Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Baxon »

Já jsem si už něco na rámeček SPZ-ky namatlal před Lánovem, až půjdu k autu, tak to blejsknu a hodim sem foto.
Pavel

#42 Příspěvek od Pavel »

voko21 píše:
Pavel píše:Tak to ti děkuji.... :D :D

Jinak, na těch fotkách, co jsi hodil do fora, vypadá ta tvoje kárka fakt dobře. 8O Vždycky, když vidim něco podobnýho, tak si říkám, že bych šel i do trojky, když by vypadala takhle. :wink:

Kua, abych tě nepřechválil. :lol:

Díky za pochvalu.. :D Fotka je sice starší.Chybý tam křídlo a na víc zítra vezu do lakovny nový nárazník a masku.Jak to bude nabastlený tak ti klidně pošlu fotku.. :wink:
Pavel

#43 Příspěvek od Pavel »

Ještě k těm tričkám,líbila by se mi tam ta hezká věta ze starého BMW klubu - "BMW není jen auto,BMW je i životní styl"... :wink: Co si otom myslí ostatní :?: :D 8O
voko21
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od voko21 »

Večer se mi nepovedlo přihlásit, tak ten návrh zasílám až dnes. V malém bych to dal na triko dopředu doleva. Na záda o trochu větší pod límec a pod http://www.bmwklub.cz by šlo třeba malým písmem napsat to co píše Pavel: BMW není jen auto,BMW je i životní styl! Pro použití na samolepku, bych asi ty šachovnice udělal stříbrné, aby byly vidět. Jenom nevím jestli je to ještě "decentní". Napište svoje názory, nebo pošlete protinávrh. :wink:
Přílohy
logo.jpg
logo.jpg (72.11 KiB) Zobrazeno 997 x
Dande

#45 Příspěvek od Dande »

Pěkný návrhy.Něco podobnýho udělat a postupem času třeba zlepšovat.
Ten poslední už je hodně povedenej.A to černý triko je taky bezva na podzim a jaro ideální. 8)
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Slavisimo »

voko21 píše:Večer se mi nepovedlo přihlásit, tak ten návrh zasílám až dnes. V malém bych to dal na triko dopředu doleva. Na záda o trochu větší pod límec a pod http://www.bmwklub.cz by šlo třeba malým písmem napsat to co píše Pavel: BMW není jen auto,BMW je i životní styl! Pro použití na samolepku, bych asi ty šachovnice udělal stříbrné, aby byly vidět. Jenom nevím jestli je to ještě "decentní". Napište svoje názory, nebo pošlete protinávrh. :wink:

tohle je dobry
cabadaj

#47 Příspěvek od cabadaj »

Takže nabídka zní . To triko se vleze do dvou stovek a nebude to žádná posraná nášivka nebo potisk ale můžeme to mít vyšité . Nechal bych to udělat tak jak to tady bylo , jenom ta zadní část by asi byla trochu menší . Prostě jich nechám udělat dvacet , šupnu sem foto a podle zájmu přiobjednám .
pa pa
brabus

#48 Příspěvek od brabus »

Na tom triku bude návrh od VOKO 21?Jo a v jaké barvě bude ta šachovnice,když triko bude černé,či bílé?Nebude se ztrácet?Co kdyby byla černá?
brabus

#49 Příspěvek od brabus »

Pardoooon!!!! Myslel jsem šedá :oops:
cabadaj

#50 Příspěvek od cabadaj »

Udělám to podle návrhu Pavla ze strany 2 . Snad nebude mít velké nároky na autorizaci.
Kaca2

#51 Příspěvek od Kaca2 »

cabadaj píše:Udělám to podle návrhu Pavla ze strany 2 . Snad nebude mít velké nároky na autorizaci.

Myslím že to bude rozumné, je to takové normální , nic přehnaného, prostě všeho s mírou a jak říkám, v jednoduchosti je krása. Tričko od Pavla z tý druhý strany se mi líbí
Pavel H

#52 Příspěvek od Pavel H »

Ja beru dve trika na 100%. A jak to vypada se samolepkama na podlozky?
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Pivson »

Jeden kousek beru
velikost XL
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Baxon »

tak jsem blejsknul tu mojí SPZ
vypadá to takhle
Přílohy
spz.jpg
spz.jpg (165.29 KiB) Zobrazeno 943 x
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Baxon »

Nevím proč ten obr. hodil chybu?
To se mi ještě nestalo........
Přílohy
spz01.jpg
spz01.jpg (41.8 KiB) Zobrazeno 925 x
Pavel

#56 Příspěvek od Pavel »

To Cabadaj.Nároky žadné mít nebudu.. :D Jen jsem rád že jsem vás ostatní trochu motivoval,aby se to rozjelo.

To voko 21.Ten návrh vypadá super,ale ta pověstná věta tam musí bejt... :evil: :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od patras Čestný člen »

voko21 píše:Večer se mi nepovedlo přihlásit, tak ten návrh zasílám až dnes. V malém bych to dal na triko dopředu doleva. Na záda o trochu větší pod límec a pod http://www.bmwklub.cz by šlo třeba malým písmem napsat to co píše Pavel: BMW není jen auto,BMW je i životní styl! Pro použití na samolepku, bych asi ty šachovnice udělal stříbrné, aby byly vidět. Jenom nevím jestli je to ještě "decentní". Napište svoje názory, nebo pošlete protinávrh. :wink:

tohle logo je super !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
xsun
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od xsun »

patras píše:

tohle logo je super !!!

jj, navrh to je dobrej, na bily triko f pohode ... akorat jestli muzu mit pripominku, ten napis http://www.bmwklub.cz bych zaprve hodil pod ten obrazek loga a sachovnice a zadruhy bych zmenil pismo ... ale muze bejt i tak pokdu se to vetsine libi ...

jinak ja jsem pro vice decentni navrhy, v jednoduchosti je sila ... a mam radeji cerny trika ;) mel jsem tedka 10 minut cas, tak jsem rychle neco zpichl ... predni strana decentni logo s napisem http://www.bmwklub.cz + moznost napisu na pravym rukavu (predpokladam zase http://www.bmwklub.cz nebo neco), zadni bych nechal uplne prazdnou nebo s tim napisem viz triko zezadu.
Přílohy
predek
predek
triko1.jpg (35.05 KiB) Zobrazeno 971 x
zadni cast
zadni cast
triko2.jpg (38.4 KiB) Zobrazeno 971 x
xsun
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od xsun »

co se tyce SPZ ... tak vychazel bych z te Baxonova navrhu ... akorat pokdu se to bude delat ve vetsim tak jasne neni mozny pripisovat prezdivky a typy auta ... drzel bych se treba neceho takovyho ...

SPZ ale rikal ze si bere Skautik, tedy to je na nem co si na nas pripravi ...
Přílohy
spz.jpg
spz.jpg (31.91 KiB) Zobrazeno 970 x
Pavel

#60 Příspěvek od Pavel »

Předek je dobrý.I ten rukáv... :wink: Do zadu logo od voko21 a pod ním ty nápisy,ale v menším a mohlo by to bejt OK... :D
Odpovědět