Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tipy a triky u BMW E34
momento píše:to vyhřívání zrcátek je stejný jako u předního okna. fouká se do nich teplej vzduch od topení, proto se z nich kouří
jinak cvaknutí na regulaci teploty na max na straně řidiče podle mně nastavuje topení na max na obou stranách, nezávisle na tom,co má nastavený spolujezdec
vytahování okýnek při zamykání auta funguje i bez dálky, stačí jen chvilku podržet klíček úplně v krajní poloze a po cca 3sec začnou okýnka vyjíždět nahoru
to s tím foukáním vzduchu do zrcátek sis doufám dělal prdel

Martinéz píše:nevim jestli jsem nezaspal neco, ale vcera jsem si vsiml, ze mi cyklovac steracu v poloze "2. nejrychlejsi" maka podle rychlosti auta.. kdyz stojim na svetlech, stirne obcas, kdyz se rozjedu, zrychluje az do zblbnuti..
.. vsiml si nekdo taky nebo je to vec znama? Docela me to mile prekvapilo..
me to delalo i iS z 93 roku

Tak máte kluci pravdu žádfnej výhřev předních oken neni. Asi mě to zmátlo. Je to použe teplej vzduch co jde přímo na sklo jak jste psali.
Mám pár drobností a nevim co stím.
1. otevírá se mi při jízdě víčko nádrže asi špatnej přítlačnej plíšek ale netušim čím ho nahradit nebo kde jej sehnat.
2. Nebyl jsem u toho když známej pomáhal máti opravit stěrač a vyhodil nevim jak přítlačnou pružinu která tlačí stěrač na sklo. Jak to tam mám dostat, pružina je sakra silná a nejde natáhnout. Už jste to někdo řešil ?
3. Chci si sám vyměnit tlumiče a silentbloky. Potřebuji stahovák pružin nebo to jde nahradit něčím jiným ? (525i E34)
Díky.

1. otevírá se mi při jízdě víčko nádrže asi špatnej přítlačnej plíšek ale netušim čím ho nahradit nebo kde jej sehnat.
2. Nebyl jsem u toho když známej pomáhal máti opravit stěrač a vyhodil nevim jak přítlačnou pružinu která tlačí stěrač na sklo. Jak to tam mám dostat, pružina je sakra silná a nejde natáhnout. Už jste to někdo řešil ?
3. Chci si sám vyměnit tlumiče a silentbloky. Potřebuji stahovák pružin nebo to jde nahradit něčím jiným ? (525i E34)
Díky.
Martinéz píše:nevim jestli jsem nezaspal neco, ale vcera jsem si vsiml, ze mi cyklovac steracu v poloze "2. nejrychlejsi" maka podle rychlosti auta.. kdyz stojim na svetlech, stirne obcas, kdyz se rozjedu, zrychluje az do zblbnuti..
.. vsiml si nekdo taky nebo je to vec znama? Docela me to mile prekvapilo..
normalni funkce popsana i v manualu, toto ti musi udelat i na rychlost 1, kdyz zastavis tak se prepina automaticky na cyklovac
Filozof píše:Tak máte kluci pravdu žádfnej výhřev předních oken neni. Asi mě to zmátlo. Je to použe teplej vzduch co jde přímo na sklo jak jste psali.![]()
Díky.
Ad 1: pravdepodobne praskl ten plastovy drzak - pant vicka. Nutne koupit nove.
Ad2: Tohle jsem daval jedno dohromady na E28 (je to stejne) a sroubovakem jsem to tam natahl.
Ad3: Na rozebrani prednich tlumicu potrebujes rozhodne stahovak pruzin. Hazadr se stahovani dratem jsem podstoupil jednou jedinkrat a uz bych do toho nesel.
Filozof píše:Tak máte kluci pravdu žádfnej výhřev předních oken neni. Asi mě to zmátlo. Je to použe teplej vzduch co jde přímo na sklo jak jste psali.![]()
Díky.
Ad.2.: u hlavneho sroubu co drzi stierac mas taky maly cervikovy sroub, ktory dopina cez packu pritlacnu pruzinu stieracu, povol ho na max a pruzinu tam v poho sroubovacikom nahodis...aspon ja mam takto rieseny pritlak stieraca o sklo...nastavis si sam, nech moc netlaci, ale stiera...cus borci
Zdravím! Jak jsem to tady pročetl, tak mám dotaz: Zkusil jsem ty okna a na jedno cvaknutí lze všechny sjet. A na další cvaknutí lze všechny vyjet, kromě okna spolujezdce. Zadní okna fungujou krásně jako řidičovo. Nevíte prosím, proč to spolujezdcovo na to ťuknutí nezajíždí? Psali jste, že je to normální... ale proč je to tak blbě udělané?? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Serifus píše:Zdravím! Jak jsem to tady pročetl, tak mám dotaz: Zkusil jsem ty okna a na jedno cvaknutí lze všechny sjet. A na další cvaknutí lze všechny vyjet, kromě okna spolujezdce. Zadní okna fungujou krásně jako řidičovo. Nevíte prosím, proč to spolujezdcovo na to ťuknutí nezajíždí? Psali jste, že je to normální... ale proč je to tak blbě udělané??
Mě nejezdilo na cvaknutí okno řidiče. Zkusil jsem rozdělat ovladač mezi sedačkama a byl úplně zadělanej. Po vyčištění mi fungujou obě. přední. vzadu manuál