Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 316i compakt nebo sedan

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od chimerra »

Slid píše:tak se podívej pořádně, jaké tam jsou hrany jak je vržen atd. a pak na E30 nikdo neříká že je stejný :!: ale je to prostě styl dřívějších let, proto je přirovnání k E30 :!:

asi mas trosku pravdu, ale kdyz se podivas na E46 nevidis tam taky nejakou podobu?? Ja teda docela dost, jen E36 krom compactu jsou interierem ojedinely...
muj nazor sry :wink:
Calib

#42 Příspěvek od Calib »

Tak zrovna s E30 by mě interiér ani nenapadlo srovnávat... nejblíže má imho k Z3, podle fotek. Mám compakta a je pravda že na interiér jsem si prostě zvyknul - nijak moc se mi tedy nelíbí (pouze esteticky, funkčně mu nemám co vytknout +-). Kapota - předek vypadá hezky z boku taky, zadek přijatelně :D Ale co mi nejvíc vadí je zadní náprava, na naše cesty je celkem nevhodná.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od George_D »

Zadni naprava nevhodna?? Tim padem soudruzi udělali chybu a včechny E30 minimalně a i Z3 jsou mrkdy :lol: Ja si na sveho compacta nikdy nemohl stěžovat a užitná hodnota??? Zkuste nacpat lednici do sedana nebo coupe 8)
A palubka je spíše podobná té v Z3, akorat Z3 se u nas moc nevidí, tak to lidi hazej na E30, protože Z3 už je moc hezka a je nesrovnatelna s hnusnym Compactem :-D
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Calib

#44 Příspěvek od Calib »

George_D píše:Zadni naprava nevhodna?? Tim padem soudruzi udělali chybu a včechny E30 minimalně a i Z3 jsou mrkdy :lol:

Tos řekl ty... :wink: soudruzi nezažili naše cesty a upřímně jsem i celkem rád :D
Slid

#45 Příspěvek od Slid »

no mě více připomíná E30 těma tvarama, hranama, prolisem jak a kde je vržen, horní linie kde u Zka jsou úplně jiné.... ale to je fuck to rozebírat a hádat se, jak sem psal mě venek compacta se i docela líbí a nezatracoval bych ho, rozhodně jako celek je 1000x hezčí jak compact E46 to je fakt síla
:roll:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět