Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tip na povinne pro 3l?
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám u ČSOB za dost málo, konkrétně na 3litr za 4100.- s bonusem něco přes 7 let. Vtipný je, že tahle nabídka mi přišla mailem jako spam, ale kliknul jsem na to a nabídli mi lepší pojištění jak v pobočkách Kooperativy a České pojišťovny kde jsem už měl nějaký pojištění v minulosti a se slušnou slevou makléře.
http://www.topsrovnani.cz/povinne-ruceni
http://www.topsrovnani.cz/povinne-ruceni
ČSOB nepojišťuje podle objemu, ale podle výkonu. A nad 100 kW už mají jednotnou sazbu. Mám u nich pojištěnou M3.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pánové, mám dobré vztahy s makléřem z Allrisku. Dělá Kooperativu, ČPOJ, Allianz, ČP... myslím, že se na mě nebude zlobit, když bych mu někoho dohodil.
Např. za 11 letou E46 330xi mi nabízel komplet pov + hav u ČPOJ s vysokými limity kolem 12 tis. Jinak tyhle kalkulace není nejlepší ventilovat. Každopádně přes něj mám všechna auta. Je levnější než internetové srovnávače.. Kdo má zájem o kontakt, napiště mi SZ.
Např. za 11 letou E46 330xi mi nabízel komplet pov + hav u ČPOJ s vysokými limity kolem 12 tis. Jinak tyhle kalkulace není nejlepší ventilovat. Každopádně přes něj mám všechna auta. Je levnější než internetové srovnávače.. Kdo má zájem o kontakt, napiště mi SZ.
MrScully píše:E46 330i a all-risk platím cca 31000 ročně - včetně plného bonusu (nicméně doložit můžu asi jen 4 roky, takže je to spíš na čestné slovo).
Pořád nechápu ty cenovky u makléřů - je to opravdu dáno jen menšími náklady? Proč by pojišťovna samotná požadovala dvakrát víc než provizní prodejci? A jak je to s havarijkem, je to taktéž v pohodě?
Třeba tohle je fakt úlet... Tolik zdaleka neplatím ani za plné pojištění E92 335i s poj. hodnotou 500k.
Hledám zprostředkovatele povinného ručení, který by mi udělal individuální smlouvu na krytí škod z provozu auta:
Chtěl bych pojištění např. od ČP, Koop., ČSOB či jiné (Triglav, Slavia vyloženě nevyhledávám)
Ručení by mělo mít krytí 100/100, nějakou asistenci a skla (nebo aspoň čelní)
Bližší informaci ke kalkulaci sdělím po SZ.
Dík, Vašek
Chtěl bych pojištění např. od ČP, Koop., ČSOB či jiné (Triglav, Slavia vyloženě nevyhledávám)
Ručení by mělo mít krytí 100/100, nějakou asistenci a skla (nebo aspoň čelní)
Bližší informaci ke kalkulaci sdělím po SZ.
Dík, Vašek
no já mám e36 323i a momentálně platím 5000k ročně u slavie... říkal sem si že se podívám po nějaké kvalitnější ale když sem zadal na netu ty kraviny tak mi vyšlo tedkom nejlevnější u slavie za 16k
ale je to tím že tedkom povinné podražilo a před rokem sem měl pojistnou událost a řidičák mám jen 2 roky

-
- Kontaktovat uživatele:
ja platim za svoji 540ku 4200 v tom kryti 70/70mil. vsechny skla na 15tisic, stret se zveri s limitem 30tis., pojisteni sedacek a zakl. asistence v cene...jinak pojisteni je u HVP... je mi jinak 24.... myslim si ze dokazu nabidnout zajimavou cenu na pov (delam skoro vsechny pojistovny na trhu).. pokud by mel nekdo zajem o cenu povinneho tak SZ (do sz objem a kw, rok narozeni, cele jmeno, mesice bez nehody, psč)
Poldav6 píše:MrScully píše:E46 330i a all-risk platím cca 31000 ročně - včetně plného bonusu (nicméně doložit můžu asi jen 4 roky, takže je to spíš na čestné slovo).
Pořád nechápu ty cenovky u makléřů - je to opravdu dáno jen menšími náklady? Proč by pojišťovna samotná požadovala dvakrát víc než provizní prodejci? A jak je to s havarijkem, je to taktéž v pohodě?
Třeba tohle je fakt úlet... Tolik zdaleka neplatím ani za plné pojištění E92 335i s poj. hodnotou 500k.
Seš si vědom toho, že ten příspěvek je čtyři roky starý?
Dneska mám E90 330i, platím povinné 2700 Kč a allrisk s pojištěním na 350 tisíc asi 15000 ročně.