Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaký světlo do tmavě modrýho E36 kupé
Nevadí, akorát jsem myslel, že ti to tam šlo bez zakracování.
S těma mýma je to tak, že když jsem měl motorek na max. dolů(a to byl v tom světle narvanej celkem silou, kvůli tomu přesahu), tak těma šroubama ani nešlo zas moc pohnout, protože v tom světle je nějakej doraz, kterej to dál nepustí. Rozdělávat světlo se mi nchce, abych přesně věděl proč. Na 4metry od zdi byl paprsek cca 1,2m vysoko a to už bylo trochu napáčený přes ten doraz.
Když jsem tam dal ty manualní štelovátka tak to fungovalo tak jak si představuju, že by mělo.
Opruz je , že když chcu sundat pravej motorek, tak musím trochu vyndat světlo kvůli trubce od klimy.
S těma mýma je to tak, že když jsem měl motorek na max. dolů(a to byl v tom světle narvanej celkem silou, kvůli tomu přesahu), tak těma šroubama ani nešlo zas moc pohnout, protože v tom světle je nějakej doraz, kterej to dál nepustí. Rozdělávat světlo se mi nchce, abych přesně věděl proč. Na 4metry od zdi byl paprsek cca 1,2m vysoko a to už bylo trochu napáčený přes ten doraz.
Když jsem tam dal ty manualní štelovátka tak to fungovalo tak jak si představuju, že by mělo.
Opruz je , že když chcu sundat pravej motorek, tak musím trochu vyndat světlo kvůli trubce od klimy.
Doplňuju malou recenzi(odpověď na sz)
kvalita odpovida cene 4500 za obe svetla s blinkrama (a zarovkama), ale smejdem bych to nenazval,
!!!bacha na vsechny plastovy packy, snadno se ulomi,
u svetel H7 je nutny zakratit na stelovacich motorcich o kousek tahylko
a podchytit si aby tam nezateklo, nekomu se to zaclo loupat
svetla drzi vpohode, ale tem blinkrum moc neverim
i kdyz jsou trochu problemy s instalaci, tak celkove jsem s nima spokojenej,
vypadaj super, cena super a sviti jak maj