no ty chromovy obruce ja jeste nemam, ale videl sem prave 2 verze a jedna byla hezka a ta druha byla tlusta jako krava a bylo to hnusny... myslim ze sem ty pekny videl na buzingu v Hr.Kralove minuly rok, tak letos se tam mrknu a kdyztak koupim... jinak to sundavani skla je celkem porod... a zezadu se to asi udelat nebude dat.... nevim... ja to sklo sundaval protoze sem ho mel praskle a sehnal sem od kamose pristrojovku (byla od verze s BC) proto tam mam ty 2 tlacitka jedno na km a druhy byva jen u toho BC..
a s tim znakem-zkusim se ti optat mozna jeste bude... je to origo, myslim ze se dava na aludisky, mel i takovy packy na sobe, ale ty sem odrizl
Zave píše: a s tim znakem-zkusim se ti optat mozna jeste bude... je to origo, myslim ze se dava na aludisky, mel i takovy packy na sobe, ale ty sem odrizl
bys byl hodnej..stejne na jare poresime nejak ty svetla asi, takze by to nebyl problem..
To zave: Když jsi oddělával tu desku s plošnými spoji od plastovýho deklu poprvé, tak jsi musel odvrtávat nýtky nebo né? Koukam, že tam máš šroubky. Já mam tu samou palubku a když jsem chtěl měnit ty kondenzátory, tak mi to odvrtávání odradilo.
Ja sem to rozdelaval v pondeli a menil kondiky (5ks dohromady za 9,- ) Ale mam pristrojovku na BC....ta deska drzela na tom deklu akorat sroubkama (v "konektorech" s pinama ktery se zasouvaji do druhe strany desky) a nacvaklyma rameckama (z venku) pro konektory co sou z auta do pristrojovky. Ale na wobrazku je uplne jina pristrojovka, takze OT. Ale tech nytku bych se moc nebal
čus lidi nevíte někdo který kondíky se mění když nezobrazuje pořádně stav KM????nechci to hledat buh ví kde tak bych přivítal kdyby někdo napsal jejich označení a případně zakroužkoval kde tam jsou....mam E34 rv 91.
BMWAK píše:čus lidi nevíte někdo který kondíky se mění když nezobrazuje pořádně stav KM????nechci to hledat buh ví kde tak bych přivítal kdyby někdo napsal jejich označení a případně zakroužkoval kde tam jsou....mam E34 rv 91.
Když už to děláš tak vyměn všechny dvacka tě nezabije.
voko21 píše:Je mi to divný, protože já tam mam ty nýtky. Ta palubka na modrým koberci je moje a nýtky jsem označil zeleně.
Origo tam nýtky nejsou.Ja jsem kondiky měnil asi v 10seti přistrojovkach.Bylo to přilepene v rozich nějakym epoxidem tak jsem to opatrně odřezal nožikem.Po opravě jsem to v tom samem místě zakapal lepidlem.
Kondíku je tam [těch co se měni] 8ks,cena cca 25,-kč,vyměn je všechny ušetřiš si práci.Ted vyměníš tři velke a za pul roku budeš měnít zbytek.Ja už to mám za sebou taky jsem chtěl ušetřit 10 kč.
voko21 píše:Je mi to divný, protože já tam mam ty nýtky. Ta palubka na modrým koberci je moje a nýtky jsem označil zeleně.
Origo tam nýtky nejsou.Ja jsem kondiky měnil asi v 10seti přistrojovkach.Bylo to přilepene v rozich nějakym epoxidem tak jsem to opatrně odřezal nožikem.Po opravě jsem to v tom samem místě zakapal lepidlem.
Kondíku je tam [těch co se měni] 8ks,cena cca 25,-kč,vyměn je všechny ušetřiš si práci.Ted vyměníš tři velke a za pul roku budeš měnít zbytek.Ja už to mám za sebou taky jsem chtěl ušetřit 10 kč.
Origo tam nýtky nejsou.Ja jsem kondiky měnil asi v 10seti přistrojovkach.Bylo to přilepene v rozich nějakym epoxidem tak jsem to opatrně odřezal nožikem.Po opravě jsem to v tom samem místě zakapal lepidlem. Kondíku je tam [těch co se měni] 8ks,cena cca 25,-kč,vyměn je všechny ušetřiš si práci.Ted vyměníš tři velke a za pul roku budeš měnít zbytek.Ja už to mám za sebou taky jsem chtěl ušetřit 10 kč.
To je mi fakt hoodně divný, protože takhle profesionálně jako to tam mam já to nemoh nikdo doma dělat na koleně. 100% to musí být origo. Mam rok 91 a je to přesně jako to má ZAVE.
BMWAK píše:čus lidi nevíte někdo který kondíky se mění když nezobrazuje pořádně stav KM????nechci to hledat buh ví kde tak bych přivítal kdyby někdo napsal jejich označení a případně zakroužkoval kde tam jsou....mam E34 rv 91.
Mam tyhle dvě fotky, na každé je jiná palubka a ani jedna jako mam já. Kondezátory jsou označené. Ty máš rok 91 jako já, tak si myslim, že to máš stejný. Přikláním se k tomu, vyměnit všechny.
Přílohy
1989%20bmw%20535idash.jpg (211.48 KiB) Zobrazeno 327 x