udělat sám.

Dále při cestě na dovolenou se rozsvítila kontrolka a hláška ( zkontrolujte brzdové obložení) a to asi po 500 km od kontroly brzd. Po této příhodě jsem zavola do servisu a trošku jim vynadal.

Když jsem tuto věc vyprávěl kamarádovi , tak mi doporučil jeden servis v Brně kam jezdím doteď. Ale v minulém roce jsem do Vysokého mýta zavítal znovu s E65. Šel jsem si na díly koupit žárovky do parkovacích světel. Pán mi nabídnul, že mi je na servisu vymění ( bude to chvilka říkal) KDyž jsem šel ke stolu k přijímacímu technikovi, tak jsem se dost divil

Oba dva pánové, kteří tam pracovali nikde

ředitel servisu se stal jeden z mechaniků, který tam pracoval ještě v době úspěšné éry Autohaus Vysoké mýto pan Čihák. Musím říct, že s vyšším platem mu hodně narostlo sebevědomí. V dílně 6 mladých kluků z toho dva na hlavě dredy

JAko výsledek byl 4 hodiny čekání a učít na 6400kč ( výměna parkovacích žárovek) , když jsem se ptal co je na tom tak drahého, tak pan řekl , že museli nějaké dráty omotávat izolačkou a že to bylo nadlouho atd. Zaplatil jsem a jel domu. Doma na auto koukám a nárazník neseděl světla v něm taky ne. PRostě už tam nikdy nepojedu ani na výměnu žárovky

Protože, když se nad tim člověk zamyslí, tak je to uplně jednoduché. PRoč by opravdu slušný mechanik dělal v servisu BMW, když si může otevřít někde svojí dílnu a vydělat si 5X tolik než jako zaměstnanec. Jen je mi trochu líto do jaké pozice se dostal servis BMW ve Vysokém mýtě. Dříve když jsem tam jezdil bylo vše na 100% ( ale to už je dávno) Ted se tento servis zařadil do řady ( Bandy) všech BMW servisů v CR jako je Invelt Bychl atd.
škoda