Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaký světlo do tmavě modrýho E36 kupé

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kami1

#41 Příspěvek od Kami1 »

OT to určitě není, ale to co popisuješ s origo vzhledem taky už moc společnýho nemá,
každej má jinej vkus, navíc mě od origo odrazuje cena, tyhle byly za 4500,- s blinkrama, žárovkama a dopravou
Kami1

#42 Příspěvek od Kami1 »

Předchozí odpověď byla pro Paavo

Kelvin: S tím sem točil dvě hodiny, v podstatě je to jenom na doštelování, jestli svítit těm veverkám na oči nebo na ocas, ten rozdíl je fakt velkej
Dívám se, že máš ty samý. Jsou s AE, nemoh bys změřt délku toho tahýlka motorku?
Paavo

#43 Příspěvek od Paavo »

to Kami1:pravda je ta, ze za 4,5L spis sezenes novy lampy nez cocky H1(este jestli s peknejma sklama)+HID Xenium+AE(a to nepocitam ty palici se predradniky a praci s tim ,kevsemu be homologace).
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Kelvin »

Divny ja s tim tocil 2minuty v garazi proti zdi a hybalo se to celkem dost.Stelovaci jsou i ty velky plastovy srouby na kterych drzi svetlo v karoserii-hybes celym svetlem, ale to urcite taky vis.Jo zmerim ti osku motorku, ale uz po zkraceni....neva?
Kami1

#45 Příspěvek od Kami1 »

Nevadí, akorát jsem myslel, že ti to tam šlo bez zakracování.
S těma mýma je to tak, že když jsem měl motorek na max. dolů(a to byl v tom světle narvanej celkem silou, kvůli tomu přesahu), tak těma šroubama ani nešlo zas moc pohnout, protože v tom světle je nějakej doraz, kterej to dál nepustí. Rozdělávat světlo se mi nchce, abych přesně věděl proč. Na 4metry od zdi byl paprsek cca 1,2m vysoko a to už bylo trochu napáčený přes ten doraz.
Když jsem tam dal ty manualní štelovátka tak to fungovalo tak jak si představuju, že by mělo.
Opruz je , že když chcu sundat pravej motorek, tak musím trochu vyndat světlo kvůli trubce od klimy.
Kami1

#46 Příspěvek od Kami1 »

Paavo: Nevím jestli jsem tě dobře pochopil, ale když tam budu chtít xenony, tak budu muset taky přikoupit HID
Kugy

#47 Příspěvek od Kugy »

Mám otázku na toho kdo kupoval ty černá světla depo s ae:Dostali jste k tomu kabelu jak je na ae ještě nějaký relátko?Díky
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Kelvin »

Zmeril jsem tu zkracenou osku kterou mam v levym svetle, prava bez uprav-sviti dal a vys, coz vlastne i ma.A taky se k tomu motorku nedostanu skrz trubku klimy jako ty.

Obrázek

Obrázek
Kami1

#49 Příspěvek od Kami1 »

Kelvin: super, dík moc
Kugy: jo, nějaká kabeláž mezi baterku a světla s relátkem a pojistkou
já to zapojil normál bez toho
Kami1

#50 Příspěvek od Kami1 »

foto z mobilu,
nejlepší asi bude táhylko rozříznout, zakrátit, spojit smršťovací bužírkou a dutinu vyplnit epoxydem nebo tavným lepidlem
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Kami1

#51 Příspěvek od Kami1 »

Doplňuju malou recenzi(odpověď na sz)
kvalita odpovida cene 4500 za obe svetla s blinkrama (a zarovkama), ale smejdem bych to nenazval,
!!!bacha na vsechny plastovy packy, snadno se ulomi,
u svetel H7 je nutny zakratit na stelovacich motorcich o kousek tahylko
a podchytit si aby tam nezateklo, nekomu se to zaclo loupat
svetla drzi vpohode, ale tem blinkrum moc neverim

i kdyz jsou trochu problemy s instalaci, tak celkove jsem s nima spokojenej,
vypadaj super, cena super a sviti jak maj
Deathbox

#52 Příspěvek od Deathbox »

Vypadají pěkně, osobně bych dal ještě ty mřížky do černé a bylo by to ok :wink:
Odpovědět